Lazuli Coaching. Nieuwsbrief januari 2009

Eye Contact (Loppem, B)

08/01/2009

NIEUWSBRIEF JANUARI 2009


CURSUS 'COACH JE KIND' = basiscursus module coaching

Vele ouders en leerkrachten hebben de weg gevonden naar deze cursus ! We spreken niet meer van opvoeding maar van begeleiden. Je leert vaardigheden en je wordt zelf gecoacht.

  • in Loppem (bij Brugge) : 5 zaterdagen - start 24/01
  • in Antwerpen (de wegwijzer) 4 maandagen - start 9/3

De cursus van 4 of 5 dagen heeft dezelfde inhoud en hetzelfde aantal uren.

WORKSHOP : Ontdek je persoonlijke liefdestaal en die van je partner

  • 12 en 13 februari

MODULE COACHING 1 - opleiding tot lazuli-coach

Je hebt de basiscursus gevolgd en je bent er klaar voor je vaardigheden rond coaching en communicatie te verruimen. Je wenst kinderen en/of volwassenen te coachen. 12-daagse opleiding

  • telkens op donderdag - Start 19/3 - Locatie : voorlopig Loppem (kan nog veranderen) - telkens van 9.30 u tot 17.00 u

CURSUS ZELF-HYPNOSE

Ook jij kunt het! Zelf-hypnose bevordert de concentratie, zelfvertrouwen, creativiteit, assertiviteit, zelfontplooiing, kracht en creëert een dieper contact met je onderbewustzijn en je hogere Zelf... en het levert je een stress-vrij leven op. Stel je voor dat je als ouder, leerkracht, bedrijfsleider, bediende of arbeider meer harmonie en een positieve sfeer kan creëren. Je bent steeds in de flow. Iedereen heeft er baat bij!

  • Donderdag 22/01 & 29/01 - telkens van 10.00 u tot 17.00 u
  • voor jongeren & ouders : Zaterdag 25/4 : STRESS-VRIJ DOOR EEN EXAMEN of SPORTWEDSTRIJD

TELEFONISCHE PRIVE-SESSIES

Waarom zou je een privé-sessie reserveren? Ofwel heb je een probleem waar je vanaf wenst ofwel wens je te groeien in bewustzijn. Elk probleem is tenslotte een fysieke gewaarwording. Misschien nog niet in het begin maar op een dag krijg je de prijs te betalen. Wacht niet tot het vijf voor twaalf is.

Je wordt gecoacht via de telefoon. Het is een gemakkelijke, aangename manier om bewust een krachtig leven te creëren... vanuit je huis of vanuit je kantoor. Geen verplaatsing, tijdbesparend en milieu-vriendelijk.

Reactie: Eerst vond ik het psychologisch moeilijk, ik kende Eva niet en had haar nog nooit ontmoet. Maar omdat ik te veraf woon, heb ik toch de ervaring aangegaan. Eva begeleidde de sessie liefdevol, op mijn tempo en doelgericht. Ik heb er zoveel aan gehad, dat mijn man zich nu ook regelmatig laat coachen. Wij maken mooie bewustzijnssprongen en het bespaart ons tijd en geld. Inneke Vdm.

Een telefonische sessie reserveren: mail naar info@lazulicoaching.com of bel 00 32 (0)50-67 91 39. Vermeld duidelijk welke dagen mogelijk zijn voor jou.

 


LAZULI COACHING | Dopheidelaan 39 | B- 8210 Loppem | mail +32 (0)50-67 91 39 tel +32 (0)475-24 24 12 tel mail

 

Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy