Nee, de vakantie zit er nog niet op!!

Chi Neng Institute Belgium (Edegem, B)

06/08/2008

 

Nee, de vakantie zit er nog niet helemaal op, maar toch beginnen sommigen stilaan aan het najaar te denken... Wat zullen we nu nog eens uitproberen?

Er is een enorm aanbod aan methoden en therapieën om je te laten behandelen, dus ook een enorm aanbod aan opleidingen om anderen te behandelen. Al eens gedacht aan een methode waarbij je jezelf een behandeling geeft, waar, wanneer en zo dikwijls je zelf wil? Je kan ook een opleiding volgen waarbij je zelf energie opdoet en tegelijkertijd de mogelijkheid hebt om een hele groep gezamenlijk te behandelen.

Chi Neng® Qigong is een Chinese bewegingsvorm (Zhineng), voor iedereen gemakkelijk te leren,  gericht op de doorstroming van energie en het ontwikkelen van innerlijke kracht waarbij de kracht van de gedachte een zeer belangrijke rol speelt. Het zijn eenvoudige, effectieve oefeningen die de energiebanen openen, blokkades opheffen en lichaamsfuncties verbeteren. Het vergroot de concentratie, verlaagt stress, stimuleert de hersenen en versterkt het immuunsysteem. Daarom werkt het preventief tegen ziekten en verbetert het de gezondheid en dit alles op zeer korte termijn. Daarenboven geeft het je een enorme mentale kracht.

Er zijn heel wat mogelijkheden om Chi Neng® Qigong te leren kennen en regelmatig in groep te oefenen. Hierbij dan ook het nieuwe Chi Neng® Qigong programma voor het najaar 2008.
 
• Onze jaarlijkse familiedag op zondag 24 augustus 2008 is een gelegenheid bij uitstek, zowel voor initiatie als voor verdieping, om de Qi van een hele grote groep te ervaren.
• Zoals gewoonlijk beginnen we het seizoen met infoavonden op 3, 4 , 11 en 29 september 2008; respectievelijk in Wilrijk, Schoten en Waasmunster.
• De daglessen op dinsdagochtend hervatten vanaf 9 september 2008 in Edegem.
• De avondlessen hebben plaats op dinsdag en woensdag vanaf 9 en 10 september 2008  in Hove (dinsdag) en Wilrijk (woensdag).
Lessenreeks, vanaf 18 september 2008 op donderdagavond in Schoten georganiseerd door de plaatselijke Gezinsbond.
Eendaagse workshops voor beginners op zondag:
- 28 september 2008 in ’t Zonnemaanhuis – Sijsele;
- 26 oktober 2008 in ’t Verhaal – Burcht;
- 30 november 2008 in De Blauwe Poort – Melle.
• Ook de gevorderden komen aan hun trekken tijdens eens verdiepingsworkshop op zondag 9 november 2008 in Wilrijk.
Driedaagse workshops:
Heb je al een eendaagse gevolgd en wil je meer te weten komen over Chi Neng® Qigong en echt ondergedompeld worden in de energie of denk je aan een instructoropleiding, dan is zo’n workshop echt een ‘must’:
- 12 t/m 14 september 2008;
- 5 t/m 7 december 2008;
- 16 t/m 18 januari 2009 (Body & Mind Special).
Deze workshops worden gegeven in Het Leerhof in Parike.


Al deze activiteiten worden georganiseerd en gegeven door Tilla Van Opstal, hoofddocente van het Chi Neng Institute Belgium. Voor meer informatie over uren en locaties kan je terecht op de website www.chineng.be.

Je kan ook op andere locaties terecht bij door het Chi Neng Institute gecertificeerde instructors, o.a. in Parike(Brakel), Turnhout, Essen, Brussel... De informatie hierover kunnen de instructors je zelf bezorgen. Hun gegevens vind je op de website www.chineng.be onder de rubriek Instructors.

Wie niet de tijd neemt om te bewegen,
zal wellicht de tijd moeten nemen
om ziek te zijn.

Nog een prettige vakantie!!

 

Tilla Van Opstal
Chi Neng Institute Belgium
Herfstlei 15, B-2650 Edegem
www.chineng.be
belgium@chineng.eu
03-288 45 08
0476-37 27 55

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy