Grieks eiland workshop: "Bevrijd je innerlijke kracht!" - 15 tem 19 mei

Enthousiasme, Athus (B)

14/03/2017

Trefwoorden: Andros, obstakels, Ineke Van Lint, Athene


 
 

Workshop GRIEKS EILAND ANDROS - 15 tem 19 mei 2017 -

             "BEVRIJD JE INNERLIJKE KRACHT!"

   

Doe mee aan deze onvergetelijke ervaring op het Griekse eiland Andros en bevrijd eindelijk eens die innerlijke kracht van jou, in plaats van je energie te gebruiken om jezelf klein te houden!

 • Leef jij ook, zoals de meeste mensen, vanuit je blokkades?
 • Voel je je ook meestal moe?
 • Ben je je levensvreugde kwijt?
 • Loop je gefrustreerd rond?
 • Weet je niet wat je in feite zelf wilt?
 • Ben je de richting kwijt in je leven?
 • Kan je geen energie meer opbrengen?
 • Vind je niets of weinig nog leuk?
 • Heb je uitstelgedrag?
 • Leef je van de ene verplichting naar de andere?   
 • Heb je 't gevoel geleefd te worden? 
 • Voel je je geblokkeerd en heb je 't gevoel dat er veel meer in jou zit?     

                                          

Hoe komt het toch dat je zo vast zit? Omdat je niet weet wat je eigenlijk wilt, waar je echt goed in bent, waar je met je leven naartoe wilt, welke onbewuste blokkerende overtuigingen je met je meedraagt, hoe je die kunt loslaten en hoe je je dromen kunt realiseren. Maar dit kan je allemaal leren tijdens deze krachtige workshop!

                                      Afwachten is geleefd worden.    

Als je moeite hebt om volgende vragen te beantwoorden, dan is deze workshop precies wat je nodig hebt!

 • Weet je eigenlijk wel wat je wilt bereiken?
 • Weet je waarom?
 • Wat zijn JOUW prioriteiten?
 • Richt je jouw energie en aandacht op je doelen, of laat je je voortdurend afleiden door je omgeving, familie, partner, kinderen, negatieve overtuigingen en verplichtingen?
 • Wat houdt je eigenlijk tegen om een leven te leiden zoals je dat graag zou willen?
 • Waarom schuif je je eigen dromen op de lange baan, geef je de noden van anderen altijd voorrang en stel je altijd maar uit wat je zelf wilt....tot het te laat is?

"Voor wie niet weet naar welke haven hij wil zeilen is geen enkele wind gunstig" - Seneca

Iedereen heeft de mogelijkheid zijn innerlijke kracht te ervaren en zijn leven te leven zoals het bij hem/haar past. Jij bent geen uitzondering daarop!

Inhoud

 • Bewust worden van de obstakels die je zelf opwerpt en/of die je door anderen laat opwerpen op jouw weg en hoe die te overwinnen.
 • Bewust worden van jouw eigen weg, van wat je echt wilt, diep in jezelf, van waar je echt van droomt, wat je diep in jezelf wilt realiseren in dit leven.
 • Concrete stappen zetten om die droom ook echt te realiseren!
 • Op je pad en gericht op je doel leren blijven.
 • Energie opwekken en jezelf motiveren op weg naar de realisatie van je droom.
 • Je innerlijke kracht ont-dekken, ervaren en gebruiken om het leven van je dromen te realiseren.

De workshop gaat door op het prachtige, pure, authentieke eiland Andros in Griekenland. Je zult een onvergetelijke week beleven en terug naar huis keren gewapend met een pak energie om je eigen schitterende kracht te bevrijden en te benutten om het leven van je dromen te creëren!

   

Bekijk hier een filmpje van de laatste workshop op Andros

Noteer nu alvast in je agenda: de week van 15 tot en met 19 mei ga je besteden aan het bevrijden van je innerlijke kracht en tegelijkertijd genieten van het schitterende eiland Andros en de gezellige groepssfeer die elke keer gecreëerd wordt in mijn workshops. Wie weet maak je er ook vrienden voor het leven, wat vaak een aangenaam 'nevenverschijnsel' is van een workshop waar iedereen op dezelfde golflengte zit, zoals elke keer weer het geval is.   

De workshop gaat door in onze Villa Farali. Klik hier voor foto's. Je kunt hier ook gewoon op vakantie komen met je vrienden of gezin. 

Je logeert ook ter plaatse in de Villa zodat je je niet hoeft te verplaatsen naar de plek van de workshop. Deze gaat door in het openlucht klaslokaal, het 'theater', zoals onze Griekse vrienden het noemen. Het zicht dat je hebt tijdens de workshop op de wijde blauwe zee is gewoon spectaculair mooi! 

   

Er wordt gezorgd voor ontbijt en middagmaal en tussendoortjes. De sfeer is altijd super aangenaam. In de namiddag na de workshop kan je lekker niksen of uitstapjes maken. Wij zorgen voor de organisatie. Voor het avondeten kan je kiezen tussen ter plaatse iets klaarmaken (er zijn 3 keukens) of ergens gaan genieten van de lekkere en gezonde Griekse keuken in een van de tavernes. 

       

PRACTISCHE INFORMATIE

Data: de workshop gaat door van maandag 15 mei om 9u30 tot vrijdag 19 mei om 15u.

Logement en maaltijden: je logeert in Villa Farali, waar ook de workshop gegeven wordt. Villa Farali ligt op de zuidflank van het Griekse Cycladeneiland Andros. Je betaalt 50 €/nacht voor logement in 2-persoonskamer met ontbijt en middagmaal (verse lokale producten) en koffie,thee,water en versnaperingen tijdens de dag. Er kunnen 8 personen ter plaatse logeren in Villa Farali. Zijn alle plaatsen ingenomen, dan word je gelogeerd in een studio zo dicht mogelijk bij de workshopplaats en elke dag heen en weer gebracht. We helpen jou bij de boeking. 
Voor het avondmaal zijn er volgende opties: je bereidt samen met de anderen zelf je maaltijd klaar in de gemeenschappelijke keuken; of je gaat eten op restaurant in een van de omliggende tavernes (transport wordt geregeld op aanvraag).  

Lesgeefster: Ineke Van Lint, psychologe, schrijfster van boeken over zelfontwikkeling.

Opmerking: we werken in kleine groepjes van minimum 7 en maximum 14 deelnemers. Jouw plaats is pas verzekerd na ontvangst van je bijdrage.

Bijdrage:
* 495 € voor de workshop, te storten op rekening BE07 3601 0886 9166 met vermelding "WS BIK/GR/0617"
* 50 €/dag voor logement (in een kamer voor twee), en half pension. Reken zelf uit hoeveel nachten je wenst te verblijven en schrijf dit bedrag mee over op dezelfde rekening. Je kunt dit bedrag later nog apart betalen en nu enkel de workshop.

Niet inbegrepen: vliegticket naar Athene + transport tussen vlieghaven en Andros (prijs: 4 € bus + 19 € boot enkele reis). Wel inbegrepen: transport van de haven op Andros naar je logement, heen en terug (op aankomst- en vertrekdag).

Inschrijving: via de oranje knop rechtsboven NU INSCHRIJVEN op deze pagina. Volg de instructies. Je bent pas ingeschreven na ontvangst betaling. 

Annulatievoorwaarden: klik hier.

Informatie: na inschrijving krijg je een mail vol practische informatie over je verblijf in Griekenland. Wij zorgen voor alles wat je nodig hebt om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ten allen tijde kan je informatie en inlichtingen bekomen bij ineke@enthousiasme.info en via +32 (0) 497 87 44 24.

Transport: je zorgt zelf voor je vliegticket tot ATHENE. Van daaruit gaan wij jou begeleiden om tot Andros te geraken. Ofwel komen we jou zelf ophalen aan de luchthaven (als je alleen toekomt), of we geven je duidelijke instructies om tot Andros te geraken (als je met meerderen tegelijk toekomt in Athene). Maak je geen zorgen: het is heel simpel! Van zodra je toekomt op het eiland Andros pikken wij je op en brengen jou ter plaatse tot Villa Farali.

Meebrengen: enkel pen en papier. Je hoeft geen lakens of handdoeken mee te brengen, alles is voorzien, behalve een badhanddoek voor het strand. Er is een wasmachine indien je je kleren zou willen wassen.

   

Deze workshops gaan dit jaar ook door op dezelfde idyllische locatie:

Liefde en harmonie in al je relaties - van 19 tem 23 juni 2017

(Ik) Hou van mij! - van 17 tem 21 juli 2017

Deze workshops gaan door in België/Nederland:

Zelfvertrouwen, dat creëer je zo! - in NIJMEGEN (NL) - 11 & 12 maart

De 7 spirituele Wetten van Succes - in GENT - 29 & 30 april 

Wat is de zin van jouw leven? - in NIEUWPOORT AAN ZEE - 3 & 4 & 5 juni

  
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy