Lezing dr. Franz Ruppert in België

Interakt, Rotselaar/Leuven (B)

21/02/2018

Trefwoorden: Franz Ruppert, Interakt, Ontmoetingscentrum Eenheid


 
Interakt


Lezing dr. Franz Ruppert
in België

Interakt

Dr. Franz Ruppert, docent psychologie aan de hogeschool in München en ontwikkelaar van de traumaverwerkingsmethode IoPT (Identiteitgeorieënteerde psychotraumatheorie en -therapie), geeft op vrijdag 27 april 2018 (van 20:00 - 22:15 uur) in Wezemaal/Rotselaar (bij Leuven) een lezing met als thema:
 

'Seksualiteit en getraumatiseerde seksualiteit'

Dr. Franz Ruppert
In de methode van dr. Ruppert staan het ‘opstellen van het verlangen’, het onderscheiden van eigen gevoelens van die van vorige generaties en het integreren van afgesplitste persoonlijkheidsdelen centraal.

Sinds 2016 onderscheidt dr. Ruppert daarbij andere traumacategorieën dan daarvoor, namelijk het trauma van de identiteit, trauma van de liefde, trauma van de seksualiteit en het trauma van het daderschap.

In de lezing gaat hij in op oorzaken, gevolgen en herstel van het trauma van de seksualiteit en de samenhang daarvan met de andere traumacategorieën. 
meer informatie en aanmelden lezing dr. Franz Ruppert
Organisatie

De lezing wordt georganiseerd door Interakt.
Interakt is een begeleidings- en opleidingscentrum dat zich richt op persoonlijke ontwikkeling, traumaverwerking en opleiding.

Als initiatiefnemer van het werk van dr. Franz Ruppert in het Nederlands taalgebied heeft Interakt zich sinds 2005 gespecialiseerd in de door dr. Ruppert ontwikkelde methode IoPT (Identiteitgeorieënteerde psychotraumatheorie en -therapie).

De meergenerationele psychotraumatologie van Interakt is o.a. gebaseerd op erkende traumaverwerkings- en hechtingstheorieën en op het werk van dr. Franz Ruppert. Interakt werkt met een speciale interactieve zelf-resonantiemethode.

meer informatie en aanmelden lezing dr. Franz Ruppert
Ontmoetingscentrum Eenheid
Over de locatie
Ontmoetingscentrum Eenheid in Wezemaal/Rotselaar (bij Leuven) is sinds enige tijd onze vaste locatie in België.
Het is heel goed bereikbaar (slechts 5 minuten van afrit 21 Holsbeek - Rotselaar op de E314) en een heerlijke plek; de unieke ligging in het groen en de stijlvolle ambiance zijn samen goed voor licht, ruimte en een fijne sfeer.
meer informatie en aanmelden lezing dr. Franz Ruppert
We hopen u op 27 april te kunnen verwelkomen!

Team Interak
Interakt
 
 
 
 
© 2018 INImail

Ik wil deze mails niet meer ontvangen op het adres <<Uw e-mailadres>>.

Andere nieuwsbrieven nalezen kan steeds op www.inimail.be.

Ook een mailing laten verzenden? Meer info op www.inimail.be/adverteren.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy