Schrijf jouw boek

VZW Drie Pees, Antwerpen (B)

12/06/2017

Trefwoorden: roman, levensverhaal, Peter Perceval, Visual Storytelling

Een inspirerende dag om jouw boek te helpen schrijven

Hoe lang droom jij er al van?

Ben jij ook zo iemand die er al jaren van droomt om een boek te schrijven? Wil jij je inzichten in het leven delen? Wil jij dat verhaal waar je al zo lang mee rondloopt in een roman gieten? Wil jij je levensverhaal neerpennen? Waarom ben je er dan nog niet aan begonnen? 
In deze workshop geeft auteur en ervaren schrijfcoach Peter Perceval je een stapel praktische tips en oefeningen om dat project eindelijk te realiseren. De vorige masterclass was in geen tijd vol, dus aarzel niet om deze zomer eindelijk jouw droom te kunnen realiseren.
‘Deze dag bracht mij meer structuur in mijn verhaal en in mijn gedachten en zorgde voor een uitbreiding van mijn ideeënwereld. Ik ging met duidelijke richtlijnen naar huis.’ (Deelnemer Robert Hermans over de Masterclass van 31 mei).

Voorproeven?

In deze blog geeft Peter Perceval al enkele keukengeheimen prijs. Ontdek waarom schrijven ook gewoon werken is en je dus niet moet zitten wachten tot je bezoek krijgt van "de muze". Ontdek ook 5 goede redenen om jouw boek te schrijven. En vergeet de slechte redenen!
We hebben ook een spannend zomeraanbod voor jou klaargemaakt! Leer inspirerend spreken in een Bootcamp, of geef je presentatie nieuwe kracht met Visual Storytelling 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy