Stemexpressie met Marius Engelbrecht

Marius Engelbrecht, Den Haag (NL)

08/04/2017

Trefwoorden: Jabber, Veluwe, vibreren, lichaamsgeheugen

 


Stemexpressie
met Marius Engelbrecht
 
 

Vrijheid, vertrouwen en ruimte in jezelf.

 

 

Je stem als weg naar je essentie.

 
Spelenderwijs je stem bevrijden en jezelf ruimte geven om te klinken en te stralen.
Ontdek een stem die vanzelf lijkt te komen, die vrijheid en verbinding geeft: jouw stem, jouw leven, jouw lied.
De oerkracht daarvan ervaren is magisch, elke keer weer.
 
Stemexpressie is een weg van persoonlijke ontwikkeling. Door te klinken kun je oude patronen laten smelten en nieuwe vrijheid verwerven. Laat je stem gebieden van je wezen openen, gebieden met eigen klanken en eigen wijsheid. In jouw stem zitten je ziel en je leven verborgen. Verbaas je over het lied van je hart, van je buik, van jouw unieke levensweg.
 
Stemexpressie is ontwikkeld door Marius Engelbrecht en wordt gegeven in workshops, weekends, weken en een jaartraining.

 

 

 

De Helende Stem

Ontdek de helende kracht van je stem. In de werkwijze die ik ‘helende stem’ noem gebruiken we ons lichaam als klankkast. Je kunt je handen warm klinken, je voeten warm klinken, de klank voelen vibreren en stralen. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, soms een diep weten. Verwonder je over de klanken die komen, van jouw eigen stem en van alle klanken van de groep. Dit is elke keer weer indrukwekkend mooi om mee te maken.

21 t/m 23 april, Den Haag

 

 

Het wonder van je stem

Een dag in Antwerpen waarin we op vele manieren onze stemmen gaan verruimen en verdiepen. Via jamsessies, samenklank en eenvoudige oefeningen kun je ontdekken wat er allemaal in je stem leeft. Zowel de plezierige als de spannende en kwetsbare kanten van je stem mogen lostrillen en meeklinken, hun verhaal vertellen, zodat je echtheid eronder te voorschijn komt. Een dag om op te gaan in de magie van de klank, van jou en van de groep.
29 april, Antwerpen

 

 

Klink je passie

Jazzy jammen met je stem! Een weekend gebaseerd op de zang van de zwarte slaven in Amerika. Muziek die de wereld veranderd heeft, zo’n power ging er uit van hun gezangen. In grote gatherings zongen ze om de beurt hun lied, hun verdriet en vreugde, hun passie. Liederen om vol te houden, om te vertrouwen, om te blijven staan. En onbedoeld legden ze de kiem voor een muzikale revolutie: ze ontwikkelden al improviserend de blues, de gospel en de jazz.

26 t/m 28 mei, Den Haag

 

 

Jabberweek

Een week helemaal zonder taal, alleen in klanken en gezangen. Jabber Life is een unieke week: we klinken, zingen, dansen, zijn stil, spelen en ontmoeten, zonder bestaande woorden (behalve de eerste en de laatste dag). Jabberverhalen onder de sterren, bij het vuur, bij het water, in de natuur. Dit is een unieke kans voor iedereen die het bekende wil loslaten en een nieuwe wereld wil ontdekken: zeven dagen oer, zeven dagen Jabber!

8 t/m 14 juli, Borculo

 

 

Zomerweek

Een week voor stem, lichaam en ziel. Een mooie en intense week op de Veluwe. Elke dag nieuwe ervaringen en belevingen, patronen herkennen en loslaten, elke dag een stap dieper in de vrijheid en heelheid van jou. Jouw klank, jouw lied, jouw essentie. Een magische reis.

22 t/m 29 juli, Epe

 

 

Jaartraining

Een jaar voor bevrijding, verdieping en opleiding. Een ontdekkingsreis in de wereld van stem, klank en ziel, met veel aandacht voor je eigen ontwikkeling.

Stemexpressie als weg van persoonlijke groei, naar echtheid en eerlijkheid, bezield leven en liefde.
’Onvergetelijk! Een prachtige weg naar onvoorwaardelijke liefde, voor anderen en voor jezelf’. ‘Veel meer dan alleen de bevrijding van mijn stem bleek het een bevrijding te zijn van mijzelf als compleet mens’.

Start september 2017, Den Haag

 

 

Marius Engelbrecht heeft twintig jaar ervaring in het geven van workshops en begeleiding in stemexpressie en verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling. Behalve psychologie, drama en zang vormde ook zijn eigen stotteren een inspiratiebron voor zijn werk, hoe hij zijn stotteren heeft leren hanteren en laten smelten.
 

Je hoeft niet te kunnen zingen om mee te doen, en je hoeft zingen ook niet leuk te vinden. Wees welkom, als je benieuwd bent, je eerste stappen op dit gebied zet, maar ook als je al veel geklonken of gezongen hebt en je nog meer wilt overgeven aan de prachtige en wonderbaarlijk mooie wereld van stem en ziel. Als je vragen hebt bel of mail gerust.


 
Meer informatie en aanmelding: Marius Engelbrecht, www.mariusengelbrecht.nl
tel. 0031-70-3545573 / 0031-6-48494358
 
 
Foto klankbeeld copyright Robert Boerman www.robertboerman.nl

 


 


Virusvrij. www.avast.com

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy