AGENDA Plus

Uitg. Accordia - AGENDA Plus (Gent, B)

12/12/2008

 

 

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

In februari 2009 verschijnt AGENDA Plus voor het eerst in Vlaanderen. Dit nieuwe gratis maandblad staat boordevol up-to-date artikels en een uitgebreide activiteitenagenda omtrent gezonde voeding, persoonlijke ontwikkeling en natuurlijk leven. Het is uniek in zijn soort en uitermate handig van formaat.

Mogen we gratis uw activiteiten aankondigen?

Als organisator kan u gedurende de eerste zes maanden gratis tot 4 verschillende activiteiten per maand aankondigen. In het eerste nummer van AGENDA Plus zullen ongeveer 300 activiteiten worden opgelijst, ingedeeld per rubriek. We ontvangen graag uw brochures en/of elektronische nieuwsbrieven. Voor deze laatste hebben we een aparte e-mailaccount aangemaakt: contact@agendaplus.be.

Meer info - contacteer ons

Op www.agendaplus.info vindt u een contactformulier en een mediakit over AGENDA Plus waarin het maandblad voorgesteld wordt. U vindt er tevens een voorlopige lijst met publieke verdeelpunten voor de Nederlandstalige versie van AGENDA Plus. De minimumoplage van het eerste nummer zal 35.000 exemplaren zijn.

Is het lezerspubliek van AGENDA Plus ook het publiek dat u wenst aan te spreken? Dan informeer ik u graag over de mogelijkheden en kijk ik alvast uit naar een fijne en succesvolle samenwerking.

Vriendelijke groeten,

Yves Nevelsteen

Uitgeverij ACCORDIA - AGENDA Plus
Maaltebruggestraat 156A - B-9000 GENT
Telefoon: 09 330 84 30 - Fax: 070 41 45 39
E-mail: yves@agendaplus.be

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy