DRINGEND

Divine Discoveries

16/07/2007

DRINGEND

 

 

 

Beste vrienden & Divine Discoveries ontdekkers,

 

 

UITZONDERLIJKE PROMOTIE & KORTING

GROTE KORTING  - 900 euro! -  OP DE LEVENSREIS NAAR BOLIVIA & PERU en dit  

OM REDEN DAT EEN DEELNEMER NIET KAN PARTICIPEREN!

 

U WENST ALLEEN TE REIZEN ? deelname aan de reis + single kamer nu aan 2.970 € i.p.v. 3.870 €

U WENST ALS KOPPEL TE REIZEN ? deelname + dubbel kamer nu aan  5.880 € i.p.v. 6.780 €

 

Onmiddellijk beslissen is nodig!

 

 

Vele knuffels

Fabienne & Luc 

 

PERU & BOLIVIA
…la Ruta Magica


 

 

 

 

Ben jij klaar om één van de grootste energetische levenservaringen mee te maken? 

 

 

Wij  nodigen je uit voor een unieke & mythische ontdekking van  Peru en Bolivia.
Peru, en meer nog Bolivia, zijn de werkeljke parels van de Andes & Anunaki...
Inca sjamanen begeleiden ons van sterrenpoort tot universum.

Deze levensreis maak je slechts één enkele keer mee; niet enkel omdat wij allen in bewondering zullen staan voor een stukje paradijs op Aarde en ver daarbuiten (!), maar finaal omdat wij er zelf tastbaar deel van uitmaken.
 


Levensreizen

naar de mooiste energetische bestemmingen 

 

www.divinediscoveries.be

 

 

18-daagse levensreis van (di) 28 augustus tot (vr) 14 september 2007

Begeleiding door Luc Callebaut & Inca sjamanen


 

Programma

Dinsdag 28 augustus 2007
Vlucht met Iberia via Madrid tot Lima.  Bij aankomst te Lima worden wij in de luchthaven verwelkomd en overgebracht naar het mooie hotel Jose Antonio, gelegen in de residentiële wijk Miraflores, dicht bij parken en het commerciële centrum. Get together met de gids en Pisco Sour ‘ceremonie’. Eerste kennismaking met een apart Lima!

Woensdag 29 augustus 2007
Na het ontbijt ontdekken wij het intimistische en koloniale Lima : van oud naar nieuw - van conquistador tot Peruaan! Energetische sessie in de catacomben van de San Fransiscokerk. Verrassingslunch met panorama over de Pacific Ocean. In de namiddag gaan we tot het unieke archeologisch museum van Lima. Later aanschouwen we de pre-columbiaanse tempels van de Zon en de Maan in Pachacamac.  Vanuit alle hoeken van het Incarijk stroomden hier bedevaarders toe om het orakel te raadplegen.
Intimistische ceremonie met de esoterische archeoloog & gids. (O-M)
 
Donderdag 30 augustus  2007
Korte vlucht tot Arequipa en transfer tot het mooie hotel Posada del Inca.  De lokale gids verwelkomt ons met een integere wandeling en bezoek aan het St. Catalina klooster.  Dit klooster omarmt iedereen met een warmte die lang zal nazinderen. Arequipa is misschien wel de mooiste stad van Peru – wij maken er een toffe wandeling langs de gezellige pleintjes en smalle straten. (O)
 
Vrijdag 31 augustus 2007 
In de voormiddag nodigen wij uit voor een ontmoeting met Juanita (dit Incameisje werd in 1995 ontdekt op de Ampato vulkaan) in het Santuarios Andinos museum – tekst en uitleg.
In de namiddag tijd om even op adem te komen in het intimistische Arequipa, de witte parel van de Andes. Wij passen ons verder aan op deze ideale hoogte (2.000m). (O)
 
Zaterdag 1 september 2007
Het Aartsparadijs : het AGUADA BLANCA reservaat.
Langs vulkanen rijden we naar de Colcavallei. De weg loopt door de uitgestrekte steppen van het Aguada Blanca reservaat (gemiddeld 4.000 m hoog.), waar vicuñas, alpacas en lamas grazen.
Fotostops en interactie met deze prachtige en ons onbekende dieren. Vervolgens rijden we langs indiaanse dorpen met koloniale kerkjes naar Chivay. Bij aankomst kunnen we een verkwikkend bad nemen in de warmwaterbronnen. Overnachting in Hotel Pozo del Cielo*** in het dorpje Chivay. Dit is een heel speciaal hotel en elk detail heeft een mystieke betekenis. (O-M-A)

Zondag 2 september 2007
Het mooiste stukje planeet Aarde:  COLCA CANYON.
Met zijn 3400 meter is de Colca Canyon tweemaal dieper dan de Grand Canyon! We begeven ons tot het Cruz del Condor; ideale plek aan de rand van de canyon waar de majestueuze vlucht van de imposante condor kan worden bewonderd. Dit ziet men maar één keer in zijn leven. Via Incaterrassen en typische dorpjes bewandelen wij een stukje van de Colca canyon – een unieke tocht!.  Energetische sessie aan de Cruz del Condor.  Onderweg houden wij halt aan verschillende Incadorpjes – interactie. Terug tot Chivay.  Bij avond en duisternis nodigt Luc uit voor een ceremonie ter ere van Pachamama met als decor de imposante sterrenhemel van het zuidelijk halfrond. (O-M-A)

Maandag 3 september 2007                        
Mysterieuze torens en het magische Titicacameer
Na het ontbijt begeven wij ons richting Puno en het al even magische Titicacameer.  Eerst echter nodigt Luc uit voor een meditatief moment op één van onze hoogtepunten – in dit geval wel letterlijk daar wij halt houden op 4.900 meter hoogte.  Uniek moment voor lichaam en geest. Nadien zetten wij onze quest verder door uitgestrekte steppen naar het Titicacameer : het heilige meer van de Inca’s.
Voor aankomst bezoeken we eerst nog de raadselachtige torens van Sillustani. Deze ronde torens lijken de zwaartekracht te tarten en stralen een ongelooflijke energie uit.  Deze worden nu erkend als sterrepoorten. Ernesto nodigt uit tot introspectie. Deze beleving is vrijblijvend maar de ervaring leert ons dat dit één van de meest magische sessies van de reis is.  Tot het hotel Casa Andina in hartje Puno. Luc nodigt uit voor een plesante wandeling doorheen het aparte centrum van deze stad op grote hoogte. (O-M)

Dinsdag 4 september 2007
Opnieuw een hoogtepunt onder leiding van de sjamaan Ernesto.  Eerst bezoeken wij de Uros indianen en staan oog in oog met hun toch wel heel aparte levenswijze temidden het Titicacameer op drijvende rietvlotten.
Nadien nodigt Ernesto ons uit voor een eenmalige ervaring met de bewoners van dit magische meer. Hij leert ons kijken achter de wereld die wij denken als onze realiteit te ervaren.  Niets is echter minder waar.  Een energetische dag die ieders leven een andere wending zal geven.  (O-M)
 
Woensdag 5 september 2007
Van het ene hoogtepunt naar het andere.  Vandaag gaan wij op weg naar Bolivia en Tiahuanacu.  Alvorens de grens te bereiken nodigt Ernesto uit voor een krachtige ceremonie aan de sterrepoort van Aramu Meru. Nadien steken wij de Peruaans-Boliviaanse grens aan het Titicacameer over en begeven ons tot het unieke Tiahuanaco.  Onze esoterische gids Alan is niet alleen een trotse Aimara indiaan, hij is een sjamaan die de oeroude kennis in zich draagt.  Dit is de uitgelezen man om ons dit heiligdom te verklaren, te laten invoelen. Deze site geeft je gegarandeerd kippenvel.  Zelfs de machtige Inca’s waren er zo onder de indruk van dat zij het de zetel noemden van oppergod Wiracocha. Spectaculaire rit tot La Paz, de prachtige hoofdstad van Bolivia en ons mooie hotel Rey Palace. (O-M)
 
Donderdag 6 september 2007
Onze sjamaan & gids nodigt uit voor een intieme ontdekking van één tot de meest verbeelding sprekende steden ter wereld…hoog in de hemel op zowat 4.000 meter…La Paz…de Vrede!
Oog in oog met een vervlogen wereld van sjamanen, heksen en ambachten waarvan wij het bestaan niet kennen…Namiddag: even op adem komen. (O)

Vrijdag 7 september 2007
Voormiddag bezoek aan de Valle de la Luna, de vallei van de Maan…stil worden op deze magische locatie! Namiddag relax en tijd om een uniek & energetisch souvenir op de kop te tikken! (O)

Zaterdag 8 september 2007
Cuzco, de Navel van de wereld en hoofdstad van de Inca’s.
Laatste voormiddag in La Paz…korte vlucht naar Cuzco in Peru.  Kennismaking met onze gids in Cuzco…en wat voor één.  Pepe zal ons uitnodigen voor opnieuw een kennismaking die door merg en been gaat.  Ook hij draagt een energetische kennis in zich die niemand vlug zal vergeten.  Wij nodigen uit voor een wandeling doorheen deze fascinerende stad en zijn ontelbare prachtige sites. Verblijven doen wij in het gezellige Hotel San Augustin Internacional. (O)

Zondag 9 september 2007
Zondag is een magische dag in het prachtige Chinchero daar de Inca’s ver vanuit de omliggende bergdorpjes afzakken naar dit Inca stadje met hun producten, om te ruilen, om wat bij te praten…heerlijke energie. Stilte & contemplatie in de heilige Urubamba vallei. Naar alle waarschijnlijkheid maken wij opnieuw het festival (eenmalige ervaring) mee in deze stad.  Pepe weet als geen ander deze energie te laten samensmelten.  In de namiddag bezoeken wij het Inca heiligdom Ollantaytambo.  Opnieuw zullen onze ogen verbluft zijn met het vernuft van de Inca, van de Anunaki. Terug tot Cuzco en ons hotel. (O-M)

Maandag 10 september 2007
Daar gaan we weer voor  een onvergetelijk hoogtepunt! Een spectaculaire treinrit brengt ons naar het legendarische Machu Picchu. Deze vrij intact bewaarde Incastad is gelegen op een bergkam met unieke panorama’s en werd pas in 1911 (her)ontdekt. Uitgebreid geleid bezoek. Pepe zan ons de mystieke visie overbrengen op een wel heel merkwaardige manier. Machu Picchu invoelen op een esoterische manier.  Overnachting in het gezellige hotelletje Machu Pichu Inn vlakbij de site. (O-M)

Dinsdag 11 september 2007
Nogmaals naar de Machu Picchu site! Onvergetelijke ochtend met een tweede energetisch bezoek.  Voor diegenen die dit wensen wandelen wij een stukje van de Inca trail! Energetische sessie.  In de namiddag terug tot Cuzco en het hotel San Augustin. (O-D)
’s Avonds nodigen wij uit voor een heerlijk diner met prachtige muziek & dans.

Woensdag 12 september 2007
Even uitblazen van ons avontuur in Machu Picchu en op weg naar de navel van de Incawereld, het al even magische Sacsayhuaman.  Niet alleen is deze site heel sterk geladen, wij maken er zelf deel van uit.  Pepe nodigt uit tot introspectie.  Nadien worden wij verwacht bij de Keros sjamaan – dit is een bezoek dat uniek is en voor buitenlanders niet altijd toeggankelijk.  Op vraag van de groep zal de Keros sjamaan assisteren bij een uniek proces, een proces van geestelijke reiniging dat uitmondt in het ontwaken: het aanvoelen van de Goddelijke aanwezigheid en liefde.
Tot het hotel en even op adem komen.
Cuzco verlaten…is onmiddellijk terug willen keren. Transfer tot de lucthaven en korte vlucht tot Lima.  Transfer tot het Jose Antonio Hotel. (O-M)

Donderdag 13 september 2007
Bezoek aan het fascinerende goudmuseum.  Oog in oog met een wereld waar wij Europeanen niet bekend mee zijn. Nadien hebben wij nog even tijd om dat unieke & kunstige souvenir op de kop te tikken op de meer dan originele Incamarkt. In de loop van de namiddag tot de luchthaven en check in bij Iberia voor de terugvlucht. (O)
 
Vrijdag 14 september 2007
Aankomst te Brussel.


 


 


Prijs per persoon: 3.390                                    

Single supplement: 480

Inbegrepen : vliegtuigreis, alle verplaatsingen, overnachtingen, maaltijden zoals voorzien in het programma (O=Ontbijt, M=Middagmaal, A=Avondmaal), energetische sessies & ceremonies en begeleiding door Inca sjamanen & Luc Callebaut, lokale gidsen, inkomgelden, taksen en btw.

Niet inbegrepen : overige maaltijden, dranken, fooien en departure tax.

 

Steeds tot jullie dienst voor meer info.

 

Tot heel spoedig, vele hartverwarmende groetjes,

Fabienne & Luc als het ganse divine discoveries team

_________________________________________________________________________________ 

Divine Discoveries bvba      Nieuwe Kassei 46   1790   Affligem-Belgium   Vergunning Cat A 6207 

Tel &Fax 053/68.54.98         BTW 875.681.851   info@divinediscoveries.be    www.divinediscoveries.be

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy