Centrum De Grote Beer: Opleidingen

Centrum De Grote Beer (Kessel-Lo, B)

10/07/2007


OPLEIDINGEN  2007- 2008  in  LEUVEN
 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
CENTRUM  DE  GROTE  BEER
Psycho-Spiritueel Centrum Voor Opleiding en Begeleiding
--------------------------------------------------------------------------------------


DRIEJARIGE  OPLEIDING

HOLISTISCHE ONTWIKKELINGSBEGELEIDING
VAN KINDEREN


Kinderen worden vroeg blootgesteld aan alle invloeden van een hectische, op prestatie en op consumptie gerichte maatschappij, zonder dat hen de juiste instrumenten worden aangereikt om ermee om te gaan.
Ouders voelen zich vaak onzeker door een overvloed aan informatie en grote verschuivingen binnen het waarden- en normensysteem.
Kinderen en ouders kampen dan ook vaak met gevoelens van onzekerheid, overbelasting, faalangst, onrust, angst en agressie.

Deze opleiding verbindt vaardigheden uit de klassieke psychotherapie met een holistische visie op de ontwikkeling van kinderen. De opleiding heeft een spirituele onderstroom.
 
Doelgroep:
- alternatieve begeleiders die reeds een eigen praktijk hebben en daarin geconfronteerd worden met opvoedingsproblemen;
- leerkrachten die een bredere kijk op kinderen willen ontwikkelen;
- werkers in de gezondheidszorg, de sociale en pedagogische sector die een extra dimensie aan hun manier van werken willen toevoegen.

 


DRIEJARIGE  OPLEIDING

MYSTIEK  SJAMANISME

Hedendaags mystiek sjamanisme is afgestemd op de emotionele, psychologische en spirituele begeleiding van de westerse mens in de eenentwintigste eeuw.

Centraal in de opleiding staat het ontwikkelen van innerlijke stilte en harmonie, overgave aan het AL, waarvan wij een uitdrukking zijn.

We vieren het leven, niet alleen in rituelen, maar vooral door acceptatie van elke vorm waarin het leven zich in en aan ons manifesteert.

Alhoewel sommige technieken, zoals ratelen, drummen, chanten ook in andere culturen voorkomen, is deze opleiding stevig verankerd in de normen en waarden van de hedendaagse westerse cultuur.

 

Waar: Kessel-Lo (Leuven, B)

Wanneer: 16 lesdagen per jaar (weekends of weekdagen)

Prijs: 1.400 euro + 21% btwVoor de brochure,
inlichtingen en inschrijving, of voor een gesprek:

telefoon: +32 (0)477-26 65 23

mail: grote.beer@yahoo.com


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy