Een artikel over Universal White Time, door Angelina Philips

Angelina Philips (Kranenburg, D)

09/03/2008

 www.goldenmovements.com 

Een artikel over Universal White Time!
Door Angelina Philips


Hallo lieve mensen,

Het is zeker al weer een jaar geleden dat ik een artikel geschreven heb en dat heb laten verspreiden. Er is ook veel gebeurd sinds in deze tijd. Ik heb op meerdere plaatsen in België de Universal White Time Healing mogen door geven en ik vond dat zeer bijzonder. Bijna al deze groepen zitten nu in de fase tussen de 3de en 4de level. Deze fase moet langer duren als die andere omdat er veel ontwikkeling zal zijn in deze periode. Er zijn in deze level 75 blokkades weggenomen, waarvan je kunt zeggen dat men vroeger,  om 1 van deze blokkades op te heffen, wel 40 jaren zou moeten mediteren. Echter nu we in deze bijzondere tijd geïncarneerd zijn, gaat alles sneller.

Het is mij opgevallen, dat speciaal de mensen in België, de diepe wens hebben alles zo zuiver mogelijk te doen en dat de Universal White Time Healing deze wens in hen lijkt te vervullen. Het is voor mij echt een waar genoegen om te zien hoe zij met deze energie en de veelzijdigheid van White Time werken.

Ja, deze veelzijdigheid heeft velen verrast …
- of het nu gaat om de vast gelopen gedachten patronen, de emoties,
- of om het gehele chakra systeem in 2 minuten in balans te brengen,
- of een diepe grondige aura reinigen met het blijvend verwijderen van fobieën,
- of het nu om het recht maken van ruggen gaat of om, ja echt... "hangborsten”..., of om scheef gegroeide tenen en
- het maken van de lichtbuizen die tot 3 maanden lang doorwerken,
- het schoonmaken van de chakras (tot aan de eerste incarnatie hier op aarde) en/of het repareren van chakras,
- de manipulatieve koorden van andere mensen naar jou toe te verwijderen en daarbij de zielenurn schoon te maken (een zeer intiem gebeuren)
- de blijvende verwijdering van de implants,
- de vele kristalen/edelstenen leggingen die ingrijpen veranderingen teweeg brengen
- de “buitenaardse meditaties” waar je bij leert voelen, proeven, luisteren en echte zeer liefdevolle dingen beleeft samen met Golden Knights, Engelen en Meesters…
- of als het gaat om je derde oog te ontwikkelen en te leren scannen,
- aura’s te zien en begrijpen,
- met etherische handen werken en opereren…
- met dieren communiceren en werken,
- je contact en relatie met de natuur te verdiepen en achter de schermen van het bestaan kijken…
- en om ceremonies te leiden...
- om de healing op afstand te doen en, en, en, etc. etc..


Ik heb nu een vaste locatie in België, namelijk in 3590 Diepenbeek, waar ik begin om nieuwe groepen op te leiden. Ook ben ik nog steeds bereid, om naar een centrum te komen of om ergens anders bij iemand privé thuis te werken. Het aantal studenten mag van 8 tot en met 12 variëren. Meer zeker niet, anders valt de persoonlijke benadering en coaching weg.

En nu wat meer algemene informatie over de Universal White Time.

Universal White Time is een altijd al bestaande energie, die in 2001 weer in Nederland, Duitsland en België werd geïntroduceerd door mij, Angelina Philips. Deze liefdevolle universele Kracht is als een natuurlijke Kracht in het universum aanwezig en komt van een specifieke bron namelijk, “De White Time Bron”. Deze veelzijdige energie bevat alles wat gecreëerd is en alles wat dit ook weer kan doen laten verdwijnen, ook alle kleuren, alle frequenties, materie en antimaterie.
In het universum wordt deze energie op vele terreinen en in vele wetenschappen toegepast en ook voor de planeten, onze hemellichamen, is deze Kracht van essentieel belang. Iedere planeet is op een bepaalde manier afhankelijk van en verbonden met twee sterke universele krachten. Dat zijn de Oorspronkelijke Kracht van de universele Centrale Zon en de grote centrale Bron van Universal White Time. Elke planeet die Universal White Time energie in zijn kern heeft, kan verschillende dimensies / bewustzijnsniveaus creëren. Heeft een planeet geen White Time in de kern, dan kan deze dus geen verschillende dimensies creëren.
 Een voorbeeld hiervan is de Aarde waar er als eerste het mineralen/kristallen rijk is, dan het plantenrijk, het dierenrijk, de dimensies van de fijnestoffelijke wezens zoals de natuurwezens, elfen, devas en engelen en natuurlijk last but not least, het mensenrijk.

Jij zelf gebruikt twee keer gedurende je leven deze White Time energie op een natuurlijke wijze, namelijk als je geboren wordt en als je sterft. Dan ga je door de natuurlijke witte tunnel gemaakt van WhiteTime energie die alle tijd en ruimte overbrugt.
Vele mensen die deze cursussen volgen, zijn ontroerd over de grote Kracht, de zachtheid en de Liefde die aanwezig is in deze energie. Daarbij ervaren ze een overweldigend gevoel van thuis komen.

Eindeloze mogelijkheden
Wanneer een student wordt geïnitieerd in deze vorm van genezing, wordt hij in verbinding gebracht met de bron van Universal White Time door middel van een White Time kanaal/tunnel. Je kunt dit kanaal naar believen openen of sluiten. Iedere White Time genezer kan zich verbinden met de White Time Bron, door zijn kanaal te openen en zo maakt hij ook de verbinding met de kern, het hart van Moeder Aarde, waar zich al White Time energie bevind. Wanneer een genezer dit doet, zijn z’n mogelijkheden eindeloos. De kern herkent de handtekening van de Universal White Time Healer aan de oppervlakte van de Aarde en er ontstaat onmiddellijk harmonie tussen beiden, op voorwaarde dat het werk op de juiste manier wordt uitgevoerd. Op deze manier kan de hele aarde door hen heen ademen. Liefdevolle buitenaardse Wezens, Opgestegen Meesters en Engelen kwalificeren deze White Time Energie met de juiste frequentie voor de Aarde en voor de individuele personen die deze Liefdeskracht gebruiken.
Je zult merken dat als je deze energie gebruikt, de kwaliteit van je leven zich op velerlei niveaus verhoogt. Het is gemakkelijker om een diepere verbinding te maken met je gidsen, je nieuwe White Time Gidsen, de Engelen, Opgestegen Meesters, liefdevolle buitenaardse wezens en ook met de vele zielsaspecten van jezelf die op verschillende bestaansniveaus (of frequenties, of dimensies) existeren.

Channie Cha Centara uit Zweden, de Ambassadeur voor de Universal White Time Healing op Aarde, heeft de White Time energie in de vorm van cursussen weer voor iedereen toegankelijk gemaakt. Zij heeft dit gedaan in samenwerking met de White Time gidsen, Engelen en vriendelijke buitenaardsen. Zij heeft niets van deze materie gechanneld, maar in direct contact met deze wezens is zij onderwezen worden in de Universal White Time.
Wat Channie benadrukt is dat je absoluut niets verkeerd kunt doen tijdens het gebruik van deze energie en de speciale technieken, omdat er een ingebouwd veiligheidssysteem is. Dat wil zeggen dat als je deze energie inzet voor iets dat niet in harmonie is met het universum, de energie gewoon niet stroomt.
Ik, Angelina Philips ben persoonlijk door Channie Cha Centara opgeleid in alle disciplines van de Universal White Time Healing. Ook heb ik het ambt van hoofdleraar mogen aannemen.

Hoe werkt deze UWTH?
Deze energie gaat bij je naar binnen en reikt uit naar de diepste vibratie op het fysieke vlak, het atomaire niveau en het werkt ook op de meest subtiele gedachten, emoties en dromen. Het creëert de slimste manier om problemen op te lossen, inspireert nieuwe ideeën en vergroot positieve ervaringen. De UWTH energie brengt alles in balans op fysiek, psychisch, mentaal, emotioneel en etherisch niveau.
De filosofie achter Universal White Time Healing zegt dat het lichaam als een muziekinstrument is dat in staat zou moeten zijn de zuiverste vibraties, tonen te maken. Maar als het lichaam ziek is, speelt het muziekinstrument valse tonen. Omdat Universal White Time Healing zo diep naar binnen gaat, kan deze het lichaam weer stemmen en aanzetten tot de juiste tonen die afgestemd zijn op een gezond en gelukkig leven. Dit is iets wat de genezers zelf ervaren als ze met UWTH werken want hun leven wordt lichter en harmonieuzer. Iedereen die er mee werkt houdt van het gevoel dat ontstaat wanneer ze zichzelf, hun omgeving en hun cliënten helen en als vanzelf wordt genezen een vorm van leven.
Deze genezingsmethode is compleet anders dan andere vormen van genezen, gedeeltelijk door zijn unieke originaliteit, maar ook door de mogelijkheid de diepst liggende problemen te bereiken zonder het limiet van tijd. White Time betekent dat je simultaan werkt met alle vormen van tijd in een eenheid, verleden, heden en toekomst zijn tegelijkertijd aanwezig. Het is mogelijk ook mogelijk parallel te werken met de Normale Tijd. Dit is omdat White Time zeer veelzijdig is en zijn eigen unieke kwaliteit heeft.
White Time betekent ook dat alle kleuren in de energie aanwezig zijn en dat is heel goed voor het genezingsproces en het lichaam. De filosofie zegt dat als het lichaam zich niet goed voelt, het niet alleen een tekort aan de juiste tonen is maar ook een tekort aan de juiste kleuren.
Daarbij heeft Universal White Time een groot scala aan technieken die gemakkelijk te leren zijn en snel en grondig werken! Wil je hier meer over weten kijk dan op de website van Golden Movements, en wel op deze pagina

Universal White Time is een levens- en werkwijze van ontelbare Lichtwezens in dit universum door tijd en ruimte heen. Je krijgt dan ook bij elke level van de UWTH nieuwe White Time gidsen erbij die samen met jou aan de behandelingstafel staan, je helpen met het healen en je inspireren het juiste te doen. Deze White Time gidsen vervangen niet de gidsen die je al hebt!

De UWTH is beschikbaar voor iedereen, voor jong en oud en voor elke vorm van geloof of achtergrond. Het is niet noodzakelijk dat je al iets over spiritualiteit weet voor je met White Time begint. Niemand hoeft te veranderen want je bent goed zoals je bent en je verdere ontwikkeling zal zich ook op een natuurlijke wijze manifesteren. Het enige bijeffect dat we hebben bij deze geneeswijze is dat de mensen die UWTH ontvangen hebben of hiermee werken, zich achteraf gelukkiger voelen.
Sommige mensen hebben in vorige levens al eerder gewerkt met deze Kracht of ze zijn ermee geboren. Daardoor ervaren deze mensen als ze ingewijd worden, een overweldigend gevoel van ‘thuiskomen’ en ‘completer worden’!

De geneeswijze is Universeel en de genezer die het geeft heeft niet alleen helende handen gekregen door de cursus te doen, maar ook een grote keuze uit snelle, grondig werkende technieken en een meer open en breder begrip van spiritualiteit.

Universal White Time Healing opent de deur.
De vraag is “Ben jij klaar om door deze deur te gaan?”

De eerstvolgende Universal White Time Healing level 1 is:


Zaterdag 5 en zondag 6 April
3590 Diepenbeek, België


Zaterdag 7 en 8 juni
in het Spirituele Centrum The Golden Movements
in Kranenburg, Duitsland (net over de grens bij Nijmegen)


Zaterdag 28 en zondag 29 juni
3590 Diepenbeek, België


Telefonisch aanmelden bij mij Angelina 0049 2826 917428
of per e-mail:
angel@goldenmovements.com


 www.goldenmovements.com 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy