Vraagje over je Facebookpagina

Start to Market, Antwerpen (B)

16/01/2017

Trefwoorden: resultaatgericht, facebookpagina, renderen, Karen Dejongh

Beste ondernemer, coach of marketeer,

 

heb jij reeds een zakelijke Facebookpagina voor je bedrijf? Indien ja, haal je er al echt resultaat en nieuwe klanten uit? Of heb je nog geen pagina, en zou je graag op een resultaatgerichte manier aanleren hoe je een facebookpagina goed laat renderen?

 

Dan is onze ondernemersworkshop 'Resultaatgerichte Facebookmarketing' iets voor jou. In drie uur leer je de belangrijkste elementen van een effectieve Facebookstrategie opzetten én uitvoeren. Zo kan jij als marketeer of ondernemer met een klein budget honderden nieuwe potentiële klanten bereiken. Je leert onder andere om meer likes, meer fans en meer resultaat te bereiken met jouw pagina. Ook leer je enkele praktische technieken om eenvoudig doelgerichte campagnes op te zetten voor jouw doelgroep.

 

De volgende edities van deze workshop vinden plaats in Antwerpen op 26/01/2017 om 19u en op 07/03/2017 om 19u. Ook wordt in Gent een extra editie georganiseerd op 8/01/2017. Ben je geïnteresseerd? Schrijf je dan tijdig in via http://www.starttomarket.be/groepstrainingen/workshop-facebook-marketing. Alle verdere info vind je op deze pagina. Er zijn nog 3 plaatsen vrij voor de editie van januari.


Tot binnenkort!

 

Karen Dejongh

info@starttomarket.be

www.starttomarket.be

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy