Ik coach je bij het activeren van je natuurlijke herstelmechanismen

Lin Crauwels Coaching, Lint (B)

07/02/2017

Trefwoorden: celgeheugen, allergie, vermoeidheid, zielsniveau 

Lin Crauwels Coaching

 

Hoe gaan we te werk?

 

INDIVIDUELE TAU-COACH SESSIE: STAAT VOOR KRACHTIGE TRANSFORMATIE VAN JE OUDE ELLENDE

Je lichaam is als een harde schijf die alles wat je hebt meegemaakt heeft opgeslagen. Via de techniek van de spiertesten uit de kinesiologie hebben we de mogelijkheid om deze info op te vragen en ermee aan de slag te gaan. Ik bezorg je zo de nodige inzichten over de blokkades die je parten spelen en help je deze te neutraliseren: Dit in je bewuste, je onbewuste, je celgeheugen, je erfelijk materiaal, alsook op emotioneel, fysiek, mentaal en zielsniveau. Oude vertrouwde patronen die je niet meer dienen worden losgelaten. Je kan nu als een vrij mens het leven leiden dat je wil.
 
Dit is o.a. van toepassing op zowel fysieke, emotionele als psychische klachten: allergieën, fobieën, rugpijn, hoofdpijn, angsten, stress, vermoeidheid, burn out, slecht slapen, laag zelfbeeld, zelfzorg, innerlijke onrust, rouwen, dyslectie, enz.:
- We kijken zonder oordeel naar elke situatie/onderwerp.
- Je laat los wat je leegzuigt en richt je op wat je energie geeft.
- Je bent wat je gelooft: als je iets wil veranderen, verander je geloofssystemen.
- Je gaat krachtig je leven leiden in plaats van te lijden.

Meer info over mijn werkmethode vind je op mijn website: klik hier.


CHANNELING:
 
Vanuit mijn intuïtie en meditatie stem ik me af op een hogere dimensie. Van hieruit wordt informatie gegeven rond het pad van de ziel. Je echte levenspad dat jij op hoger niveau voor jezelf uitstippelde. Valkuilen worden belicht en suggesties tot een vlot verloop geven een zachte ruggensteun. Niets wordt echter bepaald of voorspeld. Deze verfijnde informatie biedt je de kracht om je levensloop vanuit een ander perspectief te bekijken om zo je eigen pad uit te stippelen. Het is een zuivere ondersteuning.HEALING:
 
Vanuit een door mij begeleide relaxatie, stel ik mezelf intuïtief en via mijn channel in op wat je lichaam op dat moment nodig heeft. Dit op fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau.
Vanuit mijn intuïtie maak ik met mijn handen contact met het lichaam.
Dit om de energie te sturen waar nodig. Er wordt niet gemanipuleerd maar gewerkt met zachte aanrakingen. De inzichten die ik tijdens de healing ontvang, worden op het einde van de sessie aan de cliënt toegelicht.

Welkom op mijn website voor meer info:
www.lincrauwelscoaching.be
 
  Lin Crauwels
Moederhoefstraat 208

2547 Lint
 

 
Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy