Hoe bloggen met impact?

VZW Drie Pees, Antwerpen (B)

06/04/2017

Trefwoorden: vertrouwen, Inspiring Speech, video-blog, verhaal 

Hoe bloggen met impact?


Een blog bouwt vertrouwen...

Vertrouwen verandert tegenstanders in medestanders, twijfelaars in supporters. Met een goede blog kan je dat vertrouwen opbouwen.


Wij geven jou graag 5 eenvoudige tips om dat te bereiken.

 

"Jij kan er zelf voor zorgen dat mensen in jou geloven"

 

Eerst even dit: bloggen is niet alleen maar "educatieve" artikels schrijven voor geïnteresseerde lezers. Je kan de tips ook gebruiken om een video-blog te maken, of om een verhaal te bouwen op Instagram bijvoorbeeld.

Waarover Bloggen?

Want: of het nu gaat over een product dat we aanschaffen, een argument dat we aanvaarden of een beslissing die we onderschrijven. We doen dit uiteindelijk op basis van het geloof in degene met wie we over het product, het argument of de beslissing communiceren. En er is goed nieuws: jij kan er zelf voor zorgen dat mensen in jou geloven. De formule daarvoor is even eenvoudig als doeltreffend: bouw je blog op als een verhaal.


"Mensen zijn dol op een blik achter de schermen"

 

Wanneer we professioneel communiceren zijn we gewend om ons vooral te focussen op de kwaliteiten van een product of een dienst. Maar is het genoeg dat mensen weten hoe goed een product wel is? Nee. Wat ze willen weten is of ze de verkoper eigenlijk wel kunnen vertrouwen. Dat verhaal kan je eenvoudig opbouwen door hen mee te nemen in de verhalen achter het product of de dienst. Want mensen zijn dol op “een blik achter de schermen”. Welke verhalen zijn daar te vinden? Je vindt het antwoord hier.

Neem ook eens een kijkje op onze website voor wat we jou nog kunnen bieden!

Tot gauw!

 

 

Inspiring Speech
Schulstraat 42
2018 Antwerpen
03/455 17 03
mailto:info@inspiringspeech.be


 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy