Gratis filmvoorstelling: The Odyssey 2012

Juvenesco (Merchtem, B)

10/11/2008
     
 

Omdat film kijken fijner is met twee,
omdat het boeiend is om samen na te praten
en omdat wij het belangrijk vinden dat deze film veel mensen bereikt,
bieden we jou:

Gratis filmvoorstelling voor elke 2de persoon

'The Odyssey, 2012'

Nederlands ondertiteld

op 4, 13 en 14 december te Opwijk, UGent en Duffel.

www.juvenesco.be

2012 is een onderwerp dat velen van ons aan het denken zet. Zelfs 'De Laatste Show' besteedde er onlangs zendtijd aan. Spijtig genoeg eerder spottend. De spreker had blijkbaar enkel boeken gelezen waarin 'het einde van de wereld' voorspeld werd. Wel, ik kan hem nochthans een stapel boeken, films en andere geschreven stukken aanraden waar geen woord te vinden is over 'het einde van de wereld', dan wel over een transformatie naar een andere leefwereld en een nieuw bewustzijn waar we stap voor stap naartoe evolueren.

Wat doet dit onderwerp met jou? Laat het je koud? Of word je nieuwsgierig? Komen er levensvragen naar boven? Of voel je angst? Wil je meer weten? Of voelt het veiliger om er niets meer over te horen?
Sommigen onder ons worden aangezet tot actie. Bij anderen blijft het een boeiend filosofisch gespreksonderwerp.

In 'The Odyssey 2012' hoor je het verhaal van wetenschappers en andere wijze mensen die elk op hun manier 2012 benaderen. Eén ding hebben ze gemeen: de boodschap is positief!

De film brengt verhelderende informatie die sinds jaren met mondjesmaat doorgegeven wordt door wetenschappers en wijze natuurvolkeren. We vieren weldra nieuwjaar 2009. Dus 2012 nadert! En het is tijd om deze informatie aan het grotere publiek te verspreiden.

We nodigen jou uit om samen met ons te genieten van de boodschap, de kennis en de energie die deze film creëert. En omdat we het zo belangrijk vinden dat de boodschap bij vele mensen aankomt, bieden we jou de kans om een 2de persoon GRATIS uit te nodigen voor de filmvoorstelling in Opwijk, Gent of Duffel. Zo kan ook jij een cadeautje geven!

Kijk snel naar de inschrijvingspagina en boek twee of meer zitplaatsen voor alweer een prachtig samenzijn.

Een ander moment om samen te bouwen aan een Duurzame Wereld wordt jou aangeboden tijdens onze OPEN DAG op 29 november. We verwelkomen jou GRATIS voor allerlei activiteiten in De Kluizerij in Affligem. Indien je graag een maaltijd boekt, dien je dit vooraf te doen via deze inschrijvingspagina.


Blijf je graag op de hoogte van boeiende informatie, films en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Jouw adres wordt strikt vertrouwelijk behandeld en je kan je op elk moment uitschrijven.

Ik ontmoet jou graag op de filmvoorstelling en de OPEN DAG in Affligem,

hartegroet,
Greet Luypaert 
 

PS: Een andere boodschap betreffende dit onderwerp vond ik hier op Youtube.

 
       

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy