Lezing: Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!

Cyriel Van Rumst (Zottegem, B)

16/11/2008

 

 
Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!
 
Deze mail is een aankondiging en uitnodiging voor mijn lezing ‘Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn’, te beluisteren in Meerbeke (bij Ninove) en in Zwalm ( Oudenaarde  - Zottegem).
Het is tevens een oproep aan centra en aan mensen die zich aangesproken voelen door de inhoud ervan om mijn lezing ook in hun omgeving te organiseren.
 
Wie ben ik?
 
Cyriel Van Rumst, 56 jaar, beroepsmatig via een ingenieursdiploma ooit als docent in het technisch hoger onderwijs ‘beland’. Vooral 56 jaar van zoeken, voelen, lezen en ervaren hebben me tot het punt gebracht dat ik ook mijn ‘ding’ in de wereld wil zetten. Ik ben op mijn pad begeleid via boeken van Osho, Krishnamurti, Marianne Williamson, Eckhard Tolle en Paul Ferrini. Het zijn echter vooral de boeken van Neale Donald Walsch ( Gesprekken met God) en de gechannelde boeken van Esther en Jerry Hicks ( oa. ‘Vraag en het wordt gegeven’) die de leidraad vormen voor mijn lezing.
Hartelijk welkom!
 
Inhoud
Het leven is bedoeld om gelukkig te zijn!
 
57 jaar geleden heeft mijn ziel beslist dat het nog eens tijd werd om ervaringen op te doen in het fysieke leven. Ik kwam hier dus met een plan, een intentie: de goddelijke potentie in mij helemaal uit te leven. Die potentie uit zich als een verlangen naar vreugde, vrede, vrijheid, liefde en geluk. Meer dan het verwerven van wat voor materieel welzijn dan ook zijn dit de sleutelwoorden die mij naar een vervuld leven leiden!
En ik krijg daarbij ondersteuning, want mijn ziel heeft nooit opgehouden met mij te communiceren. Ze doet dat via mijn gevoel. Elk goed gevoel is een aanduiding: ik ben op de goeie weg. Luisteren naar mijn gevoel is evenwel iets wat ik grotendeels heb verleerd ( ik voelde me immers verplicht te luisteren naar ouders, leraars, priesters, dokters, politici, therapeuten…) en dus moet ik wel heel alert zijn om de leraar in mezelf opnieuw te ontdekken.
En er is nog meer om verwonderd over te zijn. In alles wat mij in dit leven overkomt ben ik niet het toevallige slachtoffer en ook wel eens de ‘gelukzak’. Neen, via mijn gedachten geef ik vorm aan mijn leven. Ik creëer mijn leven dus helemaal zelf, en vanuit die overtuiging ben ik begonnen mijn gedachten te focussen en heel erg op te letten met alles wat ik verlang en verwacht in dit leven, want voor ik het goed en wel besef krijg ik het al op mijn boterham ( ook wat ik niet wil!). Als ik dus gedachten spendeer aan mijn schrik om kanker te krijgen dan trek ik de mogelijkheid van kanker krijgen wel erg naar mij toe! Beter kijk ik naar mezelf als een gezonde vitale vijftiger!
Gedachten en gevoelens, dat is waar het allemaal om draait! Het wordt dus zaak om negatieve gedachten die we over onszelf hebben langzaam om te polen naar meer positieve gedachten, want laat dit duidelijk zijn: enkel positieve gedachten maken van mij een vreugdevol mens!
 
Lezing op volgende data en locaties:
 
Maandag 24 november: 20 uur bij Paul Symons (www.oorspronkelijkelevenskunst.be),
 Caildenberg 6, 9630 St.-Blasius Boekel (Zwalm) (Kassa: € 8)
Vrijdag 28 november: 20 uur in Spiritueel lichtcentrum ‘STRAALengeniet’,
Donkerstraat 21, 9402 Meerbeke (Kassa: € 8)
Graag aanmelden vooraf: cyrielvanrumst@telenet.be of tel: 0472-90 93 05.
Cyriel Van Rumst, Rijkbos 46, 9620 Zottegem.

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy