Schrijf aan je boek in Griekenland. Met individuele coaching van schrijfcoach Joey Brown

Joey Brown, Ikaria (Griekenland)

27/04/2017

Trefwoorden: schrijfretraite, schrijfcoach, stiltecoach, expressiecoach

  
Schrijven en herbronnen in Griekenland
met schrijfcoach Joey Brown
 
 
Ik kwam op Ikaria met een chaos aan verhaallijnen. Na enkele oefeningen, lag opeens de structuur van mijn boek op de tafel. Ik was verbaasd. Hoe kon er zomaar vanuit mijn chaos een kosmos zijn ontstaan? Ik weet het nog steeds niet. Maar het is gebeurd. Het is het geheim van Joey. Dit is wat zij kan.”
 
 
 
Dit is precies wat je zoekt als ...
 
... je wil wérken aan je boek of schrijfproject op een inspirerend Grieks eiland. Je hebt een idee voor een boek maar je weet niet hoe te beginnen? Je hebt al hoofdstukken geschreven maar je hebt het gevoel vast te zitten? Je hebt advies nodig om je boek te kunnen afwerken? Er is niets dat niet kan opgelost worden. Samen realiseren we je schrijversdroom!

Kom schrijven in Therma, een pittoresk dorpje op het Griekse eiland Ikaria, gelegen aan de voet van een berg en wereldwijd bekend om haar geneeskrachtige bronnen.  Hier vind je veiligheid, rust, ruimte en vrijheid om te schrijven aan jouw boek.

Je krijgt
1-op-1 schrijfcoaching van schrijfcoach Joey Brown

 

Wat doen we?

- s
chrijven, schrijven, schrijven
- individuele coaching
kleine workshops op maat
- ochtend- en avondmeditaties
- schrijfmeditaties
- relaxen, zwemmen, wandelen
- ondersteunend
lichaamswerk (voor schrijvende zitvlakken)
- uitstap, massage, terrasjes ... plezier!

Elke dag openen en sluiten we met een meditatie en aansluitende schrijf(be)oefening waarin ik je leer om verdieping te brengen in je schrijven.
 
De rest van de tijd vul je in zoals jij dat wil: schrijven, zwemmen, wandelen ... 
Indien gewenst, organiseer ik een geweldige uitstap zo ergens in het midden van de week. Omdat ik op het eiland woon, krijg je de mooiste plekjes te zien!
 
Dagelijks krijg je van mij individuele schrijfcoaching: je zet grote stappen naar je boek of schrijfdroom.
 
Ik geef groepslessen wanneer ik merk dat een aantal deelnemers tegen hetzelfde schrijfprobleem aanhikken. Dan organiseer ik instant 'workshops op maat', zodat we ook van elkaar kunnen leren. 
 
 
Joey Brown is schrijf- en expressiecoach, ghostwriter,  en meditatieleraar. Haar retraites zijn unieke combinaties van schrijven, stilte, creatief-expressief werk, meditatie en lichaamswerk. Sinds 2013 woont ze op het Griekse eiland Ikaria. Meer lezen? Joey's verhaal vind je hier.
 
 
Data en verblijf

24 september - 01 oktober 2017
.
De 7 overnachtingen gelden van zondag tot en met zaterdag (met vertrek op zondag).
Er is de mogelijkheid om vroeger te komen, en langer te blijven.

Logeren doe je in het pension ‘Agriolykos’ of ‘De wilde wolf’, gebouwd hoog boven op de rots die uitkijkt over Therma. De kamers zijn eenvoudig, maar het uitzicht, het terras, de schilderachtige schrijfplekjes en de nabijheid van de zee zijn onbetaalbaar.
 
Ook de locatie is ideaal: een piepklein dorpje in een beschermde baai, met mini-haventje. Wie daar behoefte aan heeft kan elke dag de geneeskrachtige bronnen bezoeken.


Prijs

Vanaf 990 euro, verblijf, lesgeld en coaching inbegrepen. Schrijf je tijdig in, want de plaatsen zijn - o.w.v. de individuele coaching - beperkt!

Voor het volledige programma, logies, de afreis naar Ikaria en verdere info verwijs ik je graag naar mijn website www.joeybrown.be
 
Bekijk hier het filmpje van de retraite 2016

Download mijn gratis e-book!

In “Diepzeeschrijven, 15 x duiken naar je kern”, leert Joey je dieper in je schrijven te duiken. Hoe dieper je durft te gaan, hoe levendiger je schrijven wordt. Het werkt ook op persoonlijk niveau: je zelfinzicht vergroot, en het zorgt voor innerlijke rust.
 
 
Download het e-book gratis via onderstaande button.
Beluister ook de bijhorende gratis ontspannende meditatie: Diepzeemeditatie, een reis door je lichaam.
 

Joey, Brown, Fytema, 83302 Evdilos, Greece
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy