Kom tot rust in de diepte van je Zelf

Ritam, Sint-Joris-Winge (B)

17/02/2018

Trefwoorden: Lichtnamiddagen, harmonisatiedagen, zetel van ascensioneel licht, Klaas en Agnes Bos

 
Programma’s  van hridaya in de lente: zie hieronder


Kom tot rust in de diepte van je Zelf

“Het licht is onsterfelijk en jullie lichaam is licht. In al jullie cellen is eeuwige wijsheid ingeprent. Jullie zijn een wezen van perfectie, want alleen perfectie bestaat.”

 

Sessies met de zetel van ascensioneel licht

Een sessie op de zetel van ascensioneel licht revitaliseert het lichaam (en alle subtiele lichamen) en biedt een concrete ondersteuning vanuit de lichtwereld. Het helpt jou om je goddelijke aard terug te vinden. Een volledige sessie, met voor- en nabehandeling duurt anderhalf uur. Je kiest zelf een intentie (fysieke gezondheid, verbeterde relaties, emotionele rust, verlichting, ascensie, inspiratie,..). Elke sessie brengt diepe transformaties teweeg die in de dagen en weken daarna verder geïntegreerd worden.

Afspraken voor een sessie op de zetel van ascensioneel licht kunnen gemaakt worden via info@hridaya.be of via 016-471059.

 

Lichtnamiddagen en harmonisatiedagen –
Lente 2018: op 4 februari, op 6 mei en op 24 juni

Rond de zetel van licht zijn er regelmatig lichtnamiddagen en harmonisatiedagen.
Je kunt op deze dagen herbronnen. Geleide meditaties en lezingen brengen je naar een ander energieniveau en openen het hart.  We gebruiken de instrumenten van licht voor het zuiveren van de aura en voor het loslaten van oude herinneringen. Er zijn simpele oefeningen om te aarden en boodschappen van Meesters van het Licht. Je wordt uitgenodigd om je aandacht te geven aan het licht en de liefde. Zodat het licht jou harmonie, gezondheid en overvloed kan brengen.

Alle activiteiten gebeuren in een sfeer van stilte, eenvoud en blijheid.

DSC03075piramide

Lichtnamiddagen: van 14 tot 16u30 


Harmonisatiedagen: van 10u30 tot 16u30 – eenvoudige vegetarische lunch inbegrepen
 


Harmonisatiedagen in de lente:
4 feb – 6 mei – 24 juni


3-daagse cursus - Exploreer de diepten van je Zelf
- 16-18 maart 2018

Dit weekend is gericht op een verdieping van stilte en eenheid en op het delen van de evidentie dat we licht zijn in alle aspecten van het leven.
Het programma voor dit weekend wordt opgesteld in het moment. Er zullen zeker geleide meditaties zijn, oefeningen om te aarden en het hart te openen, communicaties met de lichtwereld,  wandelingen, zang en chiqong. Elke deelnemer ontvangt een sessie met de zetel van ascensioneel licht. Het weekend wordt ondersteund en direct geïnspireerd door meesters van het licht.

 

Het weekend wordt begeleid door Klaas en Agnes Bos. Zij wonen en werken in Zuid Frankrijk. Hun enthousiasme voor het licht is voor hen de motor van al hun activiteiten. In cursussen en individuele sessies nodigen ze, in een sfeer van eenvoud, warmte en vreugde, deelnemers uit om eenheid en vervulling concreet in het dagelijkse leven te brengen.  Kijk ook eens op www.anandamath.org.
Het weekend wordt gegeven in het Nederlands en simultaan vertaald in het Frans, of omgekeerd.


“We hebben het vaak gezegd, vertraag. Rust in de zekerheid van jouw eigen geluk en van openheid. Vergeving is een cadeau van liefde.
Vergeving is de mogelijkheid overstijgen dat er iets fout gedaan kan worden. Laat jouw aandacht gaan naar oneindige liefde met toewijding, doorzetting en determinatie. Zo versterk je jouw kracht.
Jouw eigen kracht incarneren en deze passie hebben om alles aan te bieden aan de liefde en aan deze determinatie om volledig open te zijn voor de schoonheid van elk wezen.”  St. Germain

Voor alle praktische info: zie website www.hridaya.be, of mail naar info@hridaya voor informatie.
Tel: 016-471059 of 0499-625525.
Alle activiteiten vinden plaats in Sint-Joris-Winge, tussen Leuven en Diest.

                                  Van Harte welkom!

 


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy