Innersteps. De kracht van coaching in de natuur

Innersteps (Odeaxere, Portugal)

07/06/2008

 

 

DE KRACHT VAN COACHING IN DE NATUUR

Verfrissende bezinningsweken in Portugal
Boeiende workshops voor coaches in Baarn

  

Zit je al tijden niet lekker in je vel? Lijkt alles je te veel?
Zou je graag zaken achter je willen laten en nieuwe stappen zetten?
 
Misschien is het tijd om in beweging te komen. Letterlijk!
 
Innersteps biedt het gehele jaar door krachtige en verfrissende bezinningsweken in het zuiden van Portugal. Tijdens deze weken wordt je individueel begeleid door wandelcoach Nanette Kant. Al wandelend door prachtige valleien en indrukwekkende kliffen langs de kust, helpt Nanette jou om een helder beeld krijgen op je situatie. Samen onderzoeken jullie welke belemmeringen je blokkeren en wat er nodig is om die blokkades te overwinnen. Het doel is uiteindelijk dát te bereiken, waar je ten diepste naar verlangt.
Nanette Kant heeft een zeer ‘natuurlijke’ manier van coachen. Vanuit een open staat van ZIJN weet zij de veilige ruimte te creëren, die nodig is om tot inzicht en verandering te komen. De omgeving is daarbij haar natuurlijke hulpbron. Haar werkwijze is verfrissend, diepgaand en uiterst effectief.
 
  
Trainingen voor coaches, counselors en loopbaanbegeleiders
Het gehele jaar door geeft Nanette kant inspirerende workshops in Nederland, waarbij je als coach leert hoe je de natuur aktief kunt gebruiken bij het begeleiden van je cliënten. Tevens biedt zij één keer per jaar een boeiende verdiepingsweek in Portugal aan.
 
Uitgebreide informatie is te vinden op

innersteps
wandelcoaching • training • retraites

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy