Driedaagse mannentraining in februari

Spiritueel Centrum Aurora (Heeze, NL)

07/02/2008

 

 

Ontvang je deze mail wanneer je een vrouw bent, stuur deze uitnodiging eventueel aan je man/vriend/broer/collega door
als je denkt dat deze training iets voor hem is.
Met vriendelijke groeten,
Johan van Lier

 Uitnodiging voor een driedaagse mannentraining
door Johan van Lier
van 17 februari (19.30 uur) t/m 20 februari (18.00 uur)
in Leenderstrijp (omgeving Eindhoven), Nederland


Beste mannen,

Hierbij wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan de een driedaagse mannentraining. De volgende onderwerpen staan centraal:
â–º Het leven van je kracht en je kwetsbaarheid in relaties met anderen. Een belangrijk deel van het man zijn bestaat uit het leven en geven vanuit je buik. We onderzoeken wat je nog tegenhoudt om dit te leven.
â–º De veranderingsprocessen van het leven, welke oude patronen volg je hier nog in? Waar blijf je te lang in hangen? Waar maak je geen gebruik van steun die er is?
â–º Ook kijken we naar een heel basaal ding, nl. je lichaam als tempel van je ziel. Ik houd zelf wel van een borreltje en een biertje en draai ook regelmatig een shaggie als echte Bourgondiër, maar besef heel goed dat ik zelf verantwoordelijk ben voor de gezondheid van mijn lichaam. Hoe zorg ik voor mijn lichaam en hoe ga ik met mijn gevoelens om? Als drank gebruikt wordt om de gevoelens weg te drukken dan klopt er iets niet. Als je je kwetsbaarheid wel in contact zet kun je heel anders van een biertje genieten.
â–º Waar geef ik mezelf weg met mijn helderheid en daadkracht en waar neem ik teveel op mijn nek? Of waar trek ik me terug uit angst voor de gevolgen?
Ikzelf ga op dit moment door een diepere verandering waarbij ik oude patronen loslaat en het is voor mij heel actueel om samen met jullie met dit onderwerp te werken. Ik zal ook uitleg geven over veranderingsprocessen zodat herkenbaarder wordt welke kenmerken deze processen hebben.

We onderzoeken waar we nog bang zijn onze kracht en kwetsbaarheid te laten zien en waar dit patroon ontstaan is, zodat we het kunnen transformeren. Hierbij kunnen thema’s zoals de relatie met je ouders, je eigen man-zijn, vaderschap, partnerschap en broederschap ook aan bod komen.

Als onderdeel van het genieten en het goed zorgen voor onszelf zullen we ook massage met elkaar uitwisselen en gezamenlijk een avond de sauna bezoeken om te relaxen en te genieten met het element water en vuur. Het ticket voor de sauna zit bij de trainingskosten inbegrepen.

Ik vind het iedere keer weer heel fijn om drie dagen met mannen door te brengen en de werkelijke, eerlijke warmte van oprechte mannensteun te ervaren. De stijl van de training zal concreet, aards en duidelijk zijn. Ik wil er in de duidelijkheid geen millimeter vanaf doen maar ben er wel met mijn steun als je de uitdaging durft aan te nemen.
Ik hoop je in februari op de training te kunnen ontmoeten of misschien ken ik je al.

Met een hartegroet,

Johan

Praktische informatie:
Neem een badjas, badslippers en minimaal 3 grote badhanddoeken mee (2 voor de sauna). Voor de rest gemakkelijke vrijetijdskleding en dichte wandelschoenen om lekker buiten tussendoor te kunnen lopen. Als je leuke favoriete CD’s hebt of een instrument wat je bespeelt neem het mee als het te dragen valt!! Verder een dekbedovertrek, een slaapzak of dekbed en een kussen.

Data: van 17 februari (19.30 uur) t/m 20 februari (18.00 uur)
Kosten: € 385, inclusief overnachtingen, maaltijden en saunabezoek, exclusief drankjes
Plaats: De Riestenblik te Leenderstrijp
Aanmelden: telefonisch (+31-(0)40-2263399) of per e-mail (aurora.vanlier@chello.nl)


Het aantal plaatsen is beperkt. Van het cursusbedrag is een bedrag van € 100 steeds inschrijfgeld. Dit bedrag is niet restitueerbaar.
Nadere praktische info en een routebeschrijving ontvang je bij definitieve aanmelding. (zie ook
www.spiritueelcentrumaurora.nl)

Johan van LierSpiritueel Centrum Aurora
Johan en Rianne van Lier
Deken Kempslaan 20
NL-5591 BE Heeze (Nederland)
00-31-(0)402263399

aurora.vanlier@chello.nl
 www.spiritueelcentrumaurora.nl

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy