Schrijfmeditatie voor rust en ruimte in je hoofd

Joey Brown, Ikaria (Griekenland)

07/08/2017

Trefwoorden: abdij van Postel, schrijfcoaching, schrijfverblijf, blogs


 
Rust en ruimte in je hoofd met Schrijfmeditatie

Wil je graag meer focus, helderheid en rust in je hoofd? Ben je op zoek naar wat je écht wil, wat nu het werkelijke pad is dat je wil lopen? Meditatie en schrijfmeditatie bieden een oplossing. Het zorgt ervoor dat JIJ aan JEZELF weer de juiste weg kan wijzen ... 

In mijn allereerste videocursus en bijhorende e-books, verwelkom ik je in de wereld van (schrijf)meditatie. Ik vertel je mijn persoonlijke verhaal én je komt alles te weten over het waarom en het hoe van mediteren en schrijven. Welke voordelen brengt het je? Waarom mediteren? Wat doet het met je? Waarom schrijven?
Als je de videocursus bestelt, krijg je zeven dagen lang van mij een mailtje in je mailbox, met instructies, begeleidende video's en e-books, waarmee je thuis aan de slag kan. Zet je pen neer, en duik met me mee in het
schrijven
De videocursus bestaat uit:
 
 
  • 6 video's waarin ik je stap voor stap inwijd in de geheimen van zitmeditatie en schrijfmeditatie
  • 1 bonusvideo met een heel bijzondere schrijfmeditatie
  • 5 e-books met duidelijke instructies en verdiepende uitleg
 
Je betaalt slechts 
47 EUR 
voor het hele pakket

Bestellen doe je eenvoudig door een mailtje te sturen aan: info@joeybrown.be met de vermelding 'videocursus'.
 
 
P.S. Je wil meedoen aan een retraite maar je twijfelt of het wel wat voor jou is? Dan is deze videocursus een mooie introductie waarmee je mij en mijn werkwijze kan leren kennen. Het is zo'n beetje een kennismakingspakket voor wie mij nog niet kent,. Voor wie al wel aan retraites heeft deelgenomen, is het een mooie kans op verdieping (herhaling is de beste leermeester!). Elke keer je een schrijfmeditatie doet, zak je een beetje dieper.*
 
 
 
 
Wil je graag enkele dagen in alle rust en stilte schrijfmeditatie beoefenen? Schrijf je dan in voor de retraite Schrijven in een Abdij (10 - 13 november, abdij van Postel, België).  Je kan deze dagen ook nemen om door te werken aan je manuscript.

Met mogelijkheid tot individuele schrijfcoaching.
 
 
 
 
 
 
 
Op 1 juli startte ik de voorbereidingen van de reis naar mijn eigen boek. Op 3 augustus vertrek ik in schrijfverblijf, om dan 3 weken te schrijven. En ik nodig je uit om tijdens die drie weken met mij mee te schrijven!

Kijk op 
Schrijfreis voor het hoe en wat. Je vindt er ook mijn blogs, die jou en je schrijfproces kunnen ondersteunen

Schrijf je mee? Het maakt niet uit wanneer je begint. Zet dat eerste punt, en kijk wat er komt. Weten dat je niet alleen aan het schrijven bent, is vaak al voldoende om door te zetten.

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief, en dan krijg je bericht telkens er een nieuwe blog verschijnt. Dit traject is volledig gratis.
*
 
 
 
 
 
 
Joey Brown is schrijfcoach, expressiecoach en stiltecoach. Ze begeleidt je in no time naar de kern van je schrijven. Met haar inspirerende, stimulerende aanwezigheid creëert ze voor jou een veilige ruimte waarin je helemaal met jezelf en met je schrijven kan zijn. 

Haar retraites zijn unieke combinaties van schrijven, stilte, creatief-expressief werk en meditatie.  

Joey woont momenteel in Griekenland, op het eiland Ikaria.
 
 
'Iets wat ik lang zocht, heb ik gedurende de retraite gevonden: schrijflust en schrijfdurf.' (deelnemer Karel Gommer)

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy