Ascension & Healing. Light Event 2008

Ascension Europe Nederland (Velp, NL)

12/10/2008

 

Voice of Ascension

Voice of Ascension

Ascension & Healing
zondag 23 november 2008
Driebergen Congrescentrum "Antropia"

Ascension Europe Nederland en al haar medewerkers,
nodigen U uit voor het Ascension's Light Event 2008

Hoort en zegt het voort door de nieuwsbrief door te sturen
aan vrienden en relaties!

Ascension Light Event 2008Deze manifestatie wordt U, net zoals de vorige jaren, gratis aangeboden. Alleen voor de vegetarische lunch en het drinken vragen wij u een vergoeding van € 20,00. Het centrum ligt naast het station en is goed te bereiken per auto (gratis parkeren).

Iedereen is in ontwikkeling op welke manier dan ook. We zijn bezig om gezonder, energieker, vreugdevoller en bewuster in het leven te staan. Hieraan geeft Ascension ondersteuning op vele verschillende manieren. Deze prachtige Lichtdag geeft iedereen de kans hiermee nader kennis te maken en de hele dag ondergedompeld te worden in deze heerlijke energie.

Ascension Light Event 2008We zullen deze dag de helende werking van de Ascension producten zien, horen, voelen, proeven en ervaren. Verrassend zal zijn hoe deze werking te meten is met aurafotografie. Verschillende mensen zullen vertellen over hun ervaringen en een aantal therapeuten geven ons een kijkje in hun keuken hoe zij Ascension integreren in hun praktijk.
We beginnen deze dag om 10.00 uur en gaan door tot 17.00 uur. Inschrijven om 9.30 uur.

In het middagprogramma kunnen alle deelnemers zelf aan het werk in een groot aantal workshops. Ervaar het Licht van de Acceleration Chair, maak kennis met de producten, laat u helen door de engelen, doe mee aan een healingsessie en nog veel meer. Klik hier voor het uitgebreide programma.

Ascension Light Event 2008

 

 

 

 

 

 

   
U kunt zich opgeven via onze website www.ascension.eu. U mag twee workshops uitzoeken en een derde als reserve. Wij hopen op een overweldigende opkomst. U zult versteld staan van de energie die er in Antropia heerst met zoveel mensen en Ascension Instrumenten en Wheels. Ook de Acceleration Chairs die op deze dag aanwezig zijn, dragen bij aan een fantastische sfeer. Over enkele dagen kunt u van iedere workshop en voordracht een uitgebreide beschrijving vinden op onze website.

De Ascension producten kunt u ook bestellen via uw bekende distributeur van Ascension of via de website www.ascension.eu

AscensionAscension
Ascension

 


 

 

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy