Anam Cara. Drie Sjamanistische Workshops

Roel Crabbe (Lier, B)

15/01/2009

    In de Kijker:  
  3 sjamanistische workshops  
     
 
 

"Dancing Spirit" is bedoeld voor mensen die zich durven openen voor de immense kracht van hun werkelijke wezen en ten volle in het leven willen staan. Deze no-nonsense workshop bied je de kans je kracht terug op te nemen, maar verlangt van elke deelnemer een sterke focus op een dieper groeiende overgave aan de kracht van de ziel en toewijding aan het eigen pad.

 
 

Centraal in deze workshop staat het werken met enkele van de krachtigste instrumenten voor transformatie. We zullen werken met:

• Dansrituelen
Healingceremonies
Sjamanistisch Klankwerk

Deze workshop biedt je het platform jezelf wakker te maken voor de creatieve kracht van je ware wezen. Je wordt uitgenodigd de realiteit van versplintering te doorprikken, thuis te komen in je ware kracht en deze te verankeren als nooit te voren!

>>> Klik hier voor meer over "Dancing Spirit

 
 
 

"Een workshop bij Griet en Roel voelt voor mij als thuiskomen. Thuiskomen in mijn innerlijke wereld, verbonden met de taal van mijn hart. Maar ook als thuiskomen bij mijn familie, genieten van deze prachtige, integere mensen die de zielskwaliteiten van ieder in de groep doen glinsteren en schitteren. Thuiskomen en overgave aan Spirit en aan de healing die in de schepping van deze heilige ruimte kan plaatsvinden. Het is als krachtig medicijn voor m'n ziel en als een stukje landkaart voor m'n levenspad." - Joke V.


"Dat het werken met Griet en Roel mijn leven heeft veranderd, is wel het minste dat ik kan zeggen. Hun werk heeft me in contact gebracht met de vrede die ik zocht en deuren geopend naar mijn innerlijke kracht. Ik bewonder de eerbied en nederigheid waarmee zijn hun kennis delen. De liefde die ze uitdragen in hun werk geeft me de veiligheid waarin ik mezelf kan terugvinden. Dank u Griet en Roel!" - Niki H.

>>> Klik hier voor meer over "Dancing Spirit


 

 

 

 

Tijdens deze weekendworkshop krijg je de kans om je eigen trom leven in te blazen. Op deze manier kan je vanaf het prille begin een diepe verbinding scheppen tussen jou en je trom.

In dit weekend zal je niet enkel stap voor stap je eigen sjamanentrom zelf vormgeven, maar wordt er ook veel aandacht besteed aan het opbouwen van je innerlijke verbinding met de ziel ervan.

In deze workshop word je begeleid om:

• je eigen frame af te werken en te vullen met kracht
• je ring te dromen en vorm te geven
• je eigen sjamanentrom met huid te bespannen
• je trommelstok te maken
• voor alles aspecten van je sjamanentrom en stappen in het maken ervan via geleide sjamanistische meditaties inspiratie en kracht te ontvangen.
 

 

Je wordt uitgenodigd de realiteit van versplintering te doorprikken, thuis te komen in je ware kracht en deze te verankeren als nooit te voren.

>>> Klik hier voor meer over "Maak je eigen Sjamaantrom"

"Ik geniet nog na van het prachtig weekend. Jij begeleidt dat bijzonder goed, bezield, authentiek, eenvoudig. Ik ben heel gelukkig met mijn trom en hij klinkt prachtig! Ik heb hem vandaag voor 't eerst gebruikt bij de kinderen, al was het nog wat aarzelend. Ik ben opnieuw een stukje dichter bij mijn ware wezen gekomen. Ik voelde tijdens die laatste reis de kracht van geboren worden. Ik straal, hoor, samen met mijn trom!" - Agnes V.

 

"Ik wil je erg bedanken voor de prachtige tromworkshop van vorig week-end!! Het was alsof pure liefde door mijn lichaam stroomde!! Wat een energie!! Ik voel me sterk verbonden met mijn trom, die aanvoelt als mijn pasgeboren kind! Samen met mijn kinderen speel ik nu op de trom... Bedankt voor Een Nieuwe Hartslag! - Sarah

>>> Klik hier voor meer over "Maak je eigen Sjamaantrom"

 

 
 
 

 

 

 

Centraal in dit weekend staat de sjamanistische reis naar de spiritwerelden: de onderwereld, bovenwereld en middenwereld. Door gebruik van de trom, ratel en stem zal je leren de sjamanistische bewustzijnstoestand te bereiken.

Je leert in deze werelden te reizen om:

• je Kracht te herstellen
• advies te ontvangen
• contact te maken met zielsaspecten van je werkelijke wezen en de natuur
• zelf een krachtdier uit de onderwereld terug te halen en hiermee te werken
• een relatie op te bouwen met je eigen gidsen

Op deze manier betreed je weer, heel bewust, de cirkel. Een gevoel dat door vele beoefenaars van het sjamanisme beschreven wordt als een thuiskomen. Thuiskomen in je eigen leven, hart en wereld.

Naast de sjamanistische trancereis maak je ook kennis met:

• enkele principes van sjamanistische healing
• de kracht van de extatische trancehoudingen
• het reizen om kracht en kennis te vergaren voor anderen en de aarde
• een healingritueel vanuit je verbinding met de bovenwereld

Dit weekend is een uitnodiging om je te openen voor kracht, innerlijke wijsheid, liefde en overgave. Een intense initiatie, waar het oeroude en hedendaagse samensmelten in de grootste plaats van kracht: jezelf.

Let wel: Deze Basiscursus Sjamanisme is een vereiste om gevorderde trainingen Sjamanisme bij Anam Cara te volgen

>>> Klik hier voor meer over de "Basiscursus Sjamanisme"

 

 

"Het weekend heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven in het Pad waar ik mij op bevind en was voor mij een bevestiging dat ik zeker verder moet gaan met sjamanistische technieken te bestuderen en nog belangrijker voor mij ze ook toe te passen in mijn leven. Ik ben blij dat ik mijn eerste trancereizen onder begeleiding heb kunnen maken omdat dat een drempel voor mij was. Ik heb ook tijdens het weekend verschillende momenten gehad dat ik een sterk gevoel van thuis komen en geborgenheid voelde, een echt zalig gevoel. Ook de energie die in onze cirkel aanwezig was, was heel erg warm en liefdevol. Bedankt Roel voor je prachtige begeleiding en om ook je eigen ervaringen met ons te delen." - Illias V.

 

"Ik kan het niet laten om je nog duizend keer te bedanken voor deze ongelooflijk zachte en warme begeleiding tijdens mijn eerste sjamanistische trancereizen:-). De groep voelde ook heel liefdevol aan en ik had echt het gevoel mezelf te kunnen zijn met al mijn talenten en beperkingen. Ik heb al vele workshops en cursussen gedaan, verspreid over een kleine vier jaar. DIT gaat voor mij heel diep en voelt alsof ik hier moet zijn! Nogmaals bedankt, met liefdevolle tranen in mijn ogen. Warme groetjes" Heidi G.

>>> Klik hier voor meer over de "Basiscursus Sjamanisme" 
 
     
 

 


 

www.AnamCara.be


healing consulten  

Gratis Meditatie en E-boek van Roel Crabbe

Gratis toegang tot onze geschenken...

Naast de vele Artikels op de website en de Anam Cara Blog kan je gratis toegang krijgen tot de Sjamanistische Meditatie "Ritme van de Schepping" en het E-boek "Het Pad van Vervulling". Roel werkt momenteel aan een nieuwe meditatie, die eveneens binnenkort beschikbaar zal zijn op de website!


healing consulten  

Individuele Healing

Healing Consulten door Griet Heylen

Persoonlijke Begeleiding in het herstel van de verbinding met je Ziel en essentie


Sjamanistische Cirkels  

Sjamanisme

"Dancing Spirit" - door Griet Heylen & Roel Crabbe

Basiscursus Sjamanisme - door Roel Crabbe

Trainingen Sjamanistisch Healingswerk - door Roel Crabbe

Doorgroeigroepen Sjamanisme - door Roel Crabbe


Reiki handen  

Reiki

Reiki Inwijdingen - in de Usui Traditie zoals doorgegeven door Griet Heylen

Reiki Doorgroeigroepen - Open Reiki avonden van Griet Heylen


Sjamanistische Klankhealing  

Klankhealing

Dreamtime Healing - Klankhealingrituelen door Roel Crabbe


Gebedszakjes Zweethutceremonie  

Zweethutceremonies

Hut van de Morgenster - Zweethutceremonies door Roel Crabbe

Vrouwen Zweethutceremonies - door Susan Broersen

 


Griet Heylen & Roel Crabbe bieden aktiviteiten die er op gericht zijn mensen in contact te brengen met hun eigen zielsverbinding en hen te ondersteunen in het uitbouwen en voeden van een leven dat gedragen wordt door inspiratie, vreugde, verbondenheid en kracht.

Op www.AnamCara.be kan je een overzicht vinden van alle aktiviteiten alsook de vele artikels die er gepubliceerd werden...

Ook vind je er sinds kort de Anam Cara Blog, waar Griet en Roel hun inspiratie vrijuit delen...

 

 


Blijf op de hoogte

Online
Via de nieuwsbrief

wij respecteren uw privacy