Ontspanningsmassagecursus op diverse plaatsen in Nederland en Belgie

www.massagecursus.org (NL)

12/11/2007

 

Ontspannings massage cursus op diverse plaatsen in Nederland en België

Massage ontspant lichaam en geest. Stress en allerlei fysieke ongemakken kunnen erdoor verminderen. Massage koestert en zorgt voor een moment van rust en aandacht. Na een massage voel je je vrijer, lichter en weer een beetje nieuw.

Iedereen kan intuïtief aanraken en masseren. Maar wil je goed leren masseren en vertrouwen krijgen in wat je doet, dan is het belangrijk om een goede basiskennis te hebben van massagetechnieken.

Deze leer je tijdens een van de speciale basiscursussen die in Nederland en België gegeven worden.
.
In deze massagecursus leer je een volledige ontspanningsmassage te geven, met technieken van Rebalancing. Het is een langzame en intensieve massage die veel aandacht schenkt aan de manier van aanraken, het leren voelen van spanningsplekken en het soepeler en vrijer maken van het lichaam. Je leert een combinatie van diepe spier- en weefselmassage, gewrichtsontspanning en zachte massage.

Hou jij van aanraken en aangeraakt worden of wil je er meer over leren,
dan is deze cursus wellicht iets voor jou!

Bezoek de website www.massagecursus.org voor een cursus bij jou in de buurt.

Regelmatig wordt deze cursus gegeven in Amersfoort, Apeldoorn, Bodegraven, Bussum, De Bilt/Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Etten-Leur/Breda, Groningen, Hasselt (België), Heerde, Hoorn, Utrecht, IJsselstein, Valkenswaard, Voorburg, Waalwijk, Zeewolde, Zutphen/Baak en Zwolle

 www.massagecursus.org 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy