Workshop OPENLIFE-3 met Freddy NIELSEN / Workshop met ALIYAH

REALISEREN bvba (Boortmeerbeek, B)

07/09/2007 
Zaterdag 13 oktober 2007
9.30 – 19.30 uur
Rustpunt, Prinsenhof 39b in Gent (B)

Workshop OPENLIFE-3
met Freddy NIELSEN
 
!  OPEN VOOR IEDEREEN  !Freddy Nielsen & Madeleine Rahm gaven in januari een 1ste workshop in België: OpenLife 1 genoemd. Deze workshop was een groot succes!
 
Het bleek een krachtige cursus die je leven op een dieper spoor brengt via bijzondere meditatie- en ademtechnieken, humor, wijsheid, vragen & antwoorden, en levensverhalen.
Freddy Nielsen leeft al jaren in een toestand van volledige harmonie en eenheid met de Bron. Hij is ervan overtuigd dat dit voor iedereen die het wil weggelegd is, en wil dan ook niets liever dan anderen een hand reiken naar de vereniging met het Licht.
 
In maart volgde dan een tweede workshop met Freddy: Openlife 2. Het werd een enorme verdieping waarbij bevrijding van innerlijke pijn en lijden centraal stonden.
De OpenLife-cursussen ruimen systematisch hindernissen op en maken de weg vrij naar 'flow' op alle domeinen van je leven!

Tijdens de workshops wordt het “Gift of Life”-systeem van Howard Wills geïntroduceerd, met o.m. "The Touch" – een ongelooflijk krachtige techniek om iemand te verenigen met het Hogere Zelf, met het Licht.


Op zaterdag 13 oktober 2007 komen Freddy en heel waarschijnlijk Madde terug naar Gent voor een nieuwe OpenLife-workshop!
Plaats: Rustpunt, Prinsenhof 39b, GENT.
Uren: 9.30 – 19.30 uur.
Prijs: 100 euro.

Het betreft hier OPENLIFE-3. Deze cursus zal meer specifiek focussen op de diepte van dankbaarheid, totale eerlijkheid, hoe te leven in het heden, leven in je natuurlijke staat van eenheid. Wat is totale overgave, vertrouwen, toewijding en aanvaarding? Afhankelijk van de noden van de groep en de ‘flow’ van het moment, kan dit worden aangepast.
 

Deze workshop STAAT OPEN VOOR IEDEREEN!
Je hoeft niet noodzakelijk OpenLife 1 en/of 2 vooraf gevolgd te hebben om te kunnen deelnemen. Al wie zich aangesproken voelt, is van harte welkom.
We adviseren wel om de prayers van Howard Wills regelmatig te lezen en te herhalen.


We zouden het ten zeerste waarderen als je deze uitnodiging kan doorgeven aan alle mogelijk geïnteresseerden die je kent.
Freddy heeft een erg drukke agenda, en het is niet zeker wanneer hij tijd zal kunnen vrijmaken om opnieuw naar België te komen.
Zoals het spreekwoord zegt: 'Hoe meer Zielen, hoe meer Vreugde'!


! Korting voor wie ook de workshop met Aliyah volgt: 180 euro voor beide !


ALIYAH uit RUSLAND: opnieuw in BELGIE!!!

Hoe zou het zijn om een uitzonderlijk getalenteerde vrouw te ontmoeten, die niet alleen
verbazingwekkend accuraat je diepste patronen onthult, maar je ook helpt om ze te
transformeren naar het Licht?


“Elk van Aliyah’s workshops is als het ontvouwen van een nooit eerder geziene schitterende
bloem…”

Aliyah (47) is enorm populair in Rusland, Letland en Zweden. Zowel haar cursussen als haar individuele readings kennen een groot succes. Het is niet alleen haar grote talent om ieders leven diepgaand te doorgronden dat indruk maakt, maar vooral ook haar puurheid, onvoorwaardelijke liefde en verbondenheid met het Licht die de aanwezigen diep raken. Freddy NIELSEN & Madeleine RAHM die reeds een 4-tal jaren samenwerken met haar, zijn sterk onder de indruk van haar kwaliteiten en haar Zijn.

Een workshop met Aliyah is een unieke ervaring voor de deelnemers, en is met niets anders te vergelijken ! Via Aliyah wordt een diep en creatief proces op gang gebracht waar elke deelnemer de mystieke weg van ‘zelf’ naar Zelf’ bewandelt. Aliyah heeft op een subtiel niveau voeling met de groep en met hetgeen iedereen bezighoudt. In aansluiting daarmee bespreekt ze de grote thema’s en waarden van het leven, deelt ervaringen, beantwoordt algemene en specifieke vragen waarin de meesten iets van zichzelf kunnen herkennen. Zelfs wie geen vragen stelt, herkent vaak iets essentieels in de antwoorden die voor anderen bedoeld zijn! Het kan gaan over relaties, gezondheid, beroep, spirituele groei, levensweg…

De meeste deelnemers zeggen achteraf dat ze tijdens de workshop heldere inzichten kregen, en oplossingen vonden voor één of meerdere problemen.

Aliyah’s doel is mensen te helpen hun verbinding met het Hogere te herstellen, zodat men zelf de antwoorden kan vinden op de vragen die men heeft, en men de stem van het Hart opnieuw kan horen.

Ze wil absoluut vermijden dat mensen afhankelijk zouden worden van haar of van haar readings.

Haar workshops zijn een fantastische kans om je Zelf te ontmoeten en werkelijk te leren kennen, (opnieuw) liefde en waardering voor dit Zelf te voelen en die liefde te voelen stromen naar iedereen om je heen.

Alles en iedereen is immers met elkaar verbonden…

Als je werkelijk op een diep niveau de liefde en het respect voor jezelf herstelt, word je totaal vrij en

ontdek je het Goddelijke in jezelf. Het is pure extase!

Een reading met Aliyah is een diepgaand gebeuren, dat je leven totaal kan veranderen.

Omdat Aliyah enkel oor heeft naar waarheid, vertelt ze rechtuit wat ze ziet, zonder er doekjes om te winden. Ze onthult de oorzaken van wat in de weg zit om een totale flow in het leven te krijgen, van wat

jou verhindert om in vreugde, vrijheid, gezondheid, succes en overvloed te leven.

Dit alles gebeurt met grote snelheid, omdat ze zoveel informatie en details tegelijk kan zien.

En omdat Aliyah zelf zo sterk verbonden is met het Licht, voelt zij vaak een groot medeleven met de persoon wiens leven zij te zien krijgt. Niet alleen de persoon die de reading krijgt is dikwijls enorm ontroerd, maar ook Aliyah…

Als je een reading wil, helpt het om ontspannen en met een open geest te komen. Je moet ook echt klaar zijn om de informatie over je leven te horen. Het is mogelijk dat Aliyah vraagt om een andere keer te komen, als je bijvoorbeeld te sceptisch bent of het is niet het goede moment. Aliyah neemt haar werk heel ernstig en geeft enkel een reading als ze voelt dat het je echt kan vooruit helpen.

 

WORKSHOP met ALIYAH

(vertaling uit het Russisch naar het Engels
door Freddy NIELSEN)

Datum: zondag 14 oktober 2007
Plaats: Rustpunt, Prinsenhof 39b, Gent (B)
Uren: 10.00 – 18.00 uur
Prijs:
100 euro

 

Individuele READING met Aliyah

(vertaling uit het Russisch naar het Engels
door Freddy NIELSEN)

Data: maandag 15 & dinsdag 16 oktober 2007
Plaats: Rustpunt, Prinsenhof 39b, GENT
Uren: op afspraak
Duur: 30 à 50 minuten

Prijs: 110 euro

Bepaalde informatie kan shockerend of moeilijk zijn voor het ego om te accepteren, en dat kan weerstand oproepen. Nederigheid en openheid zijn de beste houdingen, zodat je maximaal kan opnemen wat het Licht via Aliyah jou aanreikt.
 Info over Freddy Nielsen en Aliyah op www.livinginjoy.com

 
Wil je meer info of wat uitleg?
Neem contact met Bart Wils via mail bart.wils@realiseren.biz of via telefoon op 0484-66 70 46.


Inschrijven?
E-mail je naam + adres + telefoonnummer naar bart.wils@realiseren.biz

Na je inschrijving krijg je alle details en een routebeschrijving in een aparte mail.


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy