Elohim-Centre. Spirituele vakantiereis, Natuurvakantie en Vakantie-Midweek met Kristallen

Elohim-Centre (Veelerveen, NL)

16/02/2008

 

 


Vakantieweken Schotland, Gaia-tuinieren, kristallen


15-29 mei Spirituele vakantiereis naar Schotland en nieuwetijds Vision Quest o.l.v. Joke ElZiam Nootebos
Waarschijnlijk wordt dit een van de mooiste en meest fantastische reizen van je leven!

Voor diegenen die er over denken mee te gaan:
Geef je nu z.s.m. op omdat het hostel op het eiland Iona nog maar enkele bedden heeft!
Het is noodzakelijk voor de Elohim organisatie deze bedden direct vooruit te betalen, dus met je aanmelding maak je het de organisatie ook gemakkelijker.
(Op Iona is geen camping.)


Lees de ervaringen en zie de foto's van eerdere vakantie reizen met groepen naar Schotland.
Volg de link naar de toegevoegde informatie over de reis op de site.

 
We overnachten aan de voeten van Highlands bij Loch Tay en reizen om de dag of vaker naar zeer bijzondere, vaak Druïdische en verborgen steencirkels, heilige sites  en krachtplaatsen, vaak midden in de natuur. Ankeringsplaatsen voor het Magdalena en Christusbewustzijn. We crossen door heel Schotland en zullen veel van Schotland op zijn mooiste zien niet alleen door de busreizen maar ook door de gidsen die de verborgen plekken en energiën in het landschap kennen.

Een greep uit wat we zullen bezoeken:
- Rosslyn Chapel, net ten zuiden van Edinburgh.
- Een 5000 jaar oude taxis boom, sommige ouderdom schattingen gaan zelfs nog verder. Onder de boom vindt je de Hollow Earth, Druïdische priesters voorzien de boomwortels van energie. De nog steeds levende boom heeft een holle binnenplaats van anderhalve meter doorsnee! Alleen de schors daaromheen en de levende kruin zijn over. Ze hebben de tijd op aarde meegemaakt ver voordat de eerste holbewoner en de draken kwamen!
- Een spectaculaire steencirkel met de energie van Maria Magdalena.
- Nog een bekende steencirkel waarvan elke steen een apart programma draagt en de kracht van de leylijnen er ongekend groot is.
- Een magie-plaats en helende steen vlakbij Fearnan.
- Een Schots kasteel van de Clanlord Bruce, waar onze gastvrouw Maryse een aantal jaren heeft gewoond en waar nogal wat entiteiten vast hebben gezeten en nog zitten. (onder voorbehoud, als de tijd het toelaat).
- De heilige berg de Schiehallion, een enorme krachtplaats, een poort voor de bewoners van Hollow Earth en het ankeringspunt voor het Christusbewustzijn.
- De beklimming van deze berg wordt beschouwd als een initiatie-weg.
- Findhorn, onder voorbehoud van dagen/tijd/stemmen, het 45 jaar oude ecodorp aan de noordkust
- Praying hands of Mary, een rots formatie waar de heuvel er naar toe, net als het beklimmen van de Schiehallion, als een zoektocht van het leven wordt beschouwd. Vier jaar lang heb ik de rots gevoelt en gezocht en geen enkele omwonende kon hem mij aanwijzen. Over landerijen, tot mijn knieën in de blubber, door bossen heen. Ik was steeds in buurt, maar Mary's Rock liet zich pas vinden op mijn juiste tijd. Heb je het gevoel dat je Mary's Praying Hand, wat mogelijk een veel ouder vrouwelijke symbool, de vagina voorstelt, wilt bezoeken; er is nu een gids!
- Bezoek met overnachting aan het 1500 miljoen jaar oude heilige eiland Iona.
- Bootbezoek naar eiland Staffa waar alle krachtlijnen ter wereld samenkomen in een grot. Zeer bijzonder en heel krachtig wereld powerpoint!
- Tocht door de Glen Lyon.
- Barry, die een prachtig boek schreef (’The Holy Land’) zegt dat de Glen Lyon het oorspronkelijke beloofde land is, dat het niet Palestina is en inderdaad zie je daar in een kerkje een gebrandschilderd raam van Jezus en Maria Magdalena, die in de Glen Lyon hier langere tijd hebben vertoefd, evenals Joseph van Arimithea. 
- Een Druïdische inwijdingsgrot helemaal verscholen in de natuur. Enorme bomen met voelbaar aanwezige faunen, en een magische waterval, waar je niet om de waternimpfen heen kunt! Kortom een maagdelijke Druïdische krachtplaats die je niet zult vinden zonder gidsen.
- Wandeltochten door prachtige bossen en heuvels met Druïdische en Lemurische plekken.

Klik hier voor uitgebreide informatie

♦♦♦

5 t/m 9 april Natuurvakantie. Voorjaar-tuinieren met Gaia en NatuurSpirits o.l.v Joke ElZiam Nootebos

In de energie van de krachtplaats en helende tuinen.
Labyrinth aanleggen en inwijden, tuinieren met Gaia en NatuurSpirits, engelhealing ontvangen in de tuin, Hollow Earth en Lemurianen verbinding. Wat doet jouw woonomgeving voor jouw zielendoel? Leren readen op onderlinge huizen, je eigen huis en tuin en de gebiedsenergie, aardehealing, trilling verhogen, natuurwezens terugbrengen in je eigen tuin of omgeving, bijdrage aan nieuwe Aarde.


Voor het organiseren van de werkzaamheden rondom het labyrinth aanleggen en ander tuinwerk tijdens deze Lemurische natuurweek is het belangrijk dat je je zo spoedig mogelijk aanmeldt. Daarmee maak je het ons een stuk makkelijker. Bedankt!


♦♦♦

29 juli t/m 1 augustus  Vakantie-Midweek met Kristallen

In de energie van de krachtplaats en helende tuinen.

Een kristallen vakantie vierdaagse met Marcel Veggelers.
Maak kennis met jouw gevoelige wezen en geef het ruimte om te zijn!


Marcel Veggelers, kosmisch healer/reader/kristal master en docent bij het spirituele Elohim Centre, geeft een kristal-vakantieweek.
Ben jij een gevoelig sensitief mens en zoek je een gelegenheid om helemaal jezelf te kunnen zijn? Gelijkgestemden te ontmoeten en kristallen te leren kennen? Schrijf je dan in voor deze vakantie vierdaagse en maak van je gevoeligheid een kwaliteit! Je kunt je vier dagen open stellen voor gelijkgestemden en krijgt persoonlijke begeleiding. Je ontmoet je krachtig zelf, ervaart rust en laadt op met heerlijke positieve energieën.
Je maakt kennis met o.a. kristallen en lichtwezen meester essences en healing. Ook zal er veel ruimte voor persoonlijke vragen zijn. Het zijn dagen waarin je héél bewust energieën gaat voelen en ervaren. In elke helende chakratuin ervaar je weer een andere energie, je leert hoe een bepaalde energie op je lichaam en aura inwerkt. Je maakt contact met Moeder Aarde, engelen en lichtwezens. Je leert welke kristallen jou beschermen en kunnen begeleiden op je pad.
De vakantievierdaagse bestaat uit een ochtendprogramma van 9.30 tot ca. 13.00 uur, daarna ben je vrij om met of zonder boek te genieten van de helende chakratuinen. Je kunt je laten betoveren door de prachtige omgeving van het Elohim Centre. Dit Oostelijke deel van Groningen, grenzend aan Duitsland en Drenthe kent talloze prachtige plekjes. Wandelend, fietsend of met de auto kun je uitstapjes maken naar plassen en bossen, of naar het historische vestingstadje Bourtange. Ook kun je genieten van het luxe kuurcentrum in Nieuweschans, of in Heeden (D) de Mariaplaats en een 1000 jaar oude linde bezoeken.


Kosten: € 475, inclusief verblijf, lunch en ontbijt. Het diner verzorg je met elkaar of zelf in de grote luxe logeerboerderij en keuken "Happiness". In deze boerderij slaap je ook, of op de minicamping als je dat liever doet.


Ook jij bent uitgenodigd! Opgave:Tel 0597-541539 of info@elohim-centre.org.

 Hartgroet, Marcel

Voor de organisatie is het fijn als je je z.s.m. opgeeft!

 

 


 

Het Elohim-Centre, Ruiten A Kanaal 26, 9566TL, Veelerveen (GR), Nederland

www.elohim-centre.org

info@elohim-centre.org

tel. 0597 541539

btwnr: NL.0741.20.347.B.01
kvknr: 02328988

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy