Het Nieuwe Evangelie van Maria Magdalena staat centraal

Follow Your Heart (Apeldoorn, NL)

27/06/2007
Maria Magdalena en Jezus Zomerworkshop in Zuid-Frankrijk

 

Gabriela en Reint Gaastra-Levin houden van woensdag 18 juli t/m maandag 23 juli 2007 in conferentiecentrum Les Labadous nabij Rennes-le-Chateau (bekend van De Da Vinci Code) in de Pyreneeën de zesdaagse Maria Magdalena en Jezus werk- en ontspanningsworkshop. Een prachtige gelegenheid om in een bijzondere spirituele setting aan je persoonlijke ontwikkeling te werken. Je komt in proces met jezelf, met je medecursisten, met Gabriela en Reint en uiteraard met Maria Magdalena en Jezus. Gabriela en Reint zijn vooral bekend van de drie boeken Over de Goddelijkheid van de mens – Openbaringen van Maria, Jezus en Maria Magdalena.

 


De cover van het nieuwe boek dat in augustus in Nederland en België verschijnt.


 

De trainingsbijeenkomsten worden ingevuld aan de hand van de inhoud van het boek De Maria Magdalena Code – Het nieuwe Evangelie van Maria Magdalena en andere openbaringen die Gabriela speciaal voor dit samenzijn ontvangt. Het nieuwe boek verschijnt eind augustus 2007 op de markt. (© Follow Your Heart Publishing Apeldoorn - ISBN 978-90807478-83). In België is het boek onder meer te bestellen via Uitgeverij Intersentia te Mortsel.

 

Geïnteresseerden kunnen een uitgebreide folder en een aanmeldingsformulier met de voorwaarden opvragen via info@followyourheart.nl. Kijk voor alle formatie ook op www.openbaringen.com. Voor meer inlichtingen kan men Reint even bellen: 0031-(0)6-3646410. De deelnemers aan de workshop ontvangen De Maria Magdalena Code – Het nieuwe Evangelie van Maria Magdalena gratis.Gabriela en Reint Gaastra-Levin
 

 
Les Labadous nabij Rennes-le-Chateau

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief met elke maand een nieuwe openbaring van Maria, Jezus en/of Maria Magdalena.
Aanmelden via een mailtje naar support@followyourheart.nl of door hier te klikken.


 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy