Eye in Orange

Eye in Orange (IJsselstein, NL)

27/09/2008

klik hier voor de website eyeinorange.nl
   
   
 

Geachte lezer, met genoegen stellen wij u voor: Shekinah!


Op de (dubbel) cd Shekinah staan 6 uitgebreide meditaties en activeringen van Krijn Koetsveld en twee speciaal voor de cd gemaakte muzieknummers van de componist en producent Hans van den Akker.

De cd is live opgenomen in de kapel bij het Woodbrookershuis in Barchem, en geproduceerd door Hans van den Akker.

Het geheel is met zorg ontworpen en gestoken in een prachtig album, met uitvoerige uitleg over de meditaties.

cd shekinah
Uniek produkt
Shekina is een uniek produkt omdat het live is opgenomen met een groep mensen die aan de meditaties hebben deelgenomen. Het is ook uniek, omdat de begeleidende muziek verrassend anders is!

Krijn Koetsveld werkt al heel lang met groepen in de sfeer van meditatie, ontspanning, energiewerk en bewustzijnsontwikkeling. Door tijdens en na zijn workshops met veel mensen samen te werken ontwikkelde en verfijnde hij een heel persoonlijke manier om mensen te coachen in hun ontwikkeling. Naar aanleiding van dit proces ontstonden de meditaties, die nu op cd zijn gezet en op die manier voor een breed publiek beschikbaar zijn.

Muziek als meditatie
Muziek van Hans van den Akker bestaat uit fragmenten, laagjes en puzzelstukjes, die in elkaar grijpen, samen een dans maken. Het is heftig, ontroerend en soms weer verstild. Consistent Fragment is speciaal voor deze productie geschreven en opgenomen in de studio van Van den Akker. Het laat zich beleven als een meditatie, keer op keer zijn er nieuwe elementen in te ontdekken.

U kunt op onze website een filmpje bekijken, enkele fragmenten luisteren en meer info vinden over de andere producties van Eye in Orange.

Bestellen en info
Wilt u de cd meteen bestellen? Dat kan! Bijvoorbeeld via Bol.com of vraagt u er naar in uw boekhandel, onder vermelding van ISBN13: 9789078947455.

Ook kunt u de cd bestellen bij Eye in Orange. U maakt dan € 22,95 over naar Postbank 2076967, t.n.v. C.W. Ruijsch van Dugteren te IJsselstein. Voor lezers in België is de BIC code PSTBNL21 en de IBAN code is NL 23 PSTB 0002 0769 67. Vergeet u bij telebankieren niet uw adres te vermelden! De portokosten komen voor onze rekening. Wilt u dit even bevestigen per mail?

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief, bezoekt u dan onze website of stuurt u via deze link een bericht. Heeft u een winkel en wilt u de cd graag opnemen in uw assortiment, gebruikt u dan deze link naar de juiste info.

Tot ziens bij Shekinah,

Carola Ruijsch van Dugteren
Eye in Orange

P.s.: Stuurt u deze nieuwsbrief gerust door aan andere belangstellenden.

 
 
 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy