4 - 10 mei 2008: 4de Healingconferentie in J E R I C H O

Ton van der Kroon (Amsterdam, NL)

29/01/2008

 

www.healing-conference.com

The Water of Life
4de Healingconferentie Jericho
4 – 10 mei 2008

 

Sacred sites are libraries of genetic intelligence
that draw us to them at just the right moments
– most often when there is something we need to understand.
To receive the information held in sacred sites, consciously or unconsciously,
we need only to go to these sites and feel their energies.
Our minds and bodies become activated,
just as if we were the keys that ‘unlock the sites.
Barbara Hand Clow

Voor de vierde keer vindt in Jericho, de oudste stad ter wereld, de Healingconferentie plaats. Geïnspireerd door de Essenen - die meesters waren in het werken met licht, klank, stenen, gebed en meditatie als methoden van healing - zullen we zes dagen bij elkaar komen om ons af te stemmen, samen te zijn, elkaar te ontmoeten en historische en mystieke plaatsen in de omgeving te bezoeken (Masada, Qumran, Jeruzalem, Hebron, Jeshua’s bron, de Dode Zee, het klooster van Wadi Qelt etc.) Maar ook het contact met de Palestijnse en de Israëlische bevolking staat hoog op het lijstje, want juist het contact met de mensen daar – hun passies, hun zorgen, hun gastvrijheid en hun levensstijl – geeft zoveel nieuwe inzichten en inspiratie.

Jericho ligt in de vallei van de Dode Zee, 30 kilometer van Jeruzalem, 300 meter onder de zeespiegel. Het is een oase in een land dat verder zo verscheurd wordt door tweestrijd. De bewoners van het kleine stadje kennen ons inmiddels en we hebben erg goede contacten met de plaatselijke (Palestijnse) bevolking. In de afgelopen jaren hebben we o.a. bijgedragen in het renoveren van een plaatselijk hotel, het aanplanten van palmbomen (www.adoptapalm.com) en het gezamenlijk vieren van feesten en rituelen van verbinding. Het hotel waar we verblijven is Jericho Village Resort, een prettig hotel buiten het stadje met zwembad en ruime kamers om je even terug te trekken als het nodig is.

Het programma maken we gezamenlijk; centraal daarin staat je eigen innerlijke weg en de keuzes die je te maken hebt. De Healingconferentie biedt je een bijzondere bedding om terug te gaan naar de bron, je te laven aan het water van de ziel, en tegelijkertijd het ‘Heilige Land’ te verkennen, mensen te leren kennen en een beter inzicht te krijgen in de problematiek van Israel/Palestina.

Kosten: 750 euro, incl. accommodatie op basis van twee personen per kamer, maaltijden; excl. uitstapjes, vlucht en vervoer
Vervoer: Je kunt vliegen op Tel Aviv (Israël) of Amman (Jordanië) Het hotel organiseert evt. een taxi om je op te halen van het vliegveld (ongeveer 60 euro).
Aanmelding: door het deelnamebedrag over te maken op giro 8216143 t.n.v. Ton van der Kroon, Amsterdam, o.v.v. Healingconferentie 4
IBAN code: NL 42 PSTB0008216143, BIC code: PSTBNL21
Vroegboekkorting: Omdat het voor de organisatie handig is als je zo vroeg mogelijk aanmeldt, geven we een vroegboekkorting van 50 euro bij aanmelding voor 10 februari.
In de voetsporen van Mozes: Je kunt ook een uitgebreidere reis maken via de Sinaï-woestijn (St.-Catharinaklooster), Eilat (dolfijnen), de Healingconferentie in Jericho, om de reis te eindigen in Jeruzalem.
Als je interesse hebt, laat het zo spoedig mogelijk weten.

 


Voor meer informatie of vragen, kijk op www.healing-conference.com.

Tot in Jericho!

Ton van der Kroon

 

 Ton van der Kroon 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy