Dr. Henk Fransen in Antwerpen!

Pura Vida, Antwerpen

11/01/2017

Trefwoorden: gezonde voeding, ziekte van Lyme, detox, ontgiften

 

 

 

Pura Vida nodigt uit

Lezingen in Antwerpen

Niet te missen !

  

 

After Party Detox – Dr. Bert Lefevre op 12 januari ! 

Over gezonde voeding en ontgiften (na de feestdagen)

 

  

Dr. Henk Fransen met 2 lezingen op 18 februari 

Versterk je genezend vermogen op 5 niveaus 

Betekenis van ziekten en organen

 

 

De ziekte van Lyme - Pol De Saedeleer op 16 maart 

Multifactoriële aspecten en behandelingen

 

 

Pura Vida

Lezingen en workshops voor meer levenskwaliteit

Volledig voorjaarsprogramma op http://puravida.praktijkhuis.be

 

 


Voor de snelle beslissers !
After Party DETOX – Dr. Bert Lefevre - 12 januari
Hoe ontgiften (na de feestdagen)

 

Een lezing voor wie eindelijk duidelijkheid wil over gezonde voeding en toxines. Ontgiften na de feestdagen is een nieuwjaarsgeschenk voor lichaam en geest!

Periodes van ontgiften en vasten zijn van alle tijden en culturen. Maar in deze tijd is de toxische belasting in ons lichaam heel groot geworden, wat allergieën en chronische fysieke en psychische klachten kan veroorzaken. Tijdens deze infoavond legt Dr. Lefevre uit wat nu eigenlijk gezonde voeding is, wat toxines zijn, en wat we moeten doen om zo weinig mogelijk toxische stoffen op te nemen. Hij stelt ook een ontgiftingskuur voor van de cardioloog Alejandro Junger. Het is een praktische detoxkuur van 21 dagen, die gemakkelijk te volgen is voor mensen die willen blijven functioneren. Het blijkt een effectieve methode om het lichaam de kans en tijd te geven om zijn detoxfuncties optimaal uit te voeren. Hierdoor kunnen we een maximale hoeveelheid gifstoffen wegwerken. Door deze simpele regels te volgen kunnen 70 tot 80 % van de mensen zich na korte tijd beter voelen.

Dr. Bert Lefevre is arts-homeopaat, SmartDNA practitioner, en verdiept zich sinds geruime tijd in de Functionele Geneeskunde www.praktijkhuis.be.

Locatie: Jardin Public, Lodewijk Van Berckenlaan 146, 2600 Berchem, om 20u
Deelname: 15€, ter plaatse te betalen. Het aantal plaatsen is beperkt.
Inschrijven is noodzakelijk en kan via bieke@innerpoleposition.be of tel. 0478 69 74 72.

 

 


Lezingen Dr. Henk Fransen – zaterdag 18 februari

 

Henk Fransen is een Nederlandse arts met een passie voor de lichaam-geest relatie. Hij heeft meer dan 25 jaar ervaring in het werken met mensen met kanker. Hij is een internationaal spreker en lesgever aan diverse opleidingsinstituten en auteur van boeken over ziekte, gezondheid, zelfgenezend vermogen en kanker. In 2016 werd hij door de National Business Succes Awards bekroond als beste bedrijf in de alternatieve gezondheidsbranche omwille van zijn visie en zijn inspanningen om een medicijnloos ziekenhuis in Nederland te creëren. Meer info op www.genezendvermogen.nl en www.henkfransen.nl.

Lezing 1: Versterk het genezend vermogen op 5 niveaus van 13u tot 15u

“Alles wat ik de laatste 30 jaar van mensen met kanker heb geleerd over de herstelkracht van lichaam en geest is voor iedereen van belang.”

Deze lezing gaat terug naar de essentie van de geneeskunde, namelijk hoe je door eenvoudige en natuurlijke maatregelen het zelfgenezende vermogen van je lichaam en geest kan versterken en ziekten kan voorkomen. Je leert de belangrijkste factoren die gezond of juist ziekmakend zijn. Je krijgt inzicht in wat je praktisch kan doen om je gezondheid in hoge mate te verbeteren. Je leert hoe lichaam en geest samenhangen en hoe je daar gebruik van kan maken. De informatie in de lezing wordt zoveel mogelijk door wetenschappelijk onderzoek onderbouwd.

Lezing 2: Betekenis van ziekten en organen van 16u tot 18u

In deze lezing deelt Henk Fransen zijn kennis over de geestelijke betekenis van organen/ziekten en geeft hij ook een demonstratie waardoor zijn ideeën ervaarbaar worden.
Ben je zelf ziek, dan krijg je handvatten om je eigen symptomen beter te begrijpen. Als therapeut leer je over psychosomatiek en een manier van werken waarbij het lichaam van de cliënt je de weg wijst naar genezing. Niet zelden blijken de symptomen een richtingaanwijzer te zijn naar het diepere levensdoel van de cliënt (het geschenk in de ‘ziekte’). Wat je tijdens deze lezing leert, gaat veel verder dan het doorgronden van de geestelijke betekenis van ziekten. Je leert een manier van contact maken/communiceren die elke relatie in je leven kan verdiepen en verrijken.

Wat mag je verwachten? Je krijgt meer inzicht in: de relatie tussen lichaam en geest, het verstaan van de taal van het lichaam, de geestelijke betekenis van ziekten, de geestelijk/emotionele factoren die een rol spelen bij klachten.

Locatie: Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek
Deelname: 20€ per lezing, drank inbegrepen, ter plaatse te betalen. Je kan 1 of beide lezingen volgen. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is noodzakelijk en kan via bieke@innerpoleposition.be of tel. 0478 69 74 72

 


De ziekte van Lyme – Pol De Saedeleer – 16 maart

 

Waarom krijgt minder dan 10% van alle Lyme patiënten de diagnose Lyme?

  • Lyme is vaak een multi-infectie, waardoor de symptomen sterk kunnen uiteenlopen.
  • Lyme gedraagt zich bovendien als “the great imitator“: symptomen doen dikwijls vermoeden dat we te maken hebben met Fibromyalgie, MS, CVS, Parkinson of Alzheimer.
  • En Lyme is ook een multi-systeemziekte: veel systemen zijn betrokken wat de ziekte heel complex maakt en de behandeling bepaalt: het afweersysteem, ontgifting, het hormonaal systeem, de spijsvertering, het geheugen, concentratie, energieprocessen en zoveel meer. 

Tijdens deze lezing legt Pol De Saedeleer uit waarom zoveel systemen betrokken zijn en zoveel functies verstoord. Daarnaast bespreekt hij welke aanpak mogelijk is behalve antibiotica (o.a. nutritionele toepassingen). Zo krijgt de patiënt meer inzicht in de ziekte en kan hij op die manier de behandeling voorgeschreven door de arts mee ondersteunen. De lezing is geschikt voor al wie te maken heeft met chronische ziekten.
Als Europees medevoorzitter van ILADS, de International Lyme and Associated Diseases Society, geeft Pol De Saedeleer wereldwijd opleidingen om Lyme en aanverwante ziekten optimaal te behandelen. http://poldesaedeleer.be.

Locatie: Great White Whale Center, Jozef Reusenslei 182, 2150 Borsbeek, om 20u
Deelname: 15€, ter plaatse te betalen. Het aantal plaatsen is beperkt. Inschrijven is noodzakelijk en kan via bieke@innerpoleposition.be of tel. 0478 69 74 72.

 

 

Van harte welkom!
Pura Vida, Food for Flow

Lezingen en workshops voor meer levenskwaliteit

Ons volledig aanbod vindt u op onze website


http://puravida.praktijkhuis.be/

Schrijf in op onze maandelijkse mailinglijst
of volg ons via

 

 

Praktijkhuis

Dr. Bert Lefevre
Bieke Verbruggen

Dr. Ingrid Van de Vel
Raedene Martin D.C.

Dr. Dirk De Nijs
Katrien Cocquyt

Dr. Bert Lefevre geeft lezingen op aanvraag
(Funtionele geneeskunde, voeding en detox, DNA, breinziekten, Homeopatie, ...)

www.praktijkhuis.be

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy