Dat boek van jou? Dat is geen onbereikbare droom. Wij helpen je

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

11/03/2017

Trefwoorden: Terra Nova, boekpresentatie, Schrijfretraite, Geert Kimpen

 
 

http://www.inimail.be/mailing-files/20170311.geert/geert.jpg

"Dit is de schrijfweek die we zelf wilden volgen..."

Van zaterdag 22 juli tot en met zaterdag 29 juli 2017 –
De Magische Zomerschrijfweek van Geert Kimpen

De Schrijfweken van Geert Kimpen zijn een ongekend succes. Steeds meer boeken van deelnemers bereiken hun voltooiing en verschijnen. Mensen die er jaren van droomden om een boek te schrijven, en nu eindelijk de tools in handen kregen om het daardwerkelijk te gaan doen.

Wat is de sleutel van dit succes?

Geert: Als je een kast wilt leren timmeren, moet in je in de leer bij een timmerman. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij vanuit onze praktijk precies dát meegeven wat je moet weten, en je behoeden voor de valkuilen waar we zelf in gestapt zijn. Wij delen al onze geheimen en ons vakmanschap omdat we als geen ander het verlangen kennen om je verhaal op papier te krijgen om anderen er mee te inspireren.  

Wij delen onze passie voor boeken, en weten als geen ander dat zo'n omvangrijk project alleen slaagt met enthousiasme en passie.

 Wij denken met iedere deelnemer mee tot er een concreet plan op papier staat, dat ze vleugels geeft en een heilig vuur en geloof om het te gaan doen.

We laten onze deelnemers ook niet los na de Schrijfweek. We volgen hun boekproject, met alle ups en downs tot het er is. Zelf het uitgeefproces begeleiden we helemaal. Wanneer we dan weer op een boekpresentatie staan van één van onze deelnemers, voelen we ons net zo trots als ouders op onze schrijvers.

Wil je ook deze unieke en levens veranderende Schrijfweek meemaken. Er staat weer een inspirerende schrijfweek gepland op het prachtige landgoed Terra Nova, met zicht op de Pyreneeën, van 22 tot en met 29 juli.

Wil je alleen komen zonder het volledige programma te volgen? Dan kan je de Schrijfretraite volgen. Een week lang in alle rust gebruik maken van je kamer om aan je boek te werken, verwend worden door ons culinaire team, uitwisselen met collega schrijvers wanneer jij zin hebt, en deelnemen aan 5 door jouw uitgekozen workshops en vrijblijvend aan een beperkt aantal groepsactiviteiten.

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy