Welk soort spreker ben jij?

VZW Drie Pees, Antwerpen (B)

02/02/2017

Trefwoorden: begeesteren, spreektalent, Inspiring Speech, Masterclasses

Welk soort spreker ben jij?

Macintosh HD:Users:Natacha:Desktop:nervous-speaker.jpg

 

 

Droom jij ervan om met jouw visie, product of je ideeën mensen te begeesteren? Wat houdt je tegen? Misschien ken je geen goede voorbeelden en weet je niet goed hoe eraan moet beginnen.  Of denk je: “ik ben daar simpelweg niet voor gemaakt”. Maar is dat wel zo?

Sommige mensen beweren dat je spreektalent van in de wieg meekrijgt. Je hebt “het” of je hebt “het” niet. Dat is onzin. In ieder mens zit een waardevol verhaal. Een verhaal dat voor anderen meerwaarde biedt. Of het nu gaat over een professioneel onderwerp of over een heel persoonlijke story, dat maakt niet uit. Als jij ervan overtuigd bent dat ook andere mensen iets uit jouw verhaal kunnen leren of met jouw inzichten in hun eigen omgeving aan de slag kunnen, dan is het de moeite om het ook daadwerkelijk te brengen!

Weet je niet waar te beginnen? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen op onze splinternieuwe website, waar je zelf kan testen welk soort spreker jij bent. Want voor elk soort spreker hebben wij een ander soort begeleiding. Bovendien staat er ook een schitterende gratis cursus online, die je meteen op weg helpt.

Je vindt hier vast ook iets op jouw maat.

 

Inspiring Speech
Schulstraat 42
2018 Antwerpen
03/455 17 03

mailto:info@inspiringspeech.be

 

 

Macintosh HD:Users:Natacha:Desktop:pees.jpg


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy