Start vandaag de reis naar je boek!

Joey Brown, Ikaria (Griekenland)

08/07/2017

Trefwoorden: Kristien Duprez, familieopstellingen, schrijfcoach, Diepzeemeditatie


 
 
 
BOEK IN DE MAAK!
Deze zomer ga ik schrijven aan mijn eerste eigen boek. En ik nodig je uit om samen met mij je pen op te pakken en te schrijven aan jouw boek!

Op mijn webpagina
SCHRIJFREIS vind je wekelijks nieuwe blogs over mijn schrijfproces, met tips en adviezen voor jou. Je leest er alles over mijn voorbereidingen en mijn eerste stappen tot en met het zoeken van een uitgever, het redigeren en opmaken van het boek. Kortom, alles wat je moet weten om ook zelf verder te kunnen.

Ik schrijf ook over blokkades en hoe ik daarmee omga. Over schrijfflow en hoe je daarin kan duiken. Over huilen en lachen, vloeken en juichen. Het worden blogs met daarin alle ups en downs die het schrijven ook voor een schrijfcoach met zich mee kan brengen.
 
SCHRIJF JE MET ME MEE?
Het maakt niet uit wanneer je begint. Zet je pen neer, en kijk wat er komt.

Je kan
dan tijdens het schrijven mijn blogs raadplegen om wat tips en adviezen op te halen. Je kan vragen stellen, feedback achterlaten, elkaar online steunen. Ik probeer je in mijn blogs van zoveel mogelijk antwoorden te voorzien.

Laat mijn schrijfproces je spiegel zijn, je leidraad, de hand op je schouder: 'Toe maar, doe maar, schrijf maar.' Weten dat je niet alleen aan het schrijven bent, is vaak al voldoende om door te zetten.

Schrijf je mee?
 
 
Bekijk ook mijn Facebookpagina: daar vind je regelmatig updates en filmpjes van dschrijfreis.

P.S. Dit is een volledig GRATIStraject dat je geheel vrijblijvend kan volgen. Het is een uitnodiging van mij aan jou.
 
 
 
 
 
VAN INZICHT NAAR VRIJHEID
De voorbije maand stond in het teken van de retraite Van Inzicht naar Vrijheid. Een fijne groep mensen kwam naar Ikaria (het Griekse eiland waar ik woon) om zich helemaal onder te dompelen in familieopstellingen en schrijven. Misschien vind je het fijn om in onderstaande blogs te lezen hoe het ons verging?  
 
Een bijzondere ervaring!
Het voorbije half jaar werd ik behoorlijk uitgedaagd in mijn vertrouwen.  Ik organiseerde een gewaagde zomerretraite, een combinatie van familieopstellingen en schrijven. Ik wist dat het aantrekken van het juiste publiek niet evident zou worden. Maar het wonder gebeurde ... ! Lees er alles over in mijn blog. Het geeft je de hoop en de moed om te blijven geloven in je dromen!
 
 
 
 
 
 
 
Oude haren kwijt!
Gastblogster Kristien Duprez beschrijft in een grappige, spitse blog haar ervaringen met schrijven en familieopstellingen, en haar kennismaking met Hare Majesteit het Eiland Ikaria! Enjoy!
 
 
 
Het filmpje van de retraite
 
 
 
 
 
De retraite Schrijven en Herbronnen (september, Ikaria) is volgeboekt! Maar voor de retraite Schrijven in een Abdij (november, abdij van Postel, België) heb ik nog enkele kamers vrij.  

Wil je graag mee komen schrijven in de stilte en rust van de abdij? Klik dan op onderstaande button en schrijf je in! Ik kijk uit naar je komst.
 
 
 
 
 
Ideaal voor lege zomermomenten! De Diepzeemeditatie neemt je mee op een ontspannende reis doorheen je lichaam. In combinatie met het e-book is het een fijne manier om telkens wat dieper te duiken in jezelf en je schrijven. Ik wens je veel zomers luisterplezier!

Meditatie beluisteren? Klik op de button.
 
 
 
 
Joey Brown
 
is schrijfcoach, expressiecoach en stiltecoach. Ze begeleidt je in no time naar de kern van je schrijven. Met haar inspirerende, stimulerende aanwezigheid creëert ze voor jou een veilige ruimte waarin je helemaal met jezelf en met je schrijven kan zijn.

Haar retraites zijn unieke combinaties van schrijven, stilte, creatief-expressief werk en meditatie. 

Joey woont momenteel in Griekenland, op het eiland Ikaria.
 
'Iets wat ik lang zocht, heb ik gedurende de retraite gevonden: schrijflust en schrijfdurf.' (deelnemer Karel Gommer)
 
 
.

knkl,kl,

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy