Driedaagse Workshop Heilige Merkaba-technieken - 14 t/m 16 augustus 2008

Spiritueel Centrum Aurora (Heeze (Br.), NL)

06/07/2008

 

Beste mensen,

Hierbij de laatste informatie van Spiritueel Centrum Aurora te Heeze (vlak over de grens bij Lommel).
www.spiritueelcentrumaurora.nl

Binnenkort is er weer de mogelijkheid een workshop rond de Heilige Merkaba-technieken te volgen.
Hieronder volgt nadere informatie.

Met een hartegroet,

Johan en Rianne van Lier

Heilige Merkaba technieken
door Johan van Lier
Driedaagse workshop
14 t/m 16 augustus 2008

Open je hart voor onvoorwaardelijke Liefde
Activeer je eigen engelen- en aartsengelen merkabavelden
Verruim je bewustzijn tot dat een een opgevaren meester
Leer geneeskrachtig water te maken

 


INLEIDING

Door de toegenomen stralingsbelasting en hoge elektromagnetische smog worden grotere hoeveelheden vitale levensenergie op het aardoppervlak verbruikt. Het resultaat is dat wij in een lagere vitalere levensomgeving functioneren waardoor er eerder vermoeidheid ontstaat. Tevens krimpen onze spirituele energievelden als we hier geen maatregelen tegen nemen. Het wordt in toenemende mate belangrijk om zelfstandig te leren onze spirituele velden van bewustzijn op een vitaal peil te houden, onafhankelik van het aardse elektromagnetische veld. Het doel van spirituele groei en zielsevolutie is om onze eigen unieke individuele weg terug naar God-Godin-Creator van Al-Dat-Is te gaan. Dit proces noemen we ascentie: het vertrekken uit onze aardse wereld naar de hogere engelenrijken, op weg naar God-Godin. De Merkaba Technieken geven de mogelijkheid om een versnelde groei door te maken en te ascenderen. Ascentie is voor iedereen een recht. Het is geen elitesport, het is voor iedereen die dit kiest mogelijk om de techniek te leren en zo aan het eind van het leven werkelijk naar de hemel en paradijs te kunnen gaan i.p.v. naar de astrale wereld om opnieuw geboren te worden op aarde.

OVER DE HEILIGE MERKABA-TECHNIEKEN

De Heilige Merkaba technieken zijn op dit moment de krachtigste en spirituele technieken op aarde. Ze zijn via een lange lijn o.a. door KA-RA, Shiva, Mozes en Jezus aan ons doorgegeven. Deze essentiële spirituele kennis en oefeningen zijn o.a. eeuwenlang door de Tempeliers bewaard en beschermd en in deze tijd weer opnieuw naar buiten gebracht door Gary Smith. Door toepassing van deze technieken ervaar je een versnelde spirituele groei in je leven.
Merkaba is een levend lichtvoertuig dat via speciale spirituele technieken in samenwerking met God en je ziel rondom je fysieke lichaam geactiveerd kan worden. Met dit lichtvoertuig kun je o.a. in geleide meditaties specifieke hogere Engelenrijken en Aartsengelenrijken en zelf hele hoge engelenrijken in de allerhoogste dimensieniveaus van ons Universum, de zogenaamde niveaus van Creatie bezoeken. Je ervaart in toenemende mate de vreugde van een permanente verbinding met de Bron zoals we die als baby hadden.

WAT LEER JE IN DEZE WORKSHOP?

Je hoeft je niet speciaal voor te bereiden. Allereerst krijg je uitleg over begrippen zoals heilige geometrie, je elektromagnetische velden, prana-buis, hogere dimensies en hoe onze schepping tot stand komt. Je leert een speciale hoge-energie-mantra waardoor grote hoeveelheden Universeel Christuslicht naar je toestromen. Via een speciale meditatie werk je m.b.v. Aartsengel Michaël en vele opgevaren meesters aan het verbreken van energetische koorden met je verleden. Hierdoor word je bevrijd van karma waardoor je werkelijk een nieuwe start in je leven kunt maken. Je maakt je elektromagnetische velden schoon en leert 31 engelen- en aartsengelenchakra's schoon te maken. Je leert drie pranacentra te activeren waardoor kolossale hoeveelheden Gouden spirituele energie in je velden en rondom en door je fysieke lichaam gaan stromen. Je helende vermogens nemen sterk toe. Je leert je linker- en rechter-hersenhelft te synchroniseren en een speciale prana-ademhaling gebruiken. Je leert hoe je je eigen engelen- en aartsengelenlichtvoertuig (Merkaba) kunt activeren en leert je bewustzijn verruimen naar dat van een opgevaren meester. Verder leer je geneeskrachtig water te bereiden en de speciale 'dans in Verlichting' van Shiva. Er vinden bijzondere activeringen van je pijnappelklier (epifyse) plaats en van je hogere hartchakra zodat je zielskracht dieper opent. Je heelt blokkades in je hersencellen zodat je spirituele vermogens toenemen.

WAT BRENGT DEZE WORKSHOP?

Deelnemers ervaren allemaal de helderheid van hun verruimd bewustzijn en een diepere verbinding met vrede en liefde. Er is een gevoel van werkelijk 'schoon' van energie te zijn en met een 'schone lei' verder te kunnen leven. Er vinden diepe helingen plaats op alle niveaus en je verkrijgt bijzondere inzichten. Je ervaart steeds meer de schoonheid en heelheid van jezelf en de verbinding met alles om je heen. Je maakt een versnelde spirituele groei door met de optie om definitief het Karmisch Wiel van Dood en Wedergeboorte te ontgroeien en aan het eind van je leven 'op te varen' als ascended master naar de hogere Engelenrijken.

ZIJN ER NOG VERVOLGWORKSHOPS?

Als vervolg kun je de driedaagse Trinity Workshop volgen waarin je leert om een bevoegd Trinity Healer te worden. Deze Trinity helingen zijn veel krachtiger dan andere bestaande vormen van heling en werken met kolossale hoeveelheden Universeel Christuslicht van de niveaus van creatie die je als trinity heler via je aartsengelen lichtvelden leert geleiden naar de ontvangende cliënt.
Hierna is er de mogelijkheid om in 11 dagen merkabaleraar/lerares te worden en ingewijd te worden in de zeer speciale Zon-van-God technieken. Deze allerhoogste spirituele tech-nieken zijn nooit eerder op aarde onderwezen. Uiteindelijk is er de mogelijkheid om Alchemist te worden.

 

 

OVER DE BEGELEIDER
Johan van Lier heeft opleidingen gevolgd op het gebied van natuurlijke geneeswijzen, astrologie, sjamanisme, spiritualiteit, Heilige Merkaba Technieken en Alchemie. Hij is meester in transformatie en ascentietechnieken. In 1987 startte hij samen met Rianne Spiritueel Centrum Aurora. Johan heeft 21 jaar praktijkervaring en is initiator en oprichter van de opleiding tot Spiritueel Werker Aurora® en de BSW (Beroepsvereniging van Spiritueel Werkers). Hij is thuis in alle levensthema's, begeleidt opleidingsgroepen en bedrijfsteams, geeft workshops en lezingen.


PLAATS/DATUM/TIJD

De workshop wordt gegeven in Heeze (bij Eindhoven). Deze plaats is ook met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De lessen zijn van 9.30 tot 17.30 uur en je kunt in de buurt of thuis overnachten. Er worden ieder jaar meerdere workshops gegeven.

Data Meditators-workshop:
14 t/m 16 augustus 2008


KOSTEN MEDITATOR WORKSHOP

€ 245, inclusief lesdictaat. Zorg zelf voor een lunchpakket. Er is koffie en thee. Deze zijn in de prijs inbegrepen.

 


AANMELDING

Dit kan via e-mail of telefonisch bij: 

  Spiritueel Centrum Aurora
Johan en Rianne van Lier
Deken Kempslaan 20
NL-5591 BE Heeze (Nederland)
tel.+31-(0)40-2263399
aurora.vanlier@chello.nl
www.spiritueelcentrumaurora.nl

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy