Ascension's Light Event 2007

Ascension Europe (Den Bosch, NL)

09/11/2007

Ascension's Light Event 2007
Ascension gratis workshops

ASCENSION'S LIGHT EVENT OP 25 NOVEMBER IN ANTROPIA TE DRIEBERGEN: EEN SCHITTERENDE LICHTDAG VOOR IEDEREEN

Ascension's Light Event 2007Ieder jaar biedt Ascension Europe met haar medewerkers u een heerlijke dag in Licht en Vrede aan. Ook dit jaar weer op de laatste zondag van november 2007, de 25ste november 2007. Weer op de prachtige locatie van Conferentieoord Antropia te Driebergen.

Wij bieden u een schitterende Lichtdag aan in deze donkere tijd van het jaar. Ascension's Light Event 2007 wordt u geheel gratis aangeboden en is een dag speciaal voor u.

Deze dag is voor iedereen die behoefte heeft aan meer licht in het bestaan, meer verbinding bij het vaak lastige dagelijkse leven. U kunt hieraan gratis deelnemen, alleen voor de lunch en het drinken wordt een vergoeding gevraagd van € 15,00 per persoon. Deze dag is een groot cadeau voor iedereen die al werkt met Ascension, maar ook voor degene die er meer van willen weten en vooral ervaren!

LEES MEER >>

HET PROGRAMMA
Ascension Light EventTijdens het ochtendprogramma laten we zien hoe gemeten kan worden dat de Ascension energie werkt. We presenteren een aantal ervaringen en wat er in beweging gezet kan worden als u hiermee aan het werk gaat of ermee behandeld wordt.

In het middagprogramma zijn er 10 workshops in twee blokken. U kunt per blok een workshop kiezen. Daarbij kunt u ervaren wat deze energie met u doet, welke instrumenten er zijn, hoe u hiermee met pendel en biotensor kunt werken, over de hulp van engelen en nog veel meer.

In de pauzes, vóór het programma en erna is er volop gelegenheid om nader kennis te maken met de medewerkers en trainers van Ascension.

LEES MEER >>

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy