Laat je helpen en inspireren door Geert Kimpen bij het schrijven van je boek

Geert Kimpen, Bodegraven (NL)

02/09/2017

Trefwoorden: Schrijfweek, boekplan, verhalenbundel, schrijversvak

 

INSPIRERENDE
HERFST SCHRIJFWEEK
IN GRONAU


Van vrijdag 20 oktober tot en met vrijdag 27 oktober 

Jouw boek nog dit jaar in de boekhandel… dat is onze doelstelling!
Droom jij van je eigen boek? Wil jij een spannend, mooi, ontroerend, persoonlijk of inspirerend verhaal vertellen? Loop je al lang met een idee rond? Voel je dat dit het moment is om aan de slag te gaan?

Laat je dan nu inspireren door bestsellerauteur Geert Kimpen & zijn inspirerende team die een week lang jouw persoonlijke schrijfcoach zijn.

"Mijn grote inspiratiebron: de Schrijfweek van Geert Kimpen en zijn team. Wat jullie in deze week mogelijk hebben gemaakt, staat gegrift in mijn hart. De passie en liefde waarmee jullie het schrijversvak doorgeven, heb ik in iedere vezel gevoeld" 
Hannah Cuppen, Liefdesbang (Beste spirituele boek 2014)
 
Samen met Geert en zijn team ontwikkel jij je idee, hoe pril of vaag misschien nog ook, tot een concreet boekplan.
Op het eind van de week weet jij precies hoe je jouw boekplan moet aanpakken, wat je te doen staat, in welke vorm en stijl je jouw boek gaat schrijven, hoeveel tijd het je gaat kosten, hoe je een uitgever kunt vinden, en hoe je het publiek bereikt dat in jouw boek geïnteresseerd is. 
Woon een week lang in een luxueus hotel omringd door een enorme privé tuin. Trek je terug op je sfeervolle kamer om aan je boek te werken.
Laat je inspireren, zodat jouw boek weer anderen gaat inspireren. 
De meest complete, concrete en efficiënte Schrijfweek in het Nederlandstalig gebied.
Deze week bespaart je jaren tijd, omdat je niet in je eentje het wiel opnieuw hoeft uit te vinden.

Schrijf je nu in!

 

 

"Ik nam deel omdat ik graag schrijf, zonder meer ambitie. Dat mijn verhalenbundel er gekomen is en nu in de winkels ligt, vond in de schrijfweek de nodige 'vonk'. Misschien was de lont er al, maar het vuur kreeg ik van jullie. Een team dat mij met hun gedrevenheid heeft 'besmet'. En ook die van de overige deelnemers, één voor één fijne, enthousiaste mensen. Daarom aan alle twijfelaars, om welke reden ook, niet aarzelen: doen! Blij en dankbaar."
- Leen

"Ik moet nog zo vaak denken aan de schrijfweek. Een geweldige ervaring! De opbouw van de cursus is gewoonweg een beauty! Jullie stimulerende attitude is enorm. Onderschat niet wat jullie mensen meegeven in het leven en wat wel van grootste waarde is : echtheid!”
– Mark

"Geert & Christine en hun team zijn onverbiddelijk en heel professioneel bezig om je alle ins & outs van het schrijvers vak bij te brengen. Dat doen ze net zo gepassioneerd als het schrijven zelf en werkelijk waar; ik heb ze geen enkel moment chagrijnig, geagiteerd of onverschillig gezien. Christine houdt het liefst van speels en ondeugend en ook Geert roept herhaaldelijk dat de meest droge teksten vooral sexy moeten.” 
– Marije

Wij hebben de week gecreëerd die we zelf hadden willen volgen, toen wij er nog van droomden om schrijver te worden.

Wees Welkom

 

 
 

 

 

Geert Kimpen

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy