De Helende Reis of Journeytherapie van Brandon Bays

Coaching+ (Pellenberg (bij Leuven), B)

13/10/2008

 

Nu ook in België!
 
De Helende Reis of Journeytherapie van Brandon Bays
 
 
Introductieavond te Leuven op donderdag 23 oktober 2008
 
Individuele sessies bij Annick Ottenburgs te Pellenberg (bij Leuven)
 
Workshop voor tieners (12-18 jaar) te Gent op zaterdag 18 oktober 2008

 

Alleen al door het boek ‘De Helende Reis’ van Brandon Bays te lezen kwam er zo veel bij mij in beweging, dat ik de opleiding tot Journeytherapeut wel ‘moest’ volgen. Deze opleiding is zeer ervaringsgericht en noodzaakt bevrijding van je eigen (emotionele) blokkades en beperkingen. Voor mij vielen alle stukjes van de puzzel op hun plaats, omdat ik in De Helende Reis of Journeytherapie aspecten herkende van andere benaderingen die ik eerder heb leren kennen en zeer waardevol vind, zoals emotioneel-lichaamswerk, NLP, familie opstellingen, de kracht van het nu (E. Tolle) en spiritualiteit.

De Helende Reis is voor mij het mooiste cadeau in mijn leven. Hoewel mijn beweegreden initieel op werkvlak lag, heb ik ook zeer veel positieve veranderingen gemerkt op emotioneel, relationeel en zelfs fysiek vlak. Zo ben ik bv. in één reis bevrijd van een huidallergie die ik had sinds mijn kindertijd. Ik ervaar nu veel meer ontspanning, levensvreugde, plezier en genieten, ben bevrijd van diepe angsten en onzekerheid, leef vol vertrouwen, vind veel vervulling in mijn werk, ervaar diepe verbinding met anderen en sta volop in de levensstroom. Ik heb het gevoel dat mijn volledige potentieel nu eindelijk benut kan worden. En ik wens dit iedereen van harte toe!

Mijn hartsverlangen is dat Belgen ook meer toegang krijgen tot dit werk, dat wereldwijd, ook bv. in Nederland,  al zeer verspreid is. Contacteer me dus gerust op 0474/87 51 29 als je er zelf meer over wil weten. Ik ben heel dankbaar voor het doorsturen van deze informatie naar andere mogelijks geïnteresseerden.


Hartelijke groeten,
Annick Ottenburgs
www.thejourney.be

 
 
In haar boek 'De Helende Reis' vertelt Brandon Bays het verhaal van haar eigen zoektocht naar genezing en hoe haar, nu wereldberoemde 'Journeytherapie', hieruit is gegroeid. Ze heeft een manier ontdekt om tot het celgeheugen te komen en om onverwerkte emoties die daar opgeslagen zijn echt los te laten. De oude chemische stoffen worden afgevoerd en de cellen vernieuwen zich, nu ze verlost zijn van de oude informatie. Hierna kunnen huidige klachten zeer snel verdwijnen.
De Helende Reis nodigt mensen uit om zich van alle mogelijke fysieke en emotionele blokkades te ontdoen en meer in vrijheid te leven, bevrijd van ziektes en limiterend gedrag. Tijdens zo'n reis maak je contact met specifieke herinneringen en overtuigingen die in het lichaam opgeslagen zijn en die niet goed verwerkt zijn. Onder begeleiding van een opgeleide therapeut kan iedereen met succes een Helende Reis maken. De levensenergie kan dan weer vrij stromen om te zijn wie je werkelijk bent.
Depressie, stress, chronische pijn, vermoeidheid, woede, gebrek aan zelfvertrouwen, angst, allergie, eetstoornissen, verslavingen, schuldgevoelens, rouwverwerking, relatieproblemen, leer- en gedragsproblemen (ADHD, dyslexie,...), fysieke klachten, misbruik en zelfs erfelijke en levensbedreigende ziektes - er is zoveel waar The Journey/De Helende Reis succes bij heeft geboekt.
 
Na het wereldwijde succes – in de US, Australië, Zuid-Afrika, Japan, Israël, Nederland en de rest van Europa – krijgen de Belgen nu ook toegang tot dit eenvoudige, zeer krachtige en effectieve werk dat wereldwijd bevrijding biedt aan emotionele en fysieke klachten.
 
 
Introductieavond over De Helende Reis
Wanneer: donderdag 23 oktober 2008 om 19u30
Waar: 30CC Romaanse Poort, Brusselsestraat 63, Leuven
Wie: Annick Ottenburgs, door Brandon Bays geaccrediteerd als Journeytherapeut
Inschrijven: Boekhandel Johannes, 016/22 95 01,
info@johannes.be
Prijs: 10 euro - 8,5 euro voor leden Orenda
   
Individuele Helende Reizen 
Waar: Kapelstraat 27B, 3212 Pellenberg (bij Leuven)
Wie: Annick Ottenburgs, door Brandon Bays geaccrediteerd als Journeytherapeut
Wanneer: Uitsluitend na afspraak
Telefoon: 0474/87 51 29
 
 
Workshop voor tieners
Voor het eerst in België!
Wanneer: zaterdag 18 oktober 2008:  10-17 u
Waar: Steinerschool Gent  - Kasteellaan  54 (Euritmielokaal)
Wie: Yvonne Weeseman, met ondersteuning van andere Journeytherapeuten/trainers, o.a. Annick Ottenburgs.
Prijs voor de workshop: 135 euro (2de, 3de... keer à 90 euro)
 
Contact en Inschrijven: Sabine Schowanek – 0497/305.505 of
Yvonne Weeseman - yvonne@thejourney.com / 0031 627 282865
 
Het Boek, een aanrader!
De Helende Reis (voor Kinderen) - Auteur: Brandon Bays
Website Kids Journeys: www.paradisekids.nl
   
 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy