Lentekriebels

Leef je Essentie!

11/05/2007


ezZ
enZie 2
Leef je Essentie!
Lentekriebels

" Stel je voor: We zijn geen menselijke wezens op zoek naar spiritualiteit maar
spirituele wezens
op zoek naar menselijkheid ".

Leef je Essentie! is een samenwerkingsverband tussen Trainingsbureau Bezield Coachen en Personal Energy Management / Heal de Danser en is in het leven geroepen om een aantal van onze idealen meer handen en voeten te geven. Daarbij willen we onze jarenlange ervaring in spiritueel energie- en lichaamswerk bundelen. Dit doen we o.a. in de vorm van Workshops, Trainingen, Healing, Reading, Re-integratie (IRO) en Coachings trajecten. Ook begeleiden we op verzoek processen, rituelen en vieringen rondom geboorte, huwelijk, huisinwijding, afscheid, scheiding en sterven.
Direct naar artikel:

Aboneer je

Lentekriebels

Impromezzo Moodswings

Vijf Ritmes™ energywave

Zomerweek Turkije

Links naar website:
 

Nieuwsgierig?

Kijk snel verder


Chris en Carolien Trilogie van de Stilte

Trilogie van de StilteLeef je Essentie!
Abonneer je:
ezZenzie nieuwsbrief
Leef je Essentie!
werkt enthousiast samen met:Al Fayrouz
Vertaling
Vormgeving
CursussenTweemastklipper
De Tijdgeest
Hotel Goreme House
Cappadocië Turkije
en ondersteunt
Lentekriebels April 2007
Alweer de tweede editie van ezZenZie, het e-magazine van Leef je Essentie!

Eindelijk echt lente, de zon die je huid streelt: de zomer komt eraan, en waarschijnlijk sneller dan we verwachten. Wat een koesterend weer na alle indrukwekkende storm en regen.

Zomaar wat highlights van de afgelopen tijd: De geslaagde nieuwjaarsviering ligt alweer lang achter ons en is absoluut voor herhaling vatbaar. De Training Bezield Coachen stroomt door. We gaan in mei de 3de module in met "De moed om succesvol te zijn". Er is al menig creatief en ondernemend initiatief uit voortgekomen of doorgezet, geïnitieerd door de deelnemers zelf. Zowel in de privésfeer als in het starten van eigen bedrijven en projecten in zelfstandig ondernemerschap. Zie o.a. Paardenspiegelen Sander & Linda Intuïtie en Xijan.
Ook in Winterswijk staat iets spannends te gebeuren. Daarover volgende keer meer.

De Doorgaande Vrouwengroep is van start gegaan, elke 3de woensdagochtend van de maand. Verder is Trainingsburau Bezield Coachen sinds februari 2007 ook door UWV erkend als re-integratiebedrijf en net als Personal Energy Management sterk in ontwikkeling als reading en coachingsbureau.
Heal de Danser beweegt zich door al de Vijf Ritmes in België en dansen met Chris Mogan is nu ook regelmatig mogelijk in Utrecht en Vleuten. Kortom: er is veel in beweging. Wie weet tot ziens!

Veel leesplezier en hartelijke groet,
Carolien, Chris, Gerry en Jeroen
Impromezzo met "Moodswings"
op 9 mei - De Dansvloer in Utrecht


Impromezzo Moodswings MoodSwings is een workshop voor alle mensen die een muziekinstrument bespelen of zingen , en is voortgekomen uit het individueel werken met professionele musici en hun verlangen om 'uit de band' te springen: nieuwe strategieën te vinden om hun authenticiteit en muzikale, emotionele en energetische 'flow' te verenigen.

Uiteindelijk heeft die samenwerking zich ontwikkeld tot een inspirerend en feestelijk onderzoek naar de oneindige mogelijkheden die ontstaan wanneer je durft los te laten of voorbij te gaan aan wat je tot nu toe aan techniek geleerd hebt. Om die impulsen en nieuw hervonden creativiteit vervolgens te integreren in je dagelijks (muzikale) leven, samen met de nieuwe ruimtes die je hebt betreden met je instrument of je stem.

Ook als je je instrument al in geen tijden hebt aangeraakt, er een haat-liefde verhouding mee hebt ontwikkeld, is de workshop een uitdagende manier om je relatie met je instrument - en jezelf - te vernieuwen. En misschien vind je het gewoon heerlijk om een andere manier van improviseren uit te proberen dan je gewend bent.
Wat is jouw geluid?
Meer info
Vijf Ritmes energiewave
Elke donderdagavond in Utrecht

Heal de Danser
Utrecht: Elke donderdagavond.
Van 19.30 tot 21.30 uur.

J. van Nieuwenhuizenschool ingang van Imhofstraat 2. Check website voor vakantie periodes.

Vleuten:
Zaterdag 9 en 30 juni
Van 10.00 tot 13.00 uur.
Albert Schweitzerlaan 10A.
Zomerweek Turkije / Cappadocië

Hotel Goreme House Cappadocie Turkije
Vakantie met meditatieve highlights, o.a. bezoek aan Whirling Derwishes,
in inspirerend sprookjeslandschap.

Een week doorbrengen in schitterend Cappadocië, met een enorme schat aan bezienswaardige ondergrondse steden uit de tijd van vó
ór de eerste christenen, grotwoningen en kerken van vlak na het begin van onze jaartelling.

Verblijf is in het pittoresque
Hotel Göreme House in het dorpje Göreme, op basis van een één-, twee- of driepersoonskamer.

Programma:
Er is een vast aanbod aan ochtendmeditaties op het terras in de buitenlucht en een meditatieve ochtendwandeling door een van de valleien. Eén avond brengen we een bezoek aan een ceremoniële voorstelling van de Whirling Derwishes in een traditionele 'Karavanserai'. We gaan een zonsondergang beleven in de Rode Vallei en gedurende de week zullen we een nachtelijke maanmeditatie doen.

Buiten het programma om heb je veel tijd vrij om zelf in te vullen: om 's middags siësta te houden of eropuit te gaan, een bezoek aan een van de ondergrondse steden, aan Avanos of aan het Göreme-museum te brengen of een scootertocht door de vallei te maken.

Datum: Van vrijdag 14 juli (aankomst) tot vrijdag 21 juli (vertrek) met mogelijkheid tot verlenging van je verblijf in het hotel, een rondreis en/of strandvakantie.

Meer informatie

"Dancing your Dreams come true" - Préau Frankrijk

Middels de Vijf Ritmes™ van Gabrielle Roth, improvisatie en verdieping in de krachtige en mooie natuur van Preau worden jouw dromen, inspiraties en aspiraties uitgenodigd, gevoed en versterkt. Zodat wat in jou geboren wil worden, een weg de wereld in kan vinden. Het is die stroom die we dansen, onderzoeken en oefenen in onzelf, met elkaar en op de planken.

Van 18 t/m 25 augustus in Préau, Frankrijk
Meer informatie

CD Wij zijn spirituele wezens ligt klaar
Samen met Dick Kam en Jeroen Kolman hebben Chris en Carolien een CD opgenomen met een aantal heel eigen ontspannings- en meditatieoefeningen ter ondersteuning en inspiratie van je energiewerk thuis, op vakantie, of op je werk.

Je kunt de CD "Wij zijn spirituele wezens" voor 10,- euro bestellen (excl. portokosten) bij
info@leefjeessentie.nl of aanschaffen als je komt dansen of trainen.Leef je Essentie!

Wij geloven in de filosofie van deel zijn van een groter geheel, en als delen van het geheel, staan wij met alles in verbinding. Die verbinding, en het deel uitmaken ervan, kan ons allen uiteindelijk alleen maar ten goede komen. Vandaar dat we het een voorrecht vinden om een ieder te wijzen op het goede op onze aarde daar waar wij er uit eigen ervaring van geproefd en van genoten hebben, én om onze bijdrage te leveren aan verbreiding van verwondering, verbinding, liefde en heling.

Heb je suggesties, vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.Een Fijne Zomer!Wij zijn als druppels...
Hotel Goreme House

Relaxen, energie, inspiratie en nieuwe indrukken opdoen!

Vakantie tussen de
feeënschoorstenen in het waanzinnig
mooie landschap van Cappadocië Turkije.
Met o.a. bezoek aan Whirling Derwish ceremonie.
De week heeft een licht meditatief programma én er is veel vrije tijd!

Onder begeleiding van Carolien Geurtsen.
Ze heeft 10 jaar in Turkije gewoond en spreekt de taal vloeiend.


 
ezZenzie 2 | Leef je Essentie! | www.leefjeessentie.nl | Spiritualiteit en Welzijnsbevordering | Netherlands

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy