Aquarius Wholism. Introductiedag 2008

Aquarius Wholism (Deventer, NL)

20/02/2008

 

 

Aquarius Wholism
Introductiedag 2008
woensdag 2 april
Centrum Machu Picchu, Ede (NL)

Maak kennis met de transformerende kwaliteiten van Aquarius-energie.
Leer over de voordelen van een geneutraliseerde leefomgeving.
Ervaar de werking van de producten.
Leer hoe je deze producten in je eigen praktijk kunt toepassen.
Bied je cliënten de meest krachtige, praktische & liefdevolle ondersteuning.

Maak kennis met een bijzonder Lichtproject
Ben je actief als therapeut, natuurgeneeskundige of woonbioloog? Dan zijn de producten van Aquarius Wholism waarschijnlijk een interessante aanvulling voor je praktijk.
Aquarius Wholism is onderdeel van een spiritueel geleid project dat zich sinds 1989 bezig houdt met het ondersteunen van het transformatieproces van Aarde en mensheid.
Hiervoor zijn o.a. een aantal krachtige producten ontwikkeld welke volledig aansluiten bij de nieuwe tijdgeest, de Aquarius-energie.

"Het levert een enorme bijdrage tot het verbeteren van het totale gevoel van welzijn en het stimuleert de spirituele bewustwording. De meeste mensen kunnen direct voelen hoe de energie in woning of werkplek positief verandert." Feng Shui Consulente Hetty S., Ottersum


"Dit zijn nieuwe producten voor jullie, maar gebaseerd op een oud concept. Het systeem dat jullie gebruiken is eerder in het oude Egypte gebruikt. Ik ben blij dat jullie het weer terug hebben gebracht op Aarde, omdat het jullie in de toekomst zal helpen. Meer zelfs dan jullie nu kunnen bevatten." Horus, gechanneld door het Britse medium Douglas Ballard


Bezoek onze uitgebreide website voor meer informatie over deze bijzondere producten.


Een vrijblijvende kennismaking
Tijdens de introductiedag op 2 april zal je duidelijk worden op welke wijze deze intelligente materie een rol speelt in het groeiproces van mensheid en Aarde. Je maakt kennis met de ontwikkelaars en zult door tests en proefjes zelf de werking van de producten kunnen ervaren.

Na afloop van deze dag zul je voor jezelf kunnen bepalen of deze producten bij je passen.

Locatie & kosten
Deze introductiedag wordt gehouden in Centrum Machu Picchu in Ede, Nederland. Deelnamekosten zijn € 20 p.p. Aanvang 10.00 uur, einde rond 17.00 uur.


Inschrijven
Stuur een e-mail aan info@aquariuswholism.nl met als onderwerp ‘Aanmelden Introductiedag’ en vermeld je (praktijk)naam en adresgegevens in het bericht. Klik hier om te mailen.
Je kunt je ook telefonisch aanmelden op telefoonnummer +31 (0)570-670311.

Na inschrijving ontvang je zo snel mogelijk alle informatie. In verband met het beschikbare aantal plaatsen is het raadzaam om snel te reserveren.

Download de brochure
Voor meer informatie kun je hier de brochure downloaden (in pdf).

Introductie-ochtend en workshop in België
Voor de Belgische lezers van dit bericht is het interessant om te weten dat er op vrijdag 28 maart een introductie-ochtend gepland staat in Kessel-Lo (Centrum De Curve, De Becker-Remyplein 27). Aansluitend op deze ochtend wordt op vrijdagmiddag en op zaterdag 29 maart de workshop Wholistisch Neutraliseren gegeven voor iedereen die actief met onze producten wil gaan werken.

 
Neem voor meer informatie over de Belgische activiteiten contact op met Erik Pauwels van Natuurwinkel Kamperfoelie (016-25 26 14) of erik.pauwels1@telenet.be.


Ik hoop je op een van deze introductiedagen te mogen begroeten!

Alexander Wijnen

Alexander Wijnen - Aquarius Wholism
Bergpoortstraat 135 NL-7411CV Deventer, Nederland
0900-WHOLISM (lokaal tarief) * 0031-570-670311 (vanuit België)

info@aquariuswholism.nl
www.aquariuswholism.nl

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy