Heropening vegetarisch restaurant Avalon

Kevin Storms (Gent, B)

28/11/2008

 

   
   
   
 
 
   
   
   
Met veel plezier kunnen we laten weten dat we van start gaan met Restaurant Avalon! Na de vele vegetarische kooklessen, de catering en het lesgeven hebben we een vaste stek gevonden in Avalon, het vegetarisch restaurant aan het Gentse Gravensteen. Het is een unieke locatie en bestaat al 25 jaar als vegetarisch restaurant! We heropenen, nadat we het een likje verf hebben gegeven. Vanaf 15 december verwelkomen we jullie graag!
In het restaurant kan je van maandag tot en met zaterdagmiddag komen lunchen. Verder zit je bij ons ook goed voor catering op locatie en om maaltijden af te halen. Je kan ook terecht in onze gloednieuwe kookstudio voor kooklessen en lezingen. Meer info vind je op de website www.restaurantavalon.be.
 
Tot binnenkort,
Kevin en Tine
   
 
 
Een greep uit ons aanbod van de komende maanden: 
- Lezingen met Marijke De Coninck in Avalon op 24 maart en 21 mei. Op 27 december december kan je met haar kennismaken, ze geeft uitleg over de counsellortraining in Engeland, de lezingen, individuele counseling…;
- vanaf september 2009 starten we ook met een jaaropleiding koken.
Wil je vrienden of familie verrassen met een origineel kado? Koop dan onze kadobon!
 
We hebben een bijzondere eindejaarsspecial: een kerstavond en oudejaarsmenu! Je hoeft geen heksentoeren uit te halen om je genodigden te bekoren, schuif bij ons gewoon de voeten onder tafel of kom het menu afhalen… Wij reserveren voor u graag een tafeltje!
   
 
Kerstavond 2008: 35 € per persoon, afhaal 28 € per persoon
Aperitief : Cava met enkele hartige hapjes
***
Mediterraan vijf-linzen soepje met warmoes en walnotengremolata
***
Papardelle stroganov met seitan en gebakken boschampignons
***
Krokante tempeh driehoekjes op een bedje van geroosterde aardappelen & wortelgroenten, warme mix van radicchio & witlof, gedresseerd met een rode wijn reductie en mierikswortelroom
***
Peren trifle: gelaagd dessertje van fijne perenmousse, bosbessencoulis & cashewnoten krokantjes
***
Koffie of thee
***

Wijnen aangepast bij het diner voor 12 € per persoon
   
 Oudejaarsavond 2008: 40 € per persoon, afhaal 32 € per persoon
Aperitief: Cava met enkele lepel hapjes
***
Bisque van saffraan, zoete aardappel & venkel met geroosterde look & citroencrème
***
Krokant gebakken seitanspiesjes met citrus-peterseliesausje, winterse salade & rozemarijn focaccia
***
Filo tasje met licht pikante witte bonen vulling op zachte lookpolenta met portobello's in rode wijnsaus, geglaceerde broccoli & gegrilde halve peer
***
Trio van dessert
Chocolade-walnotencake met clementine fantasie
Cashewnoten crème brûlée
Gepocheerde gemberpeer met hazelnotencrumble
***
Koffie of thee
***

Wijnen aangepast bij het diner voor 12 € per persoon
   
 
Je kan inschrijven voor onze nieuwsbrief via www.restaurantavalon.be.
 
   
   

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy