Divine Discoveries. Een unieke levensreis naar Bolivia & Peru

Divine Discoveries (Affligem, B)

28/03/2008


 

 

Levensreizen
naar de mooiste energetische bestemmingen
www.divinediscoveries.be

Beste Vrienden & Divine Discoveries ontdekkers,

Na drie succesvolle levensprojecten op rij naar misschien wel de mooiste landen ter wereld, Peru & Bolivia, organiseren wij deze mythische reis voor de laatste maal.

Hopelijk voelen jullie die energetische kriebels ook en gaan jullie mee!

Hartelijke groetjes
Fabienne, Luc en het Divine-team

 

Divine Discoveries bvba              Nieuwe Kassei 46                 1790 Affligem-Belgium

Vergunning Cat A 6207    Tel & Fax 00-32-53/68.54.98    info@divinediscoveries.be  

   

 

 

 

 

 

 

 

Peru & Bolivia
Van Anunaki tot Inca
van Andes tot Regenwoud

 

Mogen wij jullie meenemen voor een

Mythische reis van de Stille Oceaan, over de machtige Andes, tot het Boliviaanse regenwoud?

19-daagse levensreis van (za) 8 tot (wo) 26 november 2008
Begeleiding door Luc Callebaut & Inca sjamanen

Niet enkel ontdekken wij samen met de Inca sjamanen de unieke natuur & cultuur, maar samen gaan we dieper in op Anunika, Sami, Lemurië en 2012!

Deze levensreis is onvergetelijk en dit niet enkel omdat wij allen in bewondering zullen staan voor een stukje paradijs op Aarde, maar finaal omdat wij er zelf tastbaar deel van uitmaken.

 

Programma


Zaterdag 8 november 2008
Vlucht met Iberia via Madrid tot Lima. Bij aankomst te Lima worden wij in de luchthaven verwelkomd en overgebracht naar het mooie hotel Jose Antonio, gelegen in de residentiële wijk Miraflores, dicht bij parken en het commerciële centrum. Get together met de gids en Pisco Sour-‘ceremonie’. Eerste kennismaking met een apart Lima!
 
Zondag 9 november 2008
Na het ontbijt ontdekken wij het intimistische en koloniale Lima: van oud naar nieuw - van conquistador tot Peruaan! Energetische sessie in de catacomben van de San Fransiscokerk. Verrassingslunch met panorama over de Pacific Ocean. In de namiddag bezoeken we  het unieke archeologisch museum van Lima. Later op de middag aanschouwen we de pre-columbiaanse tempels van de Zon en de Maan in Pachacamac. Vanuit alle hoeken van het Incarijk stroomden hier bedevaarders toe om het orakel te raadplegen en we houden er een intimistische ceremonie met de esoterische archeoloog & gids. (O-M).
 
Maandag 10 november 2008
Korte vlucht tot Arequipa en transfer tot het mooie en uniek gelegen hotel Posada del Inca. De lokale gids verwelkomt ons met een integere wandeling en bezoek aan het St. Catalina klooster. Dit klooster omarmt iedereen met een warmte die lang zal nazinderen. Arequipa is misschien wel de mooiste stad van Peru – wij maken er toffe wandelingen langs de gezellige pleintjes en smalle straten. (O)
 

Dinsdag 11 november 2008
In de voormiddag nodigen wij uit voor een ontmoeting met Juanita (dit Incameisje werd in 1995 ontdekt op de Ampato vulkaan) in het Santuarios Andinos museum – tekst en uitleg.
In de namiddag nemen wij alle tijd om op adem te komen in het gezellige Arequipa, de witte parel van de Andes. Wij passen ons verder aan  de hoogte aan (ideaal : 2.000m). Arequipa is tevens geschikt om de eerste der prachtige souvenirs op de kop te tikken (tegen spotprijzen). (O)

Woensdag 12 november 2008
Onze verblijfplaats Arequipa heeft een zeer energetische ligging temidden de Andes toppen Misti, Chachani en Pichu Pichu. Deze prachtige apu’s als  de lokale sjamaan, nodigen ons vrijblijvend uit tot energetische sessies. De sjamaan leidt de ceremonie en geeft tekst & uitleg terwijl wij onze eerste apachita vorm geven. Een uniek moment. Lunch temidden dit decor. (O-M)
 
Donderdag 13 november 2008
Cuzco: de Navel van de wereld en hoofdstad van de Inca’s
Transfer naar de luchthaven en korte vlucht naar Cuzco. Kennismaking met onze gids Pepe. Ook hij draagt een energetische kennis in zich die niemand vlug zal vergeten. Wij nodigen uit voor een wandeling doorheen deze fascinerende stad en zijn ontelbare prachtige sites.Verblijven doen wij in het gezellige Hotel San Augustin Internacional.(O)
 
Vrijdag 14 november 2008
Wij beginnen deze al even unieke dag met het al even magische Sacsayhuaman. Deze site is heel sterk geladen en je voelt er dat je deel uitmaakt van het geheel. Pepe gaat voor in een proces van geestelijke reiniging dat uitmondt in ontwaken: het aanvoelen van de Goddelijke aanwezigheid en liefde.
Elke dag is een magische dag in het prachtige Chinchero alwaar ook een heerlijke energie heerst. Stilte & contemplatie in de heilige Urubamba vallei.  Pepe weet als geen ander deze energie te laten samensmelten. Hij nodigt ons vrijblijvend uit tot verschillende ceremonies en meditaties. In de namiddag bezoeken wij het Inca heiligdom Ollantaytambo. Opnieuw zullen onze ogen verbluft zijn met het vernuft van de Inca, van de Anunaki. Terug tot Cuzco en ons hotel. (O-M)

Zaterdag 15 november 2008             
Op weg naar een nieuw onvergetelijk hoogtepunt! Een spectaculaire treinrit brengt ons naar het legendarische Machu Picchu. Deze vrij intact bewaarde Incastad is gelegen op een bergkam met unieke panorama’s en werd pas in 1911 (her)ontdekt. Uitgebreid geleid bezoek. Pepe zal ons de mystieke visie overbrengen op een wel heel merkwaardige manier; Machu Picchu invoelen op een esoterische manier. Overnachting in het gezellige hotel Machu Pichu Inn vlakbij de site. (O-M)

Zondag 16 november 2008
Nogmaals naar de Machu Picchu site! Onvergetelijke ochtend met een tweede energetisch bezoek & sessies. Voor diegenen die dit wensen wandelen wij een stukje van de Inca trail, anderen kunnen vrij de site verder ontdekken! In de namiddag keren we terug tot Cuzco en het hotel San Augustin. ’s Avonds nodigen wij uit voor een heerlijk diner met prachtige muziek & dans. (O-D)

Maandag 17 november 2008                        
Cuzco verlaten, is onmiddellijk terug willen keren. Wij verlaten Cuzco met onze prive bus en rijden richting Titicaca meer en de stad Puno. Alvorens deze mytische plaats te bereiken, doorkruisen wij een van de mooiste landschappen ter wereld : langs vulkanen en het Titicacameer, doorheen uitgestrekte steppen van de Altiplano (gemiddeld 4.000 m hoog.) in aanwezigheid van grazende vicuñas, alpacas en lamas. Fotostops en interactie met deze prachtige en ons onbekende dieren. Typische lunch onderweg. Bij aankomst te Puno gaan we tot het hotel Casa Andina. Kennismaking met onze sjamaan Ernesto. Opnieuw een energie die niet gauw vergeten zal worden daar er naar alle waarschijnlijkheid ook een energetische verbroedering zal zijn tussen onze groep en de groep zielsverwanten in Puno, ten huize van onze sjamaan.

Dinsdag 18 november 2008
Na het ontbijt begeven wij ons tot de raadselachtige torens van Sillustani. Deze ronde torens lijken de zwaartekracht te tarten en stralen een ongelooflijke energie uit: contact met deze sterrepoorten. Ernesto nodigt vrijblijvend uit voor een coca-ceremonie. Lunchen doen wij langs de boorden van het Titicacameer.  In de namiddag opnieuw naar een hoogtepunt onder leiding van de sjamaan Ernesto: eerst bezoeken wij de Uros indianen en staan oog in oog met hun toch wel heel aparte levenswijze temidden het Titicacameer op drijvende rietvlotten, maar naderhand nodigt Ernesto ons uit voor een eenmalige ervaring met de bewoners van dit magische meer. Hij leert ons kijken achter de wereld die wij denken als onze realiteit te ervaren.  Niets is echter minder waar.  Een energetische dag om van te snoepen.  (O-M)

 

Woensdag 19 november 2008
Van het ene hoogtepunt naar het andere. Vandaag sluiten wij ons Peruviaans avontuur af en gaan verder op avontuur in het mysterieuze Bolivia. Alvorens de grens te bereiken, nodigt Ernesto nog eens uit voor een krachtige ceremonie aan de sterrepoort van Aramu Muru. Nadien steken wij de Peruaans-Boliviaanse grens aan het Titicacameer over – een belevenis op zich - en begeven ons tot het unieke Tiahuanaco. Onze esoterische gids Alan is niet alleen een trotse Aimara-indiaan, hij is een sjamaan die de oeroude kennis in zich draagt. Dit is de uitgelezen man om ons dit heiligdom te laten invoelen en te verklaren. Deze site geeft je gegarandeerd ook kippenvel. Zelfs de machtige Inca’s waren er zo onder de indruk van dat zij het de zetel noemden van de oppergod Wiracocha. Spectaculaire rit tot La Paz, de prachtige hoofdstad van Bolivia en ons mooi hotel Rey Palace. (O-M)

Donderdag 20 november 2008
Voormiddag bezoek aan de Valle de la Luna, de vallei van de Maan... stil worden op deze magische locatie!
Tijdens de namiddag nodigt Alan ons uit voor een intieme ontdekking van één tot de meest verbeelding sprekende steden ter wereld, hoog in de hemel op zowat 4.000 meter, La Paz - de Vrede! Oog in oog met een vervlogen wereld van sjamanen, heksen en ambachten waarvan wij het bestaan niet kennen. (O-M)

Vrijdag 21 november 2008
Eén worden met de machtigste Apus van Bolivia op Chacaltaya; een belevenis en ceremonie die niemand ook ooit zal vergeten. Wij rijden tot Chacaltaya (5.300m) en eenmaal op deze hoogte gidst Alan ons tot de site (top van een van de omliggende apu’s) waar hij ons uitnodigt voor de Andes-ceremonie, dit terwijl Ilimani en Hujama Pichu hun zegen geven. Diegenen die aan  deze ceremonie niet deelnemen maken verder kennis met La Paz. Na de middag ontdekken wij een heel ander stukje Zuid Amerika, een stukje tropisch paradijs in het Boliviaanse regenwoud. Hier geen lage temperaturen en minder zuurstof maar een overvloed aan licht, lucht en heerlijke temperatuur van 30°. Wij rijden op een van de mooiste (en legenda-rische) pistes van La Paz naar Coroico. Van de Alitpano tot de tropische Yungas. Onze verblijfplaats, hotel el molino viejo, ligt in de beroemde Boliviaanse Yungas. Avondmaal rond het zwembad en relax. (O-M-D)
 
Zaterdag & zondag 22 & 23 november 2008
Heerlijke dagen in het Boliviaanse regenwoud.  Wij organiseren een energetische sessie midden de tropische vegetatie en geluiden! (O-M)

Maandag 24 november 2008
Transfer tot de luchthaven van La Paz en korte vlucht tot Lima. Transfer tot het Hotel Jose Antonio. Afscheidsavond & diner in het hotel.(O-M)
 
Dinsdag 25 november 2008          
Bezoek aan het fascinerende goudmuseum. Oog in oog met een wereld waar wij Europeanen niet bekend mee zijn. Nadien hebben wij nog even tijd om dat unieke & kunstige souvenir op de kop te tikken op een zeer originele Incamarkt. In de loop van de namiddag naar de luchthaven en inchecken bij Iberia voor de terugvlucht.(O)

Woensdag 26 november 2008
Aankomst te Brussel.

Prijs per persoon: € 3.590                                    
Single-supplement:  € 380
 
Inbegrepen: vliegtuigreis, alle verplaatsingen, overnachtingen, maaltijden zoals voorzien in het programma (O=Ontbijt, M=Middagmaal, A=Avondmaal), energetische sessies & ceremonies en begeleiding door Inca sjamanen & Luc Callebaut, lokale gidsen, inkomgelden, taksen en btw
Niet inbegrepen: overige maaltijden, dranken, fooien en departure taksen. 

Levensreizen
naar de mooiste energetische bestemmingen
www.divinediscoveries.be

info@divinediscoveries.be

 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy