De Derde Golf: Kom in je eigen kracht

Luc Jacobs

14/05/2007      
Massage
Channeling
Healing Touch
Coaching nieuwetijdsgebeuren
Klankhealing   &   Klankconcerten
Individueel - Groepsbijeenkomsten


     Hallo iedereen

Kleine kinderen staan vrij en spontaan in het leven. Zij handelen niet vanuit hun denken, maar vanuit hun hart. Als iets goed voelt, dan is het ok. Als iets niet goed voelt, dan is het niet ok. Voor hen is het leven één groot spel en de wereld één grote speeltuin.

Wij volwassenen zijn door onze opvoeding, opleiding en door de maatschappij zo geprogrammeerd om vooral te handelen vanuit ons denken. Wel, ik heb goed nieuws voor iedereen die zich daar niet meer prettig bij voelt. We zijn in een tijd beland waar het gunstig is om hier snel en drastisch verandering in te brengen. We kunnen terug het kleine kind in ons boven halen en het de plaats geven die het verdient.

We worden in de media, in films, in boeken en in spirituele bijeenkomsten allerhande, overspoeld met nieuwe leringen en nieuwe concepten, die ons allemaal vertellen hoe we ons kunnen bevrijden. Lieve mensen, gebruik al deze nieuwe informatie en deze nieuwe guru's enkel even als hulpmiddel om jouw unieke wijsheid weer wakker te maken, om terug de link te leggen van jouw denken naar jouw hart en gevoel.

Eens jij terug meer en meer vanuit jouw hart gaat leven, dan heb jij niemand meer nodig. Dan ben je werkelijk soeverein, dan kan je terug in je werkelijke kracht gaan staan. Dan vind jij in jezelf alle informatie die jij nodig hebt. Dan vind jij in jezelf alle antwoorden op al je vragen. Dan kan jij een nieuw leven gaan opbouwen, waarin jij alles realiseert waar jij vrij voor kiest.

Als wij weer leven, simpel en oprecht, eenvoudig en nederig, dankbaar, blij en spontaan als een kind, dan wordt het leven weer "kinderlijk" eenvoudig. Als wij het denken nog enkel gebruiken waarvoor het nuttig is, om even te berekenen hoeveel we bij de bakker moeten betalen. Als wij onze keuzes maken vanuit ons hart en in het nu-moment leven, dan wordt ons leven weer een spel, waarbij we enkel onze innerlijke leiding hoeven te volgen.

Zijn jullie er klaar voor om de sprong te wagen? Vanuit mijn passie bied ik zij, die nog even een steuntje menen nodig hebben, aan om hen te helpen bij deze laatste hindernis. Dit gebeurt zowel in groepen als individueel. We zoeken samen hoe jij het beste kan omgaan met alle nieuwe mogelijkheden die deze nieuwe tijd ons biedt. Neem alvast eens een kijkje op mijn website
www.dederdegolf.be

Op de pagina Mijn Aanbod vinden jullie alle informatie over de activiteiten die ik individueel en in groepen aanbied. Wensen jullie met mij iets te organiseren in jouw regio, waar ook in Vlaanderen of Nederland, dan ben ik steeds bereid om de mogelijkheden samen te bekijken. Activiteiten voor en met de nieuwetijdskinderen en hun ouders zijn volle in voorbereiding.

Op de pagina Kalender vinden jullie alle activiteiten die nu al gepland zijn. Voor hen die mij beter willen leren kennen, organiseer ik in de loop van de maand mei enkele kennismakingsavonden. Je vindt de praktische informatie ook in mijn kalender.

Op de pagina Nieuwsbrief kan je je abonneren op mijn nieuwsbrief.

Een steunende vrijheidsknuffel
Luc


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy