Open Reiki Dag en Workshop Reiki Symbolen te Leuven

Cambiamento (Heverlee, B)

30/05/2008

 

Cambiamento
Reiki workshops

Open Reiki Dag
Zondag 22 Juni

Een dag waarin we vooral de kracht en de eenvoud van Reiki mogen ervaren. Met Reiki kan je de zelfgenezende kracht van de ontvanger ondersteunen en stimuleren. Naast Reiki gaan we ook met Yoga, Chi Kung en andere lichaamsoefeningen aan de slag om dieper bij onze kern te komen. Oefenen, groeien, helen en ervaren zijn de rode draden doorheen de dag.

Deze dag staat open voor iedereen. Je hoeft hiervoor geen ervaring te hebben met Reiki, je kunt gewoon komen meedoen en ervaren wat Reiki is. Voor mensen met ervaring met Reiki, eender welke strekking, is het een ideale dag om samen de Reiki energie te gaan ervaren, om ervaringen uit te wisselen en om anderen te leren kennen die ook bezig zijn met Reiki.

Van 10 tot ongeveer 17 uur. (Deuren open om 9.30 uur.)
Daarna sluiten we af met een tas thee tot ongeveer 17.30 uur en is er de kans om nog wat na te praten.
Prijs: € 40 (inclusief thee)
Meer info: www.cambiamento.be of 0476 91 72 99


Werken met de Reiki Symbolen
Zaterdag 5 juli

Bij de tweede graad van Reiki horen er klassiek 3 symbolen. Het is met deze 3 symbolen en hun mantra’s dat we aan de slag gaan. We gaan op zoek om de specifieke trilling die elk van deze symbolen in zich draagt te ervaren en nog dieper te integreren in ons wezen.

Deze dag staat open voor mensen die reeds een 2de graad gevolgd hebben. De strekking of je leraar maakt niet uit. Hoe meer verscheidenheid, hoe meer we van elkaar kunnen leren. Ook je eigen ervaring met de symbolen maakt niet uit, elke persoon is even waardevol.

Van 10 tot ongeveer 17 uur. (Deuren open om 9.30 uur.)
Daarna sluiten we af met een tas thee tot ongeveer 17.30 uur en is er de kans om nog wat na te praten.
Prijs: € 50 (inclusief thee) - Indien je ook de Open Reiki dag volgde, krijg je 5 euro korting
Meer info: www.cambiamento.be of 0476 91 72 99


Plaats:
Groepsruimte Emovere
St.-Jansschool
Mechelsevest 2
Leuven

Toegang via de schoolpoort
Meebrengen: loszittende kledij en middagmaal
Meer info: www.cambiamento.be of 0476 91 72 99
Inschrijven: chris.camp@cambiamento.be of 0476 91 72 99


 

Cambiamento werd opgericht door Chris Camp (1981). Hij was reeds op jonge leeftijd geïntrigeerd door het Oosten. Op 11-jarige leeftijd begon zijn boeiende ontdekkingsreis met oosterse gevechtsporten. Al snel kwamen hier cursussen T’ai Chi, Qi Gong en diverse vormen van Yoga bij. Vanaf zijn 18e begon hij zich te verdiepen in energetische en holistische geneeskunde zoals Reiki, Macrobiotiek, Shiatsu en Jin Shin Jyutsu™. Zo vervolledigde hij onder meer de 4-jarige Shiatsu opleiding aan het Oost West Centrum. Vanuit zijn grote drang naar een voller en vrijer leven ontdekte hij ook het emotioneel lichaamswerk, het sjamanisme en de vijf ritmes™ van Gabrielle Roth.

Chris studeerde in 2004 af als Burgerlijk Ingenieur aan de K.U.Leuven. Hierna volgde hij een aanvullende opleiding rond Internationale Betrekkingen en Conflictbeheersing. In zijn leven brengt hij het Westen en het Oosten samen om zo tot een groter en vollediger geheel te komen. Hij woont samen met zijn partner en zijn dochter in Leuven.

In zijn lessen werkt hij vanuit zijn intuïtie om de kwaliteiten te stimuleren die ieder van ons bezit. Hij nodigt je zonder oordeel uit om op ontdekkingstocht te gaan naar je eigen levenskracht. Zijn lessen zijn doordrongen van humor, speelsheid, liefde, ernst en eenvoud.

 

Cambiamento
Chris Camp
www.cambiamento.be
chris.camp@cambiamento.be
+32476 91 72 99

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy