Schrijven naar vrijheid. Onderneem de reis naar jezelf

Joey Brown, Ikaria (Griekenland)

05/11/2017

Trefwoorden: Joey Brown, Familieopstellingen, Indra T. Preiss, burn-out


 
 
 
 
Van inzicht naar vrijheid
Familieopstellingen en schrijven
10 - 17 juni 2018
Ikaria, Griekenland

Met familieopsteller Indra T. Preiss en schrijfcoach Joey Brown
Een week lang werken we met familieopstellingen en schrijven rond het helen van relaties: familierelaties, partnerrelaties, werkrelaties, de relatie met jezelf ...
Je krijgt inzicht in je (onbewuste) patronen en je leert hoe je blokkades, conflicten en problemen kan oplossen en helen.  

Indra begeleidt de opstellingen. Ik begeleid de schrijfmeditaties en maak je wegwijs op het eiland Ikaria. Ik zorg ervoor dat je je veilig en gedragen mag voelen.

De retraite is een intens, positief transformerend proces. Je gaat als een ander, lichter en bewuster mens naar huis.

Lees ook mijn blog: 7 veelgestelde vragen over familieopstellingen.
Of de blog:  familieopstellingen en schrijven
 
 
 
INFOAVOND
Op 24 november organiseren Indra en ik een infoavond in de praktijkruimte van Indra, te Wilrijk. We vertellen je alles over de retraite, wat je mag verwachten, en wat familieopstellingen voor jou kunnen betekenen. We vertellen je ook alles over de reis naar Ikaria, hoe je samen kan reizen en nog veel meer. Kijk op: infoavond retraite.
 
P.S. Snelle beslissers worden beloond met een vroegboekkorting van maar liefst 275 euro!
 
Bekijk hier de video van de retraite!
 
 
 
 
Salonavonden: rouw en verlies, ziekte en burn-out
Tijdens de koude winterdagen kan je nog deelnemen aan de thema-avonden rond rouw & verlies, ziekte & burn-out. Ik nodig je uit voor verdiepend gesprek, schrijf- en deelmomenten. In het schrijven vinden we weer de verbinding met onszelf, van waaruit alle heling en genezing vertrekt.

Kom op
vrijdag 8 december bij mij in de woonkamer proeven van het helende/expressieve schrijven. Lees ter voorbereiding ook even mijn blog Trauma? Schrijf het van je af!.

Graag deelnemen? Stuur mij een mailtje. Deelname kost je slechts 25 euro, inclusief thee, koffie en versnaperingen. Maximum 10 deelnemers. Wees er dus snel bij!

Telkens van 19.30 tot 22.00, in hartje Antwerpen, op een boogscheut van de Groenplaats. Adres en routebeschrijving krijg je bij inschrijving.
 
 
 
 
 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy