Een klare kijk op de evolutie van de aarde en de mensheid, waar kiezen lichtwerkers voor?

Romy Spirit, Middelkerke (B)

13/10/2017

Trefwoorden: Steve Rother, Espavo, tijdslijnen, overgangswerkers

 
 

Lieve mensen,

Zoals steeds probeer ik de meest recente informatie van The Group (Steve Rother, Espavo) te verwerken in interessante en verrijkende dagworkshops.
 
Tijdens de workshop van begin november gaan we dieper in op de tijdslijn van de aarde, en haar dalende cyclus alsook op de gevolgen daarvan voor de mensheid die op die aarde leeft. De mensheid heeft haar eigen tijdslijn die verschilt van die van de aarde. Welke gebeurtenissen komen er nu samen zodat deze tijdslijnen zeer duidelijk worden ?

 
 
 

In de namiddag gaan we terug in de tijd en gaan we een aantal beschavingen onder de loep nemen die verloren gegaan zijn. Of zijn ze opgestegen ? Boeiende vraag. Zeker de moeite om hier dieper op in te gaan.
 

 
 
Welke taak schuilt er in deze tijden van transitie voor de vele lichtwerkers onder ons ? Hoe kunnen wij ons steentje bijdragen ? We leggen hierbij uit dat velen ervoor kiezen om overgangswerkers te worden en zo anderen te helpen en de weg te wijzen. Hierbij krijgen we de nodige hulp oa van onze nieuwe gidsen. 

Deze informatieve en boeiende workshop , die een inleiding vormt tot een nieuwe reeks over ascentie, gaat door
 
In Oostende op vrijdag 10 nov  (schrijf je hier in)

In Antwerpen op zaterdag 4 nov  (schrijf je hier in)
 
De dagworkshops beginnen om 10 uur en duren tot 16u30 ongeveer en kosten 110 euro (excl lunch). In Antwerpen kan er een broodjeslunch besteld worden.
 
Voel je welkom,
 
Romy
 

Wens je op de hoogte te blijven van mijn andere activiteiten? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy