Health 4 Me

Tao-Office (Ekeren, B)

27/08/2007banner4Health  
In deze newsletter
Tao-College: de nieuwe privé-gezondheidsschool
Tao-Therapy: sluit aan bij het nieuwe netwerk van therapeuten
Health Lounge: na de succesolle eerste editie - nu in Leuven
Kyari: zet 11/11/2007 op je agenda
Tareth: de avatar van bij ons
Inschrijven
Tao-College
 
Een privé-gezondheidsschool met eenvoudige en direct bruikbare modellen. (voor holistische en preventieve gezondheid)
 
Of u nu een therapeut bent, of gewoon interesse hebt in gezondheid, Tao-College is de ideale manier om je bij te scholen. Nog nooit werd gezondheid zo eenvoudig uitgelegd. Je krijgt uitgebreide en duidelijke uitleg die ruim gedocumenteerd is. Hiermee kan je dan iets doen in je dagelijkse praktijk, met je klanten, je gezin en natuurlijk ook voor jezelf. Bovendien voor een interessante prijs.
 
Tao-Therapy
 
Tao-Therapy : het nieuwe unieke therapienetwerk - sluit je aan!
 
Tao-Therapy is een informatiekanaal voor iedereen die een behandeling zoekt of nodig heeft. Aan de ene kant staan er therapeuten met hun fiche op de website en aan de andere kant bezoeken patiënten deze website op zoek naar de ideale therapeut.
 
Health Lounge
lounge 
We kondigen nu reeds de nieuwe Health Lounge aan, die doorgaat in Leuven op zondag 16 december 2007. De voorlopige lijst van sprekers is: Greet Luypaert van Juvenesco - Roos Windels en Alex Demeter.
Hou deze datum reeds vrij! Nieuw is dat we een afzonderlijke zaal zullen voorzien voor een Meet&Greet met Tao-Therapeuten die je kunnen helpen met je gezondheidsvragen. 
 
Kiyari
 
Het grootste spirituele evenement van Vlaanderen vindt weer plaats: op 11/11/2007 (Wachtebeke, nabij Zelzate)
 
De happening voor de Vrede, want dat is de ondertitel van Kiyari, heeft weer plaats. Er is opnieuw een uiterst sterk en interessant programma, waaronder ronkende namen als Geert Crevits, Marcel Veyt, Tareth (uit Engeland). Workshops zoals "de Matrix in de praktijk" en "de Creatiespiraal" zullen velen stevig boeien. Muzikaal zal je mogen snoepen van het nieuwe programma van Emmanuel Van Egghen. Hou alvast deze datum vrij.
 
Tareth 
 
Tareth - de avatar van bij ons zal aanwezig zijn op Kiyari en op een speciale helingnamiddag in Koningsteen.
 
Als we spreken over een avatar denken de meesten aan een Indische guru. Toch zijn er ook grote incarnaties in Europa. Tareth komt uit Engeland en bezoekt regelmatig Vlaanderen. De Maancirkel uit Hever organiseert al zijn activiteiten. Maak kennis met Tareth op 1/11/2007 in Koningsteen in Kappelle o/d Bos. Kijk op de website onder: Grote Helingnamiddag met Tareth.
 
Inschrijvingen
 
Tao-College:
 
Data: 15+16 september - 13+14 oktober - 24+25 november
Uurschema: start om 9.30u tot 12.30u en van 14u tot 17u (za en zo)
 
Voor de drie weekends tezamen: 396 euro / per weekend: 153 euro

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy