Nazomeren op Ibiza: infoavond 21 september 20u

Isabelle Wauters, Sint-Denijs-Westrem (B)

19/09/2017

Trefwoorden: levenskunst-retreat, energetisch, Troubadour, hangmat


 

TROUBADOUR - Platform voor Levenskunst

Nazomeren in Ibiza: 'Party for your Soul'

14 - 22 oktober 2017

Even tijd nodig voor jezelf? Opladen voor de winter?
Deze levenskunst-retreat is wat je zoekt!

 infoavond donderdag 21 september om 20u bij Troubadour

 

 

Met Party for your soul neem ik je als ervaren gids en begeleider mee op een onvergetelijke 9-daagse reis in jezelf en op het magische Ibiza: mooie wandelingen, gezond culinair genot, inspirerende activiteiten, diepgang en ontspanning, genieten, rust, lachen & plezier...

Het wordt een zalige vakantie voor hart & ziel, waarbij we dit wondermooie eiland in al zijn aspecten & geneugten ontdekken; soms luxueus, soms basic. We gaan het hoofd leegmaken en keren huiswaarts met minder bagage en meer energie.

Levenskunst en voeding zijn de leidraden. Op het programma: een ochtendduik in stilte, eten in 1 van de lekkerste restaurants op Ibiza, inspirerende gesprekken, meditatie op een bijzondere krachtplek, een persoonlijke sessie, zwemmen in de kristalheldere zee, een massage, livemuziek op het strand bij zonsondergang, dansen…

Kortom, een inspirerende reis met als doel jou meer in contact te brengen met jezelf en je te bevrijden van je saboteurs en ballast.

Elke maaltijd wordt zorgvuldig samengesteld, met zoveel mogelijk plaatselijke en dagverse ingrediënten. Ervaren en voelen wat energetische voeding betekent voor jou en je gezondheid. Dit wordt uitvoerig toegelicht zodat je met een heel pak informatie thuis verder kan.

Lees meerHet fantastische Hostal Cala Moli*** is een rustig gelegen en authentiek klein well-being hotel met zicht op zee, zwembad en privéstrandje.

Er is een eigen restaurant & bar, een petanquebaan...

De ideale locatie waar je kan luieren in de tuin met hier en daar een verdekte hangmat, aan het zwembad, op de rotsen en aan zee of gewoon op je terras met zicht op zee.

 's Ochtends wakker worden met het zingen & fluiten van de vogels en elke avond het spektakel van een betoverende zonsondergang.

 Room with a view ...

 Graag nodig ik jullie uit op de infoavond over de Ibizareis:

donderdag 21 september om 20u

in de ART-shop van Troubadour

(Steenaardestraat 10 - 9051 Gent)

info & inschrijvingen: 0475/86 91 61 - isabelle@troubadour.live


Volg de activiteiten van Troubadour op de verschillende social media. Deze activiteiten delen mag en ik ben er jou zeer dankbaar voor!

Hartelijk, Isabelle Wauters

 Troubadour - Platform voor Levenskunst
Isabelle Wauters
Steenaardestraat 10 - 9051 Gent
09/380 12 68 - 0475/86 91 61
isabelle@troubadour.live www.troubadour.live/ibiza/

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy