Ken je de twee geschenken die je leven kunnen veranderen?

Anam Cara (Lier, B)

05/04/2008

 

Twee geschenken die je leven kunnen veranderen!

 

Hoe leef ik ten volle, hoe leef ik het leven van mijn dromen?
Wat zijn m'n dromen? Welke paden dien ik te nemen?
Kortom: Hoe leid ik een leven dat me ten volle vervult?

Dit zijn vragen die we steeds meer te horen krijgen tijdens de workshops die we begeleiden.

Om tegemoet te komen aan deze vragen bieden we sinds een zestal maanden het boek "Het Pad van Vervulling" en de sjamanistische meditatie "Ritme van de Schepping" GRATIS aan op onze website.

Via deze link kan ook jij onmiddellijk GRATIS toegang krijgen tot:


Je kan zowel het boek "Het pad van Vervulling" als de meditatie "Ritme van de Schepping" GRATIS downloaden via deze link: www.anamcara.be/gratis_meditatie.html


"Ik heb van de eerste tot de laatste letter genoten van "het Pad van Vervulling"! De dingen die in het boek staan, geven mij hetzelfde goede gevoel dat ik ook tijdens de workshops heb. Het is voor mij echt een uitnodiging en aanmoediging om mijn pad verder te verkennen. Dank u wel voor dit prachtige kado!"

Peter B.

 


"Enkele maanden geleden vroeg Roel Crabbe me of ik een van zijn meditaties kon opnemen. Wat ik toen nog niet kon weten, is dat ik tijdens die bewuste opname in het diepst van mijn ziel zou worden geraakt. Het ritme, de klanken ... de woorden ... ze kwamen als vanzelfsprekend, alsof ze er altijd waren geweest maar nu duidelijk door Roel in de wereld werden neergezet."

Patrik Niels


"Hartelijk dank voor het mooie geschenk 'Ritme van de Schepping'. Ik heb deze meditatie gebruikt voor healing. Het heeft mij echt deugd gedaan. Ik ben blij dat ik jullie ken."

Rita B.


"Ik wil je zo hartelijk bedanken voor de meditatie die je doorgestuurd hebt. Ik heb er enkele keren naar geluisterd en het diepe, blije gevoel werd alsmaar mooier, het bleef gewoon duren, prachtig mooi… Ik wou daar blijven, in die liefde, maar had ook geen moeite om terug te komen. Ik weet dat deze meditatie nog veel met mij gaat doen en wou je nu al bedanken voor dit mooie cadeau…"

Christina V.

 

 


 

vzw Anam Cara biedt trainingen in Sjamanisme en Sjamanistisch Healingswerk, Reiki initiaties, Rituele Dansavonden, Zweethutceremonies, Dreamtime Healingconcerten, Workshops Sjamanistische troms maken en Individuele Healing Consulten.

Ook publiceren we over al deze thema's vele artikels. Je kan een overzicht vinden over al deze onderwerpen op www.anamcara.be

 

In de Kijker:

5-daagse residentiële workshop te Orval

verlengd hemelvaart-weekend
woensdag 29 april t/m zondag 4 mei


Ontwaken in Spirit is een intensieve vijfdaagse, bedoeld voor mensen die bereid zijn zich te openen voor de wereld van de ziel en zich over te geven aan de grotere kracht die schuilt in al wat is...

In deze workshop werken we met universele technieken en oorspronkelijke rituelen uit sjamanistische tradities van over de hele wereld.

     

We zullen werken met:

   
       
De Zweethutceremonie
Dansrituelen met live muziek
       
Trancedans Rituelen Het Heilig Bad Ritueel
       
Een Vuurritueel Gebedssnoer
       
Het Spiritboot Ritueel De kracht van Verhalen.
       
Een Soul Retrieval Ritueel Sjamanistische Klankhealing
       

Begeleiding:

Roel Crabbé, Griet Heylen,
Aernoudt Knecht en Els Van Sonhoven

Deelname:

vóór 7 april: 485 euro!!!

ná 7 april: 535 euro


>>>Inschrijven kan via www.ontwakeninspirit.be of telefonisch op 03/4885224<<<


Meer informatie over dit uniek samenwerkingsproject, begeleiders, artikels en een gratis Online Cursus kan je vinden op:

www.ontwakeninspirit.be

 


 

www.anamcara.be

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy