Wil jij ook op vakantie met jezelf?

Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling, Lovendegem (B)

02/06/2017

Trefwoorden: Gonny Bouwhuis, coachingtraject, Stiltehoeve, Damme

 

Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling

Gonny Bouwhuis

 
 


Bewustwordingsweek

Op vakantie met jezelf

Van 7 tot 14 juli 2017
op een prachtige boerderij in Friesland

Onder professionele begeleiding en aan de hand van meditatietechnieken en oefeningen leer je jezelf verkennen. Je ontdekt wat je energie geeft en hoe je je kan opladen. Je neemt even afstand van het dagelijkse leven en krijgt verfrissende inzichten in wat je drijft en waar je je levenspad kan bijsturen. Maar bewust-zijn op vakantie is ook genieten en uitrusten, tijd en ruimte nemen voor jezelf en antwoorden zoeken op je vragen.
 
Voor wie?
 
Voor iedereen die even wil reflecteren over wat belangrijk is. Voor wie zichzelf wil opladen en vernieuwen, actief op zoek wil gaan naar geluk, wil ontspannen, wil nadenken over hindernissen, en vooral meer genieten!
 
Praktisch

We verblijven op de prachtige boerderij De Turfhoeke  in Gorredijk.  Er is zoveel comfort dat je niet anders kan dan er bewust van genieten.
De groep bestaat uit 12 tot max. 18 personen. We voorzien een bewust-wordingsprogramma voor één à twee dagdelen. (De ochtend en soms een avond).   

Promo: Als je inschrijft en een extra persoon aanbrengt krijg je 10% korting op het inschrijvingsgeld!

Wat kan je verwachten? 
 
Lichaamswerk, meditaties, dans, creativiteit, opstellingswerk, film, deelrondes aan de hand van enkel thema’s zoals je innerlijk kind, je schaduw, geven-nemen-balans, het Leven vieren. Ontspanning, uitrusten en vakantie  blijven de essentie, dus we houden het licht.
 
Je kan ook deelnemen aan een aantal ontspannende activiteiten  (zeilmiddag, avond wadlopen en de zon zien ondergaan, fietsen, eventueel een Friese Paardenstoeterij…).  En er is natuurlijk tijd vrij voor niksen, luieren, wandelen…
 
Meer over de zomerweek
De jaartraining “Luisteren naar binnen” is een intens coaching traject in groep waar je op je eigen tempo en onder deskundige begeleiding alles kan ontdekken.

We maken een stevige tocht: met een vaste groep gaan we via verdiepend proceswerk op zoek naar wie en wat we werkelijk zijn. We komen tien keer bij elkaar, gespreid over een heel jaar, van oktober 2017 tot september 2018 op een heerlijk mooie plek. Plus één losse Wandeldag!

Kom vrijblijvend een kijkje nemen op de introdag van de jaartraining "Luisteren naar binnen" op het prachtige domein van De Stiltehoeve in Damme.

Op zondag 11 juni vanaf 10u!

TIP: als je deelneemt aan de jaartraining én je brengt een nieuwe deelnemer mee krijg je 20% korting op je eigen jaartraining, bovenop de Early Bird korting van 5% (op voorwaarde dat je op tijd je voorschot/of het hele bedrag betaalt).

 
Meer info over "Luisteren naar binnen"
Copyright © 2017 Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling, All rights reserved.

Adres:
Praktijk voor BewustzijnsOntwikkeling
Wielmakersveld 10
Lovendegem 9920
Belgium

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy