Unieke 23-daagse spirituele reis naar Australie 11 september - 3 oktober 2007

Spiritueel Centrum Aurora (Heeze, NL)

12/07/2007


Beste mensen,

Hieronder een aanbod voor een zeer unieke spirituele reis naar Australië die éénmalig door ons georganiseerd wordt.
Het wordt een unieke reis waarbij we de mooiste en meest speciale heilige plaatsen van Australië bezoeken en die voeren naar unieke natuurgebieden (met o.a. bezoek Grote Barrière Rif, Bultrugwalvissen ontmoeten op open zee).

Met een hartelijke groet,

Johan en Rianne van Lier
Spiritueel Centrum Aurora
www.spiritueelcentrumaurora.nl

Unieke spirituele 23-daagse reis naar AustraliëAboriginals en de Heilige Plekken van de Aboriginals in speciale natuurparken met ceremonies

11 september - 3 oktober 2007

Begeleiding

Johan van Lier

 

Wat is het aardeproject?

 

Deze reis valt buiten het toeristische kader en garandeert unieke ontmoetingen met Aboriginals en heilige sites.

Johan van Lier organiseert deze reis één keer in zijn leven om zijn aardeproject te voltooien. Van de deelnemers wordt een sportieve, volwassen instelling verwacht waarbij leven in het moment centraal staat. Dit is geen therapeutische reis. Genieten van de bijzondere natuur en ontmoetingen en het bijdragen aan een groter geheel staan wel centraal. Het kerndoel van dit project is om krachtplekken op aarde te activeren en te helen via speciale ceremonies. Door heilige plekken te activeren met hoger dimensionale energieën ondersteunen we de ascentie van de mensheid op planeet aarde in de eindtijd. Van de deelnemers aan deze groepsreis wordt verwacht dat zij op volwassen wijze mee helpen door actief deel te nemen aan de oefeningen tijdens de reis. Voorkennis is niet vereist. De nodige uitleg wordt tijdens de reis gegeven. De oefeningen zijn niet moeilijk. Eenvoud is kenmerk van het ware.

 Tijdens deze reis naar Australië maken we op unieke wijze kennis met diverse Aboriginal clans. De Aboriginals maken deel uit van het allereerste begin van de mensheid. Op deze reis staan de heilige plaatsen van de Aboriginal sites centraal. Wij zullen leren van het contact met de Aboriginals en hun gebruiken.Daarnaast zullen we ook tochten door prachtige natuurgebieden maken. Er zitten in de reis enige lange wandelingen (2 à 3 uur) die een redelijke fysieke conditie vragen. Deze wandelingen zijn niet verplicht. Het overgrote deel van de reis kan door iedereen meegedaan worden. Verder zal er op Uluru (Ayers Rock) een speciale ceremonie gedaan worden die uitsluitend toegankelijk is voor beoefenaars van de Heilige Merkaba Technieken. Wel zal er voor de reis de mogelijkheid geboden worden om tegen de gebruikelijke kosten de basis Merkaba workshop te volgen waardoor alle ceremonies toegankelijk zijn.


De reis

 In deze reis zijn regelmatig rustpunten ingebouwd. Om de tijd optimaal te gebruiken in de prachtige natuur en om het rijden van lange afstanden te voorkomen zijn er 3 binnenlandse vluchten in het programma opgenomen. Er wordt overnacht in goede middenklassehotels en ook af en toe in een tent op een unieke locatie in een natuurpark waar geen hotels gebouwd mogen worden.We vliegen van Amsterdam naar Darwin, een tropisch gebied gelegen in Arnhemland in Noord-Australië waar o.a. 20.000 jaar oude rotstekeningen bezocht worden. Hier bezoeken we o.a. Mindil, Verstey’s Mandorah, Nightcliff en het Kakadu National Park, de  ‘floodplains’van Arnhemland, Ubirr rots met Aboriginal rotstekeningen, Nourlangie (centrum van Aboriginal cultuur). We leren het rijke Australische dierenleven kennen met aboriginal parkrangers en maken een unieke nachtelijke safaricuise om o.a. krokodillen, walabi’s, dingo’s etc. te ontmoeten.

We leren de creatie legendes van de Aboriginals. We leren de vogelsoorten kennen tijdens de Yellow Water Cruise door riviertjes en moerassen en zien o.m. de Jim Jim Falls. We ervaren de Murdudjurl culturele tour en bezoeken Nourlangie Rots, een heilige aboriginal plaats.

We rijden naar het Nitmiluk National Park voor een cruise in de Katherine Kloof. Daarna bezoeken we Litchfield Nat Park en the Territory Wildlife Park met o.a. de Florence watervallen, Buley Rockhol, magnetische termietenheuvels, point Stuart Wilderness met moessonwoud.

We vliegen van Darwin naar Alice Springs in het hart van Australië en bezoeken o.a. de Flying Doctor Base, School of Air en ANZAC Hill voor panorama’s over de MacDonnell Ranges. We ontmoeten een aboriginal clan en leren hoe ze hier in dit droge gebied kunnen leven. We rijden door de MacDonnell Ranges en wandelen door Simpson’s Kloof en Standley Chasm. Vervolgens rijden we naar Kings Canyon en bezoeken het amphitheater, the lost City, Garden of Eden en de North en South Walls in een wandeling van 3 uur.Daarna rijden we naar Uluru (Ayers Rock), de belangrijkste heilige zonnetempel van de Aboriginals en een van de beide plekken op aarde waar de mensheid is ontstaan (de andere plek is Endwebu in Zuid-Afrika). We bezoeken de Olga’s (Kata Tjuta) en wandelen door de Valley of the Wind. We zien de zonsondergang over Uluru. In de ochtend rijden we op kamelen naar Ayers Rock en het Visitors Centre en doen een speciale ceremonie en verblijven de hele dag op/bij Uluru in de superhoge energieën. We ontmoeten de Anungu People voor de speciale Liru wandeling.

 

Vervolgens vliegen we van Alice Springs naar Cairns, gelegen bij het Grote Barrière Rif in het N.O. van Australië. We rijden richting Port Douglas en bezoeken het regenwoud om de True Rainforest People (de Kuku Yalanji’s) bij Mossman Kloof te ontmoeten. Hier leren we meer van de Aboriginal Legendes en we wandelen de aloude Aboriginal Trails. Vervolgens rijden we naar het Daintree National Park voor een speciale cruise. We bezoeken het Grote Barrière Rif en de Mangroves van de Mulgrave rivier. We snorkelen bij Frankland Islands om te genieten van de onderwater flora en fauna van het Rif onder begeleiding van een parkranger. We hebben extra vrije tijd in Cairns om o.a. aboriginal sourvenies te kopen of naar het strand te gaan.

 

We vliegen naar Sydney, één van de mooiere wereldsteden met o.a. de Harbour Bridge en het Opera House en Eastern Pontoon bij Circular Quay voor de speciale Aboriginal Cultural Cruise. We rijden via de Blue Mountain naar Featherdale Wildlife Park. Bezoek aan leden van de Darug Custodian Aboriginal Clan waar we kennismaken met oude kunst, cremoniële sites en Dreamtime. We baden in de  Bilabong van de Regenboog Waterval. Vervolgens gaan we vanuit Jervis Bay een dag lang per boot de grote bultrugwalvissen volgen en ontmoeten op open zee. Een unieke belevenis om zo dicht bij deze speciale dieren te zijn. Jervis Bay is één van de  beste locaties voor dichtbije ontmoetingen met de walvissen. Verder zijn er ook Bottlenose dolfijnen te ontmoeten in de baai. Na nog een extra dag in Sydney met bijv. shoppen in de Rocks, vliegen we terug naar Amsterdam.

De reisleiding

 

Locale gidsen zullen als tourleider optreden en in het Engels belangrijke informatie over de diverse plaatsen geven. Johan van Lier zal voor de Nederlandse uitleg en vertaling zorgen.

Johan van Lier (52 jaar) is spiritueel leraar en hoofd van de opleiding tot Spiritueel Werker Aurora® Hij zal deze reis mede begeleiden en meditaties geven. Ook is er nog een Engelstalige gids voor de organisatie eromheen. Deze reis is tot stand gekomen in samenwerking met Askja Reizen.

Kosten

De prijs bedraagt € 4495,-.

Inclusief 
 • Alle hotelovernachtingen in middenklassenhotels en af en toe overnachting in een tent in een natuurpark.
 • Internationale vlucht Amsterdam-Darwin/Sydney-Amsterdam met Quantas Airlines.
 • Alle transfers naar/van luchthaven.


 • Het overig binnenlands vervoer, inclusief 3 binnenlandse vluchten economy class (Darwin-Alice Springs, Alice Springs  Cairns, Cairns-Sydney).
 • Visum Australië (kosten van een geldig paspoort (moet na terugkomst in Nederland nog minimaal 6 maanden geldig zijn)
 • Engelstalige reisbegeleiding
 • Luchthavenbelastingen en brandstoftoeslagen
 • Alle excursies inclusief de entreegelden.
 • Uitgebreid ontbijtbuffet waarbij je ook een lunchpakketje kunt maken.
Niet inbegrepen
 • Overige maaltijden en drankjes.
 • Eventuele reis- en/of annuleringsverzekering (5 á 6% van de gehele reissom, bij 5% krijg je bij annulering de resterende dagen terug, bij 6% krijg je het totale reisbedrag terug bij halverwege afbreken van de reis)
 • De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 855,- p.p.
 Aanmelding/praktische info

Voor deze reis bestaat al een voor-intekenlijst en de belangstelling is groot. Als je voelt dat je hierbij dient te zijn, wacht dan niet te lang met reageren. Indien nodig volgt een nader gesprek.

Reisdata: 11 september  3 oktober 2007 (23 dagen)

Aanmelden bij Spiritueel Centrum Aurora (zie
www.spiritueelcentrumaurora.nl )

Via Askja Reizen ontvangt U de benodigde acceptgiro’s om de reissom te voldoen. De groepsgrootte zal circa 20-25 personen bedragen. Vanwege de belangstelling wordt geadviseerd zo snel mogelijk/tijdig aan te melden. Na aanmelding volgt verdere praktische informatie.

 

Voor verdere informatieSpiritueel Centrum Aurora

Johan en Rianne van Lier

Deken Kempslaan 20

5591 BE Heeze (Nederland)

00-31-(0)402263399

aurora.vanlier@chello.nl

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy