Lita Works, cd's en dvd's

Lita Works (Keerbergen, B)

24/11/2007

 

 

Via deze weg kunt u kennismaken met DVD's, CD's en boeken die deze wereld tot een betere plek maken.
Als producent/uitgever en verdeler bieden wij via onze website materiaal aan dat hart, verstand, lichaam en ziel voedt. Wij richten onze focus op bewustzijnsontwikkeling.
Wij houden u graag uit eerste hand op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkeling. Schrijf u in voor de elektronische nieuwsbrief .

 

Samen Genezen (DVD)
een coproductie van Lita Works-Tropical - Nederlands en Engels
Opname van het congres op 14 april 2007, georganiseerd door de Artsenvereniging voor Biofysische geneeskunde en Bio-informatie therapie. Met dit congres heeft ABB een brug geslagen tussen de reguliere aanpak en de daarop aanvullende energetische aanpak. Een boeiende stand van zaken. Sprekers zijn o.a. Lynne McTaggart (wetenschapsjournaliste, redacteur van het tijdschrift What doctors dont tell you ), Rupert Sheldrake (bioloog, wereldberoemd door zijn zeven experimenten die de wereld veranderen).

Klik hier om meer te lezen.

 

De Natuur van Philippe Bas (DVD)
een coproductie van Lita Works-Tropical - Nederlands /EN/FR/SP
Philippe Bas is een natuurtalent. Door de Liefde voor zijn vak ontwikkelde hij een legendarische scheppingskracht. De passie en bezieling waarmee hij telkens nieuwe creaties neerzet werkt inspirerend en roept verwondering op. Philippe Bas wordt uitgenodigd door de natuur om haar mooiste kanten te tonen. En daar slaagt hij op wonderbaarlijke wijze in.Op zijn beurt nodigt Philippe Bas u uit om zélf op zoek te gaan naar uw passie: de sleutel die vreugde, vrijheid en creativiteit kan brengen in ieder mensenleven.

Klik hier om meer te lezen.

Leverbaar vanaf 11 december – bestellen mogelijk

 

Exploring Vibrational Medicine (CD)
Richard Gerber - Engels
Er is een nieuw tijdwerk in Healing gestart. Leer hoe de wetenschap dit bewijst.
Kan meditatie en gebed een healing proces beïnvloeden? Wat is de rol van acupunctuur, homeopathie en healing-touch werk? Is het mogelijk dat de energie van onze lichamen verbonden is met de onbeperkte energie van het universum zelf?

Klik hier om meer te lezen.
 

 

Cancer As a Turning Point (CD)
Diverse auteurs - Engels
Voor iedereen die te maken heeft met kanker. Negen essentiële lessen.
Negen auteurs en healers, waarvan meerdere gediagnosticeerd werden met kanker, herkaderen het healing proces en stellen het in een positief, creatief en spiritueel licht.

Klik hier om meer te lezen.

 

Advanced Energy Anatomy (CD)
Caroline Myss - Engels
De wetenschap van Co-Creatie en Jouw Kracht om te Kiezen
De energie van creatie is werkelijkheid. Volgens Dr. Caroline Myss is deze onbegrensde krachtbron beschikbaar voor jou, indien je de kennis bezit van de toegang.

Klik hier om meer te lezen.

 

Songs of Magdalen (CD)
Tom Kenyon
Door zijn verbazingwekkende vier-octaven stem brengt Tom Kenyon je in contact met de spirituele kracht van Maria Magdalena.
Deze liederen werden gesmeed in de smidse van mijn hart (Tom Kenyon).

Klik hier om meer te lezen.

 

Finding Work That Matters (CD)
Mark Albion - Engels
Verlaat je job – vind je roeping.
Is het mogelijk om werk te vinden of te creëren waarin je passie, je droom, je levensdoel ligt? Mark Albion gaat met de luisteraar op zoek naar een weg die jou toelaat je leven te herscheppen.

Klik hier om meer te lezen.

 

Conscious Business (CD Audio Course)
Fred Kofman - Engels
Beeld je een werkplek en een bedrijf in dat succesvol is door Hoger Bewustzijn. Het is het vermogen om te observeren, te kiezen en te handelen in overeenstemming met jouw waarden. Bewust werken betekent dat je gebruik maakt van dit vermogen in al je activiteiten. De CD geeft inzichten, training en richtlijnen om hier zelf aan te werken.

Klik hier om meer te lezen.

 

Megatrends 2010 (CD)
Patricia Aburdene - Engels
The rise of conscious capitalism
Patricia Aburdene beschrijft op verrassende wijze de onderliggende krachten die de manier van handel drijven en zaken doen een nieuwe vorm geven. Bewustzijn is de sleutel. Boeiende inzichten.

Klik hier om meer te lezen.

 

The Enneagram (CD)
Helen Palmer - Engels
Exploreer de negen Psychologische types en hun onderlinge relatie in Liefde en Leven.
We ervaren de wereld niet allemaal op dezelfde manier. De vreugde en zorgen van onze relaties en carrière kunnen enkel begrepen worden door de ogen van de toeschouwer. Het Enneagram levert verbluffende inzichten in deze relaties.

Klik hier om meer te lezen.

 

 www.lita-works.org 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy